Sokak Kavgaları
-
way amk
-
sırayla mı söylüyorsunuz kardeşim.kimbo slice şimdi de lenox lewis.maçlarından bu kadar zevk alınan başka boksör yoktur. bak şimdi lenox deyince tyson la olan maçlarını salla.en babası Hasim Rahman la yaptığı maçtır.çünkü o en iyinin nasıl yere indiğini görmek ayrı bir zevkti.adam profesyonel doğru ama boks böyle birşey, gününde değilsindir 2.80 uzanırsın. ama diğer maçında Hasim Rahman a yazık oldu o ayrı.lenox un Francois Botha ı nerdeyse ringten çıkardığı ayrıca golota denen tyson dan dayağı yiyince -boks çok ağır bir spor diye soyunma odasında söylenen- ringten kaçan malı da ilk round ta benzettiği maçlar da müthiştir. ahhh ulen dur bakayım nerdeydi o videolar bulursam tabi izleyecek olanlar fazlaysa yazsın buraya upload ederim...
-
Ben 2005 yazında Beyoğlu Emek Sineması'nın arka sokağında travestilerle amelelerin kavgasını Blaze Bar'ın terasından çekmiştim. 1:30 dakikalık komik bir video hatıra kaldı bari yollıyım bu siteye :):)
-
hatırladım dediğin maçı beyaz saçlı bir tek yumrukla devirdi nakavt olmuştu ama lennox bu işte uzman olduğunu kanıtladı artıkvardı zorla sokmaya çalıştı ringe genede girmedi haşim rahman maçınıda hatırladım onuda izledim
-
doğuhan sizin gibi gençleri ringlerde görmek isteriz...
bak bi de başka mesaj yazmayayım burda söyleyeyim. david tua diye bi manyak boksör var.adam lenox a göre bodur. lenoxla maça çıkarken saçları boynuz gibi havaya dikmişti.artık psikolojik etki midir hayvansı görünmek istemesi mi nedir bilemem.ilginçti.
Toplam Hit: 5281 Toplam Mesaj: 16