Solidworks Kullananlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Daft kullandığın bilgisayarında yüklü bir solidworks varmı.Hiç Solidworks kurdunmu bilgisayarına?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

bnde 2009 sp3 var kullanırım baya ıstersen yapayım upload ama yandexe yapabılırım bide biliyosan ıyıdır ben parçaları bırlestrmede bıraz sıkıntı yasıyorum guzeldır ama catia da candır solid babadır 1. sınıfta öğrenmıstık sımdı bıraz autocad daha rahat ama solid hepsinden iyidir kesınlıkle yapamayacagın sey yok resmen yeterki bil 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    skyvalet bunu yazdı

Daft kullandığın bilgisayarında yüklü bir solidworks varmı.Hiç Solidworks kurdunmu bilgisayarına?

arkadaşlarımın pcsine zamanında kaç defa kurulum yaptım. o zamanlar win7 vardı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı

bnde 2009 sp3 var kullanırım baya ıstersen yapayım upload ama yandexe yapabılırım bide biliyosan ıyıdır ben parçaları bırlestrmede bıraz sıkıntı yasıyorum guzeldır ama catia da candır solid babadır 1. sınıfta öğrenmıstık sımdı bıraz autocad daha rahat ama solid hepsinden iyidir kesınlıkle yapamayacagın sey yok resmen yeterki bil 

Hiç farketmez hocam kullandığın sürüm olsun yeter.Yeni başlıcam bende.Sağdan soldan vidyo eğitimlerini indirdim.Turbobit.net'e atamazmısın.Olmadı yandex ;)

Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 15