Solidworks Kullananlar.
-
Solidworks kullanan arkadaşlar,herhangi bir sürümünü upload edebilirlermi?(2012 olursa iyi olur).Nette düzgün bir şekilde çalışan bulamadım.
not:Bizzat yükleyip kullandığınız bir sürüm olsun.Netten sallamasyon linkler atmayın. -
http://kickass.to/usearch/solidworks%20category:applications/
torrent'ten indirip de çalıştıramadığım program olmadı.
belki kurulumu beceremiyorsundur, belki güncel sürüm yüklemediğin için win7-win8'de çalışmıyordur program.
torrent candır
-
Çok şanslısın moruk.
-
Daft bunu yazdı
http://kickass.to/usearch/solidworks%20category:applications/
torrent'ten indirip de çalıştıramadığım program olmadı.
belki kurulumu beceremiyorsundur, belki güncel sürüm yüklemediğin için win7-win8'de çalışmıyordur program.
torrent candır
aynen, sadece torrent commentleride dikkatli okumak yeterli.
-
skyvalet bunu yazdı
Çok şanslısın moruk.
evet biraz öyleyimdir. takma kafaya genç adamsın moruq :)
-
Kursuna gidiom göründüğünden zormuş ama bi öğrenim neler yapacam
-
HolyOne bunu yazdı
kolay yerleri kolay , zor yerleri zordur şeyhim. bissürü ayrıntı var komutlarda. dinlerken kolay oluyo.. yaparken zçıyorum bazen ben bilem.
-
HolyOne bunu yazdı
kapışak mı şeyhim diyesim geldi de, yemedi nedense :D
-
0 makine bilginiz olsun fakat şu solidworksu adam gibi kullanın rahatlıkla iş bulursunuz.
-
Daft bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Çok şanslısın moruk.
Bak oğlum tanımadığın adama beceremiyosundur,şöyledir böyledir diye yazma bidaha.Ben orda bizzat kullanan adam kullandığı sürümü link etsin yazsın dedim.Torent'ı ıvırı zıvırı bizde biliyoruz.Adama amatör muamelesi yapmayın.He yazmışın zahmet edip yorum atmışın teşekkür ediyorum.
-
skyvalet bunu yazdıDaft bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Çok şanslısın moruk.
Bak oğlum tanımadığın adama beceremiyosundur,şöyledir böyledir diye yazma bidaha.Ben orda bizzat kullanan adam kullandığı sürümü link etsin yazsın dedim.Torent'ı ıvırı zıvırı bizde biliyoruz.Adama amatör muamelesi yapmayın.He yazmışın zahmet edip yorum atmışın teşekkür ediyorum.
1- oğlun değilim.
2- kural ihlali varsa, yorumu beğenmiyorsan yönetime şikayet edersin gereği varsa yapılır, atarlı ergen gibi cevap vermene gerek yok.
3- "tanımadığım adamın" torrent beceresini / uygulama kurma beceresini bilemeyeceğim için ihtimal olarak yazdım.
gereksiz içerlemişsin.