Sokakta Laf Adan Dürzüler
-
arkadaş kitlen varsa(sağlam olanlardan) kavgaya gir derim ben
-
vay a.q kodumun oğulları bunları varya sikecem ama sicile kaycak die bişe yapamıyoruz burada da var a.q oğulları 10 kişi yoldan geçene laf atıyolar dalsan dalamıyosun adamların hiç bişe umrunda deil zaten adam yaralamadna kaç kere içeri girmişler a.q oğullarına bi gün sokacam bişe ama işte .... ( bu 10 kişilik piç grup kürttür onuda belirtim)
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
En güzeli biber gazı diyorum başka bişi demiyorum.
-----------------------------hay ağzını yiyeyim..Katılıyorım..
Bakın nasıl olcak biliomusunuz olay..Gel yavrum buraya diyeceksin cagıracaksın yanına bir yakına sık biber gazını sonra elini kolunu sallayarak git ordan..
Kavgalar 2dakka mı ne suruo boylellikle ..XD
-
Hocam biber gazı nerelerde satılmakta ? Hiç bir fikrim yokta. Arabaya alıcam birtane.
Bugün yolda giderken takıldık ara sokakta bir dilenci kadına. Yolun ortasında karşıya geçmeye çalışıyor. Yavaş yavaş geçiyor. Haliyle bizde bekliyoruz. Arkadan ak çocuğunun teki korna öttürüp duruyor. Neyse çektik sağa.
Babamla gittik yanına ne var ne öttürüyorsun lan kornayı görmüyor musun kadın var diye başladık kavga etmeye.Ayırmasalar giricez birbirimize. Böyle mallar oldukça daha ne kavgalar ederiz ama neyse. Heryerde lazım oluyor bu biber gazı.
Nereden satın alabilirim ?
-
Mr_Dark bunu yazdı:
hocalar burası zeytinburnu sıkıştırma işi biraz zor böyle itler tek takılmaz-----------------------------
Zeytinburnu Sakattır. Piskopatla piskopat olacaksın.
Birincisi, gözünü karartıp dalacaksın. Birine bile hasar verirsen artık yaklaşamıyorlar... Geceleri yanlızken kimseden korkma z.burnunda. kalabalık görürsen yolunu değiştirme. Üstlerine git. Onlarda senden korkarlar zaten..
Ama bu yöntem tehlikeli :) Bi tarafına takabilirler.
En etkili yöntem bi kaç defa kalabalık görünmek. En azından O tiplerin selamlaştıklarının yanında görünmek.
Ulen zeytinburnu yinede güzel be
Polis falan karışmaz.. Kavga oldu. mahalleli polisi aradı.
Polis hemen geldi. Kenardan izledi. Telsizle anons geçti. İhbar edilen yere geldik ama herhangi bi olay yok dediler gittiler.
Sen yinede kimseye takılma. Duymamazlıktan gel. İşine bak.
-
Branxian bunu yazdı:
Hocam ben fikrimden vazgeçtim :) En iyisi şikayet et bir polise. Milleti rahatsız ediyorlar ve bizleri tehtid ediyorlar. Annemizle , kardeşimizle , arkadaşlarımızla yolda yürüyemez hale geldik diyin. Ozaman çıkabilicekler mi bakalım :D
-----------------------------En güzelini demişsin arkadaşım.Bizim burda bahçelievlerde böyle bir olay oldu.2 tane yunus gönderdiler kavga çıktı yunusları dövdü piçler..
Ama sonra ne oldu :D bir sürü polis geldi. sokakların girişini çıkışını tuttular sonra bunlara yermisin yemezmisin birtane sağlam adam kalmadı gazetelere bile çıktı :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam biber gazı nerelerde satılmakta ? Hiç bir fikrim yokta. Arabaya alıcam birtane.
Bugün yolda giderken takıldık ara sokakta bir dilenci kadına. Yolun ortasında karşıya geçmeye çalışıyor. Yavaş yavaş geçiyor. Haliyle bizde bekliyoruz. Arkadan ak çocuğunun teki korna öttürüp duruyor. Neyse çektik sağa.
Babamla gittik yanına ne var ne öttürüyorsun lan kornayı görmüyor musun kadın var diye başladık kavga etmeye.Ayırmasalar giricez birbirimize. Böyle mallar oldukça daha ne kavgalar ederiz ama neyse. Heryerde lazım oluyor bu biber gazı.
Nereden satın alabilirim ?
karaköy rıhtım arka taraflarda satılıyor -
Hocam genel sordum ama :) İstanbula geldiğimde ugrarım orayada :)
-
bura z.b nin tam olarak neresi oluyor hocam ?
-
Allaha Şükür Bizim Buralarda Öyle Dürzüler Yok Zati Mahalleli Bir birini Tanır Böyle şeylere mahal verilmez bide böyle insanlara uyuz olurum olum senin bacın yokmu anan yokmu neden milletin namusuna göz atıyosun bir bakarsın 2 bvakarsın 3. ye adamı sikerler namus davasına bu ülkede çok kan döküldü yani boku okuna gidersin benim düşüncem bu arkadaşlar...