Son 1 Yılda Ne Öğrendin Bakayım?
-
-
c programlama,
c.#net,
html ve biraz java ,
devre tasarlamayı,
biraz pic programlama,
biraz ney üflemesini,
masa tenisi oynamasını,
go oynamasını,
para biriktirmeyi,
eğer işine gelmeyen bişi yaptığında en yakınındaki insanın bile , geçmiş ne olursa olsun, kazık atabileceğini,
ve daha öğrenmem gereken bir dünya şey olduğunu öğrendim :s
-
turtle_scorpion bunu yazdı:
-----------------------------c programlama,
c.#net,
html ve biraz java ,
devre tasarlamayı,
biraz pic programlama,
biraz ney üflemesini,
masa tenisi oynamasını,
go oynamasını,
para biriktirmeyi,
eğer işine gelmeyen bişi yaptığında en yakınındaki insanın bile , geçmiş ne olursa olsun, kazık atabileceğini,
ve daha öğrenmem gereken bir dünya şey olduğunu öğrendim :s
-----------------------------
zeynep hanım sizleri daha çok görmek istiyoruz :Pkendime gelirsem ccna üzerine gidiyorum packet tracerla egolarımı tatmin ediyorum şimdilik :B
-
insanların hiç bir şekilde objektif olamadığını bunun çok üstün bir meziyet olduğunu öğrendim adam sandık eşşeği alnımıza değdi ... diye giden lafın çok geçerli olduğunu öğrendim en üst düzeyden en alt düzeye kadar insanların nasıl harcandığını da gördüm sabretmeyi 'ya sabır' !! çekip sakinleşmeyi öğrenmeye çalıştım.. yalakalığın biçok maddi şey kazandırdığını kişilikten yoksun insanların bu mertebeye ulaşabileceğini de öğrendim.. daha çok şey öğrendim öğreneceğiz de beşikten mezara kadar hocam biter mi.. :s
-
turtle_scorpion bunu yazdı:
-----------------------------biraz ney üflemesini
-----------------------------
off ki ne of böyle sabırlı olmadktan sora başlama yauw dinlemek daa güzel
tavsiyem budur efenim .l
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Cinema4D de profesyonel seviyesine adim attim (henuz tam diil),
PFTrack Camera ve Object tracking le maskelemeyi ogrendim,
"TAHRIBAT.COM" gibi bir siteye uye oldugum icin nekadar sansli oldugumu anladim,
Okula daha fazla zaman ayirmam gerektigini ogrendim,
Ve ne olursa olsun, sinirimi yatistirmayi ogrendim. (cileden cikarici olaylar haric)
-----------------------------hehe bende 3d kasıyorum :)) modelleme yapmada biraz sorunum var :) sonra ondan vaz geçtim çöp şakiri çizmeye başladım :) 1-2 dakikalmık film yapacam çöp şakiri :)
-
hiç bişi:D