Son 1 Yılda Ne Öğrendin Bakayım?
-
ne ogrenecem be ilk tahriyakatildigimda html ile basladim veptasarim filan programlari biraz c ye biraz javaya gectim derken yeni yeni turler turedi birini bitirmeden baska bir program dil turedi simdigelde hangi birini ogren bende isyan ettim biraktim wepi hacki programi bu isin sonu yok :D
tahribata girmesini ogrendim yetmezmi :D
-
asp da mysql kullanmayı öğrendim sonra seo öğrendim bide okadar. gerisi yalan zaten (: bi de ajax kütüphanelerini asp ile kodladım. yani
asp & mysql & ajax & seo :) gerisi yalan :)
-
php smf bullettin ipb asp php jooooooooomla vs kurup gizli admin kendimi yapıp site gelişince hacklemeyi öğrendim : )))
-
artikellerle ilgili hmen hemen herseyi:)
konjuktiv 1-2 yi
pztesi quiz olduunu(bunu bu sabah ogrendim)
hazırlıgı gecip kapagı fen-edeb atmam gerektigini yoksa grubun dagılacaını anladım:)
hiçbir programlama diliyle ugrasmadım:)tembelim azıcık sürüklemeyen hiçbişeyi okumuyorum:)
-
son 1 yılda ehehe bilgisayarı öğrendim be usta programlama falan anlamam :D
ayrıca hayat dersi aldım pek çok. eski dostun pekala düşman olacağını öğrendim.dostluğun gerçek sevginin kaynaklarına ulaştım yakınlaştım. aşık olamayacağımı anladım vs vs
-
php öğrendim
photoshop kurcaladım az
counter oynamamı geliştirdim :P
herşeyin bir if ve else olduğunu öğrendim :p
en önemlisi çalışmanın ne kadar önemli olduğunu tembellikle biyere varılamayacağını...
-
öğrenmem gerektiğini öğrendim. (çok felsefik oldu ama :D)
-
Aslında bize gösterilenlerin , gerçekten çok farklı oldugunu , kandırıldıgımı ve ne için dogdumu yavaş yavaş anlamayada başlıyorum görevimi yerine getircem :) :P :| ;)
-
zaman su gibi akıp gidiyo derlerdi
aslında buhar olmuş uçuyor bende bunu öğrendim -
Cinema4D de profesyonel seviyesine adim attim (henuz tam diil),
PFTrack Camera ve Object tracking le maskelemeyi ogrendim,
"TAHRIBAT.COM" gibi bir siteye uye oldugum icin nekadar sansli oldugumu anladim,
Okula daha fazla zaman ayirmam gerektigini ogrendim,
Ve ne olursa olsun, sinirimi yatistirmayi ogrendim. (cileden cikarici olaylar haric)