Solo Bitcoin Ve Altcoinler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    OFree bunu yazdı

hocam şimdi benim aklımda şöyle bir yatırım amacı var listede olan 0.0005 altındaki bit coinlerden 20 30 çetişden 100 tane almak istiyorum bunu elimde 2 veya 3 sene bekleticem sence bu yatırım mantıklımıdır tabikide madenin sönme ihitamlı var ama 3 yıl sonra bitcoin gibi içlerinden bir tanesi bile fiyati artsa 100*1000 tl den 100000 tl para eder ben böyle düşündüm mantıksız bir yanı varmı varsa söylersen mutlu olurum birde bunu  yapmak içi nasıl bir yol izlicem onuda soylersen çok iyi olur

hocam öncelikle piyasa sürekli değişiyor yani sürekli kontrol etmen lazım açıkcası bir günde tavan sonrada taban olabilir fiyatlar. bunun dışında hepsi birden yok olabilir madenlerin oda bir ihtimal. bitcoin işine gireceksen kaybetmekten korkmayacağın para ile girmek senin için daha iyi olacaktır eminim. https://bitcointalk.org/ adresinden trade sitelerini inceleyebilirsin hocam ingilizcen varsa piyasayı burda takip edebilirsin yatırımını ona göre yapabilirisn

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    OFree bunu yazdı

hocam şimdi benim aklımda şöyle bir yatırım amacı var listede olan 0.0005 altındaki bit coinlerden 20 30 çetişden 100 tane almak istiyorum bunu elimde 2 veya 3 sene bekleticem sence bu yatırım mantıklımıdır tabikide madenin sönme ihitamlı var ama 3 yıl sonra bitcoin gibi içlerinden bir tanesi bile fiyati artsa 100*1000 tl den 100000 tl para eder ben böyle düşündüm mantıksız bir yanı varmı varsa söylersen mutlu olurum birde bunu  yapmak içi nasıl bir yol izlicem onuda soylersen çok iyi olur

hocam öncelikle piyasa sürekli değişiyor yani sürekli kontrol etmen lazım açıkcası bir günde tavan sonrada taban olabilir fiyatlar. bunun dışında hepsi birden yok olabilir madenlerin oda bir ihtimal. bitcoin işine gireceksen kaybetmekten korkmayacağın para ile girmek senin için daha iyi olacaktır eminim. https://bitcointalk.org/ adresinden trade sitelerini inceleyebilirsin hocam ingilizcen varsa piyasayı burda takip edebilirsin yatırımını ona göre yapabilirisn

işte benim yapmak istedigim devamlı piyasayı gözetlemek degil 30 50 tane farklı coine yatırım yapıp 3 yıl kadar bir sure beklemek tabi bu süre içinde ayakta kalanlarda olabilir yada hepside batabilir şuan yapıcam 50 tl lik yatıralım ile 3 yıl sonra herhangi bir coinin bitcoin değerine çıkması yane 30 taneden bir tanesi bu fiyata çıkması bana 100 bin tl kazandırırmış olucak aklımda bir kaç soru var hesabımdaki coinler uzun bir süre kullanmadıgımdan veya başka bir nedenle silinir yada kaybolurmu yada ornegin btctürk den aldıgımda bu site iflas ettiginde yada bu sitenin başına başka bir şey geldiginde benim coinim kaybolor yada zarar görürmü ben coinimi aldıgım sitedenmı satmalıyım başka yerde satabilrmiyim yada bu coinler için herkeze ait bir hesap türü gibi bir şeymi var

Freedoom is not free.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    OFree bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    OFree bunu yazdı

işte benim yapmak istedigim devamlı piyasayı gözetlemek degil 30 50 tane farklı coine yatırım yapıp 3 yıl kadar bir sure beklemek tabi bu süre içinde ayakta kalanlarda olabilir yada hepside batabilir şuan yapıcam 50 tl lik yatıralım ile 3 yıl sonra herhangi bir coinin bitcoin değerine çıkması yane 30 taneden bir tanesi bu fiyata çıkması bana 100 bin tl kazandırırmış olucak aklımda bir kaç soru var hesabımdaki coinler uzun bir süre kullanmadıgımdan veya başka bir nedenle silinir yada kaybolurmu yada ornegin btctürk den aldıgımda bu site iflas ettiginde yada bu sitenin başına başka bir şey geldiginde benim coinim kaybolor yada zarar görürmü ben coinimi aldıgım sitedenmı satmalıyım başka yerde satabilrmiyim yada bu coinler için herkeze ait bir hesap türü gibi bir şeymi var

hocam hesaplar sizin bilgisayarınızdır yani sizin bilgisayarınıza birşey olmazsa coinlerinize birşey olmaz (qrkodu olarak çıktı alıp saklayabilirsiniz bilgisayarada gerek yok aslında) onun dışında btcturk yada başkası istediğiniz her sitede istediğiniz ticareti yapabilirsiniz. 3 yıl gibi bir süre saklamak yerine haftada bir kontrol edip ticaretini yapmak sizin için daha iyi olabilir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    OFree bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    OFree bunu yazdı

hocam hesaplar sizin bilgisayarınızdır yani sizin bilgisayarınıza birşey olmazsa coinlerinize birşey olmaz (qrkodu olarak çıktı alıp saklayabilirsiniz bilgisayarada gerek yok aslında) onun dışında btcturk yada başkası istediğiniz her sitede istediğiniz ticareti yapabilirsiniz. 3 yıl gibi bir süre saklamak yerine haftada bir kontrol edip ticaretini yapmak sizin için daha iyi olabilir

hım anladım hocam bu arada skype de birine mesaj attim kontrol edebilirmisiniz

Freedoom is not free.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben gene beceremedim ya,

nvidia kartım olduğu için cudaminer indirdim. şunları yazdım.

cudaminer.exe -o stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333 -O CUZDAN:SIFRE

ne eksik burda? kart GeForce GT 420m

bulduğum kaynak yazı :

http://rumorscity.com/2014/01/19/cudaminer-guide-for-nvidia-gpus/

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

ben gene beceremedim ya,

nvidia kartım olduğu için cudaminer indirdim. şunları yazdım.

cudaminer.exe -o stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333 -O CUZDAN:SIFRE

ne eksik burda? kart GeForce GT 420m

bulduğum kaynak yazı :

http://rumorscity.com/2014/01/19/cudaminer-guide-for-nvidia-gpus/

hocam normalde doğru ama şunu bi dener misin. birde ne hatası alıyorsun

cudaminer.exe -o stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333 -u adres -p şifre

furkiak tarafından 10/May/14 21:09 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hata almıyorum da hiçbişey olmuyor. bat dosyası açılıp aynı saniye içinde kapanıyor. başka da bi hareketlilik yok ortada.

cüzdan nasıl kalsın kilitli mi açık mı?

Prometheus tarafından 10/May/14 21:37 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

hata almıyorum da hiçbişey olmuyor. bat dosyası açılıp aynı saniye içinde kapanıyor. başka da bi hareketlilik yok ortada.

cüzdan nasıl kalsın kilitli mi açık mı?

kilitli kalabilir hocam. linkdeki programı indirip denermisin ben iki tane bat oluşturdum 1 ve 2 diye sadece adres ve şifreleri girip bi dene hocam.

not: bat 1 i yönetici olarak çalıştırıp dene hocam olmazsa bat 2 yi sadece normal çalıştır.

http://yadi.sk/d/mqA3qEg8PkR66

şifre tbt

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Ahh ahh 1 bitcoin 3,000 tl gormustu :)) şimdi kan ağlıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı

Ahh ahh 1 bitcoin 3,000 tl gormustu :)) şimdi kan ağlıyor.

bir iki ülke resmi olarak tanırsa tekrar tavan yapar gibime geliyor ama hocam :D

Toplam Hit: 4410 Toplam Mesaj: 39