Sokakta Laf Adan Dürzüler
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam genel sordum ama :) İstanbula geldiğimde ugrarım orayada :)
şu av malzemeleri satan yerlere sor genel ilgileniyolar -
-Zytınburnunda Yasayan
-TbT üyeliği olan
- sapına kadar Tbt 'li olan
-biraz pisikopat olan (jop kurusıkı felan arayanlar gibi)
-hafifte iri yarı olan
bi kaç kişi yokmu şu uşaga bi yardım edin de aşayiş berkamal oLsun..:)
-
Mr_Dark bunu yazdı:
hocalar burası zeytinburnu sıkıştırma işi biraz zor böyle itler tek takılmaz
-----------------------------hocam zeytinburnu felaket ya... araba ile arkadaş sevgilisi ile konuşmaya gitti zeytinburnuna her koşe başı tutulmuş aq sanki kiralamışlar o zibidilere. arkadaşta diyor kapat camı arabanın içine atlıyacaklar fln. :D
-
10-20 kişiyle hatta40 kişiyle dalsan, onlar unutmazlar seni tek gördüklerinde kesinlikle döverler. Ama yinede denemekte yarar var:D yani alırsın adamları dalarsın onlara sonra aynı yolda geçerken elinin altında biber gazı bulunsun ne olur ne olmaz...
-
tek denk getirip dalacaksın ama daha sonrada onlar seni tek denk getirip dalar. en iyisi polise şikayet etmek
-
benzer bir olayı bende yaşadım...2 kişiydik yolda yürürken 8 kişilik bir dürzü ekibi karşımıza dikildi...1 tl istediler bende kafasını alırsın diyince üstümüze yürümeye başladılar..tabi bende bir sürpriz vardı Muşta :D bi tanesinin kafaya geçirince diğerleride şöyle bi geriye çekildi tabi :) aradan 2 gün geçti bunlar birde abilerimizden dayak yediler süper cilâ oldu...
ama mantıklı olan onlarla kavgaya girmemek..eğer varsa o grubtan birini tanıyan arkadaşın onun aracılığı ile o gruba tanıtmaya çalış kendini
-
Hocam, ben de İstanbul'a teyzemlere ziyarete geldiğimde bağcılar meydanın orda kalıyordum. Bir akşam kuzenle eve giderken 3,5 dürzü arkadan "gelin lan buraya" diye bagırınca benimde içimden gitmek geldi ama okadar kişiyi görünce yemedi. Bunun gibi it soyları heryerde. Kendilerini kanıtlıyamamış varlıklar , 3-5 kişi yanyana gelince götleri kalkıyor gelen geçene saldırıyor. Dediğim gibi ya polise şikayet ediceksin bu malları ya da sesini çıkarmadan Allah'ından bulsun diceksin. Başka çaresi yok.
-
gençlik ya onları dövmeyi acayip cok istersin kim olsa istemez ama hayatda o kadar çok böyle tipler olcak ki hele zeytin burnunda :) ugraşmaya kalksan bitmez kız arkadaşın filan yanında yoksa sala varsa eve koş ve gördugun en buyuk bıcagı al ve git gözün dönmuş gibi davran ve hepsini korkut ki bunlar (Tinerci veya buna benzer tiplerse kuliyen hiç ugraşma)
-
Lan ne kadar çok z.b li varmış. Ben bi kgd yi biliyodum
-
ilk önce plan çok basit balıkçıya gidip balık malzemesi alır gibi bıçaklar satırlar falan alacaksın sonra elemanlardan birinin evine gizlice girip odasının her yerine muşamba sereceksin duvarlarıda kapatacaksın sonra odanın kapısının yanına gelip bekliyeceksin elinde felç etkisi yapan sakinleştirici bi iğneyle adam girince boğazına sokacaksın iğneyiki etkisi çabuk olsun sonra adamı şu muşambadan folyolarla(ismini bilemedim bi an) saracaksın . sonra odanın her bi yanına elemanın laf attığı insanların fotolarını koyup durmadan laf atacaksın bağlıyken durmadan rencide edeceksin sonra çekip gideceksin
ulen bıçakları niye aldık dersen bende bilmiyorum yöntem büyük üstad dexter morgandan özenilme olup tüm hakları sobelenmiştir