Solo Bitcoin Ve Altcoinler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

şimdi anladım.

isracoin programını ben hemen şifreledim. altta şu yazıyor.

bu düzelecek mi yoksa emen şifreledim diye mi oldu?

düzelecek hocam şuana kadar bulunmuş blokları güncelliyor sağ tarafta wifi işareti gibi bağlantı durumunu yazar oradan hızı kontrol edebilirsin bağlantıda sıkıntı olursa kapatıp tekrar açabilirisn.

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

anlayamadığım, olmayan birşeyin işlemciyle ekran kartıyla ne alakası var? hatta bi ara elektirik faturasını kaldıramazsınız gibi şeylerde okumuştum,  yani cidden bu coin konusunu kafam hiç almıyor.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    RotKerim bunu yazdı

anlayamadığım, olmayan birşeyin işlemciyle ekran kartıyla ne alakası var? hatta bi ara elektirik faturasını kaldıramazsınız gibi şeylerde okumuştum,  yani cidden bu coin konusunu kafam hiç almıyor.

şimdi ben şunu anladım, bi sürü coin var ya işte popüler olanları kazanması çok zor. onları ev bilgisayarı yapamıyor artık. ve değerliler. yeni coinler ise kazanması kolay fakat değerleri çok düşük ve geleceği hiç belli değil. yani üç beş kenara atıp 1 yıl beklicen. ya değerlenecek ya tamamen batacak.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Hocam ellerine sağlık öncelikle epey uğraşmışsın. Bence madencilik kalmadı artık.. Altcoin piyasasının ne olacağı belirsiz, alt/btc çok değişken, btc/usd zaten muhteşem değil.. bir tek usd/tl'den yırtabiliyoruz bi miktar (: Onda da bütün kesintileri hesaba kattığımızda yine aşağı yukarı her altcoinde eksideyiz. Ekipman alarak yatırım yaparak altcoin madenciliğe yapacak olanlara tavsiyem, yapmasınlar.

edit: An itibariyle görebildiğim kadarıyla küçük yatırımcı (

haklisin, 1-2 ay'a scrypt asic'ler piyasaya dusecek, gpu ile bu isi yapanlar quark yada vertcoin'e (n-factor) yonelecek diye dusunmekteyim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    VisualBoy bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Hocam ellerine sağlık öncelikle epey uğraşmışsın. Bence madencilik kalmadı artık.. Altcoin piyasasının ne olacağı belirsiz, alt/btc çok değişken, btc/usd zaten muhteşem değil.. bir tek usd/tl'den yırtabiliyoruz bi miktar (: Onda da bütün kesintileri hesaba kattığımızda yine aşağı yukarı her altcoinde eksideyiz. Ekipman alarak yatırım yaparak altcoin madenciliğe yapacak olanlara tavsiyem, yapmasınlar.

edit: An itibariyle görebildiğim kadarıyla küçük yatırımcı (

haklisin, 1-2 ay'a scrypt asic'ler piyasaya dusecek, gpu ile bu isi yapanlar quark yada vertcoin'e (n-factor) yonelecek diye dusunmekteyim.

Şu an gözlemlediğim kadarıyla çokça quark miner var, verte de yeni yeni geçiyorlar haklısın yönelimi ben de gözlemliyorum ve devamı gelecek gibi. Ama ikisi için de şahsi fikrim hiçbir şey çıkmayacağı yönünde. Quark ilk üretildiğinde yapışanlar yüzünden bi patladı aralık başında,  o patlamanın hemen ardından birkaç gün içinde spekülatörler ortaya çıktı, auvvv bu patlıyor, çok fena çıkacak deyip alanlar yüzünden bir daha patladı, sonra söndü gitti. Vertcoin de küçük yatırımcı için uygun değil, 3 aylık ömrünün ilk ayında hızla onda bir değerine düştü, şu anda onda/yirmide bir şeklinde seyrediyor, ancak büyük miktarlarda alım satım yapıldığında kur farkını ve kesintileri kapatır.

Tabii yarın öbür gün yine uçmayacağının garantisi yok ama btc hacimleri belli, yine ne olursa olsun küçük yatırımcıya iyi kazandıracak kadar yükselmesi mümkün değil.

edit: Şu düşük fiyatlı kullanıcı dostu scrypt asicleri diyorsan mesela zeusun ürettikleri gibi bence de onlarla beraber eğilim değişecek ama zaten var olan bir şey olduğundan, yani parası olan on bin dolarlara onlardan zaten aldığından, 300$lıklarını alanların piyasada overallda yine çok büyük bir değişim yaratmayacağı kanaatindeyim..

izzmarit tarafından 10/May/14 10:53 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tr coin neden kurulmuyor yada gerçekten zor iş mi bu 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

öncelikle olmayan birşey değil bu bir algoritma bizde işlemcilerimizi ve ekran kartlarımızı kullanarak bu algoritmayı çözüyoruz. işlemcilerle çözdüklerimiz baştaki kodlamaydı çünkü bunlar kolaydı. gpu ile çözdüklerimizde daha zor işlemler. temel mantık bu aslında. 

bunun dışında evet madencilik çöküşte ama blackcoin isracoin gibi coinler den cüzdanınıza atıp bekletmektende zarar gelmez 100 adet koysak kenara litecoin gibi artıp 30 dolar olursa tanesi gayet güzel para :)

trcoin tarzında bir coin kuruldu turkcoindi ismi ama battı. mantıkta açık kaynak kodlu bir sistem eminim bir ekip kurularak düzenlenebilir (üretim miktarı onaylaması vs si ) fakat asıl sorun burda çalışacak ciddi madenci ekibi bulundurmak çünkü piyasa çok dalgalı coinin çökmemesi için en azından tbtcoin tarzı birşey kurup tbtdekiler sürekli bu yerde çalışması ve dalgalanmayı atlatması lazım :)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

bu konuyu biraz araştırmak istiyorum. bir miktar param var forex,bitcoin arasında kaldım

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

bu konuyu biraz araştırmak istiyorum. bir miktar param var forex,bitcoin arasında kaldım

hocam forexte bir monitör iyi bir net ve piyasa takibi ile sürekli olarak kar getirebilirsin ama iyi takipçi olman lazım.

forex tarzı olarak bitcoin e yatırım yaparsan çok dengesiz bir piyasası var bir günde 50 dolar fark edebiliyor yada milyarlar. bunda genelde ne etkili oluyor dersen  piyasa genelde hiç birşeyden etkilenmiyor yani savaş olsun o olsun bu olsun etkisiz. zaten çıkış amacıda buydu hiç birşeyden etkilenmesin.

ama genelde alt coinlerin piyasalar borsalar tarafından tanınınca bir artış bir düşüş yaşanabiliyor buna en güzel örnek litecoini bitcoin çin borsası tanıdığında baya bir artış olmuştu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

hocam şimdi benim aklımda şöyle bir yatırım amacı var listede olan 0.0005 altındaki bit coinlerden 20 30 çetişden 100 tane almak istiyorum bunu elimde 2 veya 3 sene bekleticem sence bu yatırım mantıklımıdır tabikide madenin sönme ihitamlı var ama 3 yıl sonra bitcoin gibi içlerinden bir tanesi bile fiyati artsa 100*1000 tl den 100000 tl para eder ben böyle düşündüm mantıksız bir yanı varmı varsa söylersen mutlu olurum birde bunu  yapmak içi nasıl bir yol izlicem onuda soylersen çok iyi olur

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 4184 Toplam Mesaj: 39