folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Son 10 Konuyu Hite Göre Sıralama {ASP Yardım}



Son 10 Konuyu Hite Göre Sıralama {ASP Yardım}

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Erkek

    select * from icerik where id in (select top(10) id from icerik order by id desc) order by hit

     

     rene, bu komut söz dizimi hatası veriyor. where id den sonra ki ne "in" i tanıyor , "in" i kaldırdığımda da bu kez "(" parantezi tanımıyor :S


    Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Erkek
    up!

    Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    select * from TABLO where id in (select top 10 id from TABLO order by id desc) order by hit desc

     

    çalışıyor bu şekilde istediğin gibi denedim. 


    :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ekim/2008
    Erkek
    select top 10 * from Tablo order by id desc
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek
    Select TOP 10 * FROM tablon ORDER BY ID DESC, hit DESC

    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

    select * from TABLO where id in (select top 10 id from TABLO order by id desc) order by hit desc

     

    çalışıyor bu şekilde istediğin gibi denedim. 


    -----------------------------

    Teşekkürler pesimistzombie çalıştı.!

    Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    nihayet,.. ben niye sevindim bilmiyorum :S

    imzadaki sayaç istek üzerine kaldırılmıştır. son blog yazım : PyQT ile Hesap Makinesi Yapalım - http://www.whosayin.com/y/pyqt-ile-hesap-makinesi-yapalim/ || hotboy attığınız özel mesajlara cevap yazmama hakkını saklı tutar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2007
    Erkek

    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

    select * from TABLO where id in (select top 10 id from TABLO order by id desc) order by hit desc

     

    çalışıyor bu şekilde istediğin gibi denedim. 


    -----------------------------

    Son 10 en iyi hit e göre sıralaması nasıl oluyor,, Son 10 konuya göre değil

    :)

     

    edit

    Set cant = bagla.execute ("select * from tablo where id in (select top 1999999999 id from tablo order by id desc) order by hit desc")

     

    edit2

    son 10 olmadı bu sefer%3c3cülmek

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masumsunsen
    masumsunsen's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2009
    Erkek

    arkadaşlar konu asp den açılmışken bir şeyi merak ettim,umarım okuyan olur bu yazdığımı..mesela kullanıcı formu doldurdu,başlık,isim,yorum..sonra databaseden biz bunları sayfaya yazdırıyoruz..sunu sormak istiyorum databaseden örnek 

    <%=rs("isim")%> bunu ekrana yazdırdık adı kamil olsun. kamil ekranda çıktı,diğer isimlerde alt alta sıralandı.. benim yapmak istediğim kamili tıklayınca kamilin sayfasına,osmanı tıklayınca osmanın sayfasına gitsin,tıpkı tahribatta konu açılıyor,başlığa tıklayınca konuyu açanın sayfasına gidiliyor. link vermede sıkıntı yok

    <a href="kamil.asp?<%=rs("baslik")%>.asp" target="_parent"><%=rs("stbaslik")%></a> ama verilen link karşılıksız çıkıyor,yeni bir sayfa oluşturması lazım başlığa yada neye link verdiysek,bu konuda yardımcı olurmusunuz.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masumsunsen
    masumsunsen's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2009
    Erkek

    arkadaşlar konu asp den açılmışken bir şeyi merak ettim,umarım okuyan olur bu yazdığımı..mesela kullanıcı formu doldurdu,başlık,isim,yorum..sonra databaseden biz bunları sayfaya yazdırıyoruz..sunu sormak istiyorum databaseden örnek 

    <%=rs("isim")%> bunu ekrana yazdırdık adı kamil olsun. kamil ekranda çıktı,diğer isimlerde alt alta sıralandı.. benim yapmak istediğim kamili tıklayınca kamilin sayfasına,osmanı tıklayınca osmanın sayfasına gitsin,tıpkı tahribatta konu açılıyor,başlığa tıklayınca konuyu açanın sayfasına gidiliyor. link vermede sıkıntı yok

    <a href="kamil.asp?<%=rs("baslik")%>.asp" target="_parent"><%=rs("stbaslik")%></a> ama verilen link karşılıksız çıkıyor,yeni bir sayfa oluşturması lazım başlığa yada neye link verdiysek,bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Toplam Hit: 4292 Toplam Mesaj: 41