folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sokak Ortasında Gasp Ve Tecavüz



Sokak Ortasında Gasp Ve Tecavüz

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek

    beyler bu adamlar içeriden hırsızlığın master ını yapıp çıkıyor.

    henüz gelmemiş ama birazdan gelip birisi tatlı su hümanistliğine başlar insan hakları felan filan diye.

    bunlar gibi suçu %100 kesinleşmişler ya asılmalı yada içerdeki zamanını çok kötü şartlarda geçirmeli yoksa olan masuma oluyor.

     

    not : bu olaylara karışanların nereli olduklarının istatistlikleri açıklansa hiç şaşırmıcaz ve birilerinin çok ağırına gidicek biliyonuz di mi ?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Tüylerim diken diken oldu, nasıl vurur savunmasız bir bayana, ağzıma gelenleri buraya yazmıyorum keşke o an orada ben olsa idim,

    Edit: İçler acısı bir durum,

    O gaspçı iyi halden indirim almış 
    İstanbul’da çantasını almak istediği genç kadını kafasını yerlere vurarak döven gaspçının aldığı 8 yıl hapis cezasının iyi halden 6 yıl 8 aya indiği öğrenildi. Dehşeti yaşayan genç kadının ise olaydan sonra psikolojisinin bozulduğu belirtildi,

    Robinson_Crusoe tarafından 05/Şub/14 17:44 tarihinde düzenlenmiştir

    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sonsabah27
    sonsabah27's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Aralık/2009
    Erkek

    tabancan olacak fırsat vermeden sıkacaksın kafasına ki ibret olsun.. hapis falan boş.. böylelerine

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2009
    Erkek

    Genellikle yanimda çatal taşırım benzer durumlar için ama henüz kullanma şansım olmadı etkisi vs nasıldır .bir kaç arkadaşım uçlu kalem taşıyordu o da iyi


    vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    hay amk, vahsete bak :S kandim dondu resmen. oradaki savunmasiz bayan yerinde savunmasiz bir cocuk da olabilirdi ki bu serefsiz icin birsey farkedecegini zannetmiyorum cocuga da ayni sekilde gecirirdi yumurugu :S Bunlari Akil hastanesine kapatip yalniz bir hucrede ilac altinda tutmak gerek. kolunu kaldiracak gucu olmayacak, mal gibi deli deli bakacak etrafa.

    ayrica bu iti hapiste kim bicaklayabilirki, Cem garipglu hapiste 34 yasinda disari cikinca hukuk okuyacakmis cinde, ona hazirlik yapiyomus, bu adami sislemediyseler kimseyi sisleyemezler.


    Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    1.videodaki got suriyeli , kimligini gizlemisler akp karsitlarina malzeme cikmasin diye


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2012
    Erkek
    yokumben bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

    İster sadist desinler ister başka birşey.

    Tahribatta biri yazmıştı işkenceyle alakalı.

    Derisini küçük küçük kesip asit gibi bir şeyler döküyordu.

    Bayılınca ayıltıyordu.

    Sonra iyileştirip tekrar yapıyordu.

    Bunları ÖLDÜRmeyeceksin.

    Hapis ya da ölüm bunların kurtuluş yolu olur, iyilik yaparsınız.

    .........

    gözlerim yaşardı müritler, baya akıllara kazınmışım. konu buydu: http://tahribat.com/Forum-Pic-Nasil-Olunur-Vol-1-158374/1/

    mesajım ise şu:

    şahsın hatasından sadece kendisi etkilenmeli diye düşünüyorum, ev sahibine veya elemanın babasına dokunacak zararlar bana çok uygun gelmiyor, iyi adamlardır belki, sizin lavuğun şereften münezzeh tavırları genetik olmayabilir.. bir anlık kızgınlıkla alakasız adamları zora sokacak durumlara girmeyin, biraz hassas ve duygusal olun, empati ile düşünün.

    yani ben olsam, madem iki kişiymişsiniz, gücünüz yeter. alın elemanı bir sandalyeye zincirleyin, ağzına bez doldurup koli bantı ile sabitleyin, lavuğun vücudunun farklı bölgelerinden belirli aralıklarla 1 santimetrekare alandan 0,25 cm derinliğinde parça kesip çıkartın, yerine kaya tuzu yerleştirin (normal tuzun turşu yapımında kullanılan sert ve biraz daha büyük parçacıklı hali) elemanın bayılma ihtimaline karşı ayıltıcı olarak amonyağı yakın biryerde hazır tutun.. çok fazla susuzluk çekecektir, ağzından bezi çıkarmayın, fakat arada sırada ağzındaki bezi ıslayabilirsiniz, hayatta kalacak kadar suyu emecektir.. kaya tuzu kan kaybını azaltacaktır, dolayısıyla öldürücü bir kanama gerçekleşmez, yine de fazla kanama ihtimaline karşı (belki yanlışlıkla bir kılcal damar falan kesersiniz) yanınızda uzun ocak çakmağı bulundurun, kesilen damar üzerine tuz bastıktan sonra ateş ile bir süre dağlayınız, kanama duracak, acısı ise artacaktır, bayılırsa amonyak yanınızda zaten..

    elemanın deri alanını tahmini olarak gözönünde bulundurup tümünün sökülmesini kabataslak bir matematik ile hesaplayabilirsiniz, ne kadar sürenizin olduğuna göre birim parçanın ne kadar sıklıkla kesilmesi gerektiğini ayarlarsınız, bu süreyi kesinlikle elemana söyleyin, sürekliliktense "5 dk sonra gelecekler ve bir daha aynısını yaşayacağım" düşüncesinin psikolojik baskısı en az kesilme anı kadar iz bırakıcı olacaktır, dolayısıyla karşısında bir duvar saati kesinlikle bulunsun.. biraz uykusuz kalacaksınız ama, tüm hıncınızı çıkarabileceğiniz bir yöntem, senin arkadaşla bir süre nöbetleşerek uyursunuz..

    operasyon bittikten sonra tedavi sürecinde dahi uzun süre local anestezi seviyesinde ağrı kesiciler olmadan oturamayacak ve yatamayacaktır, bağlantınız ve vaktiniz varsa işinizi bitirdikten sonra ufak dozlarda 3 saatlik aralıklarla 4 parti eroin vurabilirsiniz lavuğa, bağımlı olması için yetecektir, yardım beklerken acısını dindirdiğiniz için size teşekkür etse de, ilerleyen süreçte bağımlılıktan kurtulmak için bir hayli uğraşacak ve büyük ihtimalle başaramayacaktır..

    derinlik ve alan hususunda dediğim limitleri geçmeyin, 3 günden uzun tutmayın, açlıktan ve kan kaybından ölmesin.. kurallara uyarsanız, gayet yaşayan, pişman ve acı çekmiş bir adam elde edersiniz, istenilen sonuca pürüzsüz ulaşım..

    muaythaist tarafından 01/Mar/14 12:55 tarihinde düzenlenmiştir

    Ali & Dua & Zeynep'in Babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2010
    Erkek

    boş gezmiceksin hocam yanında her zaman emanet olucak benim cebimde her zaman çok amaçlı çakı vardır baktım tekin olmayan bi yerden geçicem açarım çakının bıçak ve testere kısmını zaten yan yanalar --ikisini açmamın nedeni ise hasarı arttırmak bıçak girmeyi kolaylaştırır testere parçalar --  assasin creed deki gibi elimin iç kısmına saklarım lazım oldugu zaman hiç vakit kaybetmeden avucumun içinde.

    ayrıca bi tiyo jilet havaalanlarında xray cihazına yakalanmıyo bugüne kadar uçağa hiç boş binmedim her zaman cüzdanda oldular ama çakıyı sokmuyolar uçaklara 


    adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    idam cezası gelmeli

    not: suçu bu şeklde video ile kesinleşmişlere tabiki. yoksa iftiralar havada uçuşur


    Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2013
    Erkek

    Abi bu özel çekim gibi geldi.. çunku kamera orjinal bir şekilde zoom yapıyor...ve videodaki kişi farklı yakalanan kişi farklı.. Film gibi yapılmış bilinçli olarak. koskoca gazeteler bile boyle o.çoçuklugu yapıyorya şaşıyorum, milleti salakmı zannediyorlar anlamadımki..


    Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
Toplam Hit: 8167 Toplam Mesaj: 62