Sokak Ortasında Gasp Ve Tecavüz
-
antivirus bunu yazdısamaccc bunu yazdı
nedense ilk izlediğimde hatalı kadın mış gibi geldi abi ver çantayı gitsin :( dedim kendi kendime
ama sonra kadıncağız resmen kurtulamadını gördüm.hayvan bile değiller.
abi resmen haplanan kafayı yiyor ne yaptığını bilmiyor .şu işlere bi ceza artırımı yapılsa bunları yapamazlar .
bende öyle diyorum ver çantayı aq ya ne var içinde bu kadar degerli sanki be ablacım alalh belasını versin böyle şerefsizlerin
böyle tipleri görünce erkekliğimden insanlıgımdan utanıyorum .
ceza arttırımı yapilsa belki bi caydırım yapar diyecem de her 1 yılda bir af cıktıgı için bi boka yaramıyacak canına yandıgımın türkiyesi be
az biraz cesaret be az :/
abi ver çantayı diye bişi mi var Allah aşkına?
ya değerli bi eşyası falan varsa? niye versin amk.
versen bi türlü vermesen bi türlü.
benim arkadaşın önünü bikaç ibne kesiyor telefonu ver diyorlar bu da hemen veriyor sonra da bıçaklayıp kaçıyorlar amk, buna ne diyorsunuz?
-
savcının ailesinden birini gasp etseler işler değişir ağalar. günümüzde şu şekilde gelişiyor tahminim; olay olur savcı incelemeye gelir yada gider, gaspçının eli ayağı kandır. söyle lan kim yaptı hangisi yaptı bunu sana diye polisleri gösterir. gaspçı anasından babasında görmediği muameleyi savcıdan görürse videoları izleriz. polis te korkuyor abi adam savcı gelip gaspçıdan yana çıkarsa olay nasıl çözülecek. söyleyin bi.. bu yazım sadece tahmindir gerçeği yansıtmaz. bide uğraşmayalım mnkym
-
siyahbereli bunu yazdı
savcının ailesinden birini gasp etseler işler değişir ağalar. günümüzde şu şekilde gelişiyor tahminim; olay olur savcı incelemeye gelir yada gider, gaspçının eli ayağı kandır. söyle lan kim yaptı hangisi yaptı bunu sana diye polisleri gösterir. gaspçı anasından babasında görmediği muameleyi savcıdan görürse videoları izleriz. polis te korkuyor abi adam savcı gelip gaspçıdan yana çıkarsa olay nasıl çözülecek. söyleyin bi.. bu yazım sadece tahmindir gerçeği yansıtmaz. bide uğraşmayalım mnkym
Doğru diyorsun , eski mahallemde savcının kızı bu dalga dümenlerden öldü , bütün otçuları papçıları topladılar . 1 ay Sıkı denetim oldu mahallede
bizimde babamız var ama memur aq :D
-
İlk görüntüyü izledim diğerlerini izlemedim ama ilk o hemşireyi abi o nedir ya kafasını asfalta vuruyor.
Sokaklar güvensiz boş dolaşmamak lazım galiba.
-
Neyse salla.
u235 tarafından 05/Şub/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Tecavüze ağırlaştırılmış müebbet başka çıkar yolu yok
kapkaçı gaspa aldılar nasıl bitti
-
pSkpt bunu yazdı
İster sadist desinler ister başka birşey.
Tahribatta biri yazmıştı işkenceyle alakalı.
Derisini küçük küçük kesip asit gibi bir şeyler döküyordu.
Bayılınca ayıltıyordu.
Sonra iyileştirip tekrar yapıyordu.
Bunları ÖLDÜRmeyeceksin.
Hapis ya da ölüm bunların kurtuluş yolu olur, iyilik yaparsınız.
.........
-
BosnaK bunu yazdı
İlk görüntüyü izledim diğerlerini izlemedim ama ilk o hemşireyi abi o nedir ya kafasını asfalta vuruyor.
Sokaklar güvensiz boş dolaşmamak lazım galiba.
Bu tür olaylardan kurtulmak için boş gezmemek gerek hocam. -
siyahbereli bunu yazdı
bu tür tıfıl işlerinde savcı korkmaz hoca olmadık suçları yüklerler hakimide ayarlarlar ömür boyu içerden çıkamaz adam
türkiyede savcı ve hakimler sadece pkklı teröristlerden korkuo onlara bişey yapamıyolar
e normal kökünü kurutmazsan korkarsın tabii... -
Adam iyi halden indirim almis 8 yillik cezasi 6 yil 8 aya düsmüs.
http://gundem.milliyet.com.tr/o-gaspci-iyi-halden-indirim-almis/gundem/detay/1832447/default.htm