Son 3 Haftadır Çin Kargosunda Sıkıntı Yaşayan Var Mı?
-
DJ_Alper bunu yazdı
vay arkadaş bütün cenabetlikler benimi buluyor :D
o değilde 2 hafta içinde verdiğim siparişlerin hepsi aynı gemiyle gelecek herhalde yine gümrük yolu görünecek bana
geçen gelen tableti yakmıştım ya onun yenisini gönderiyorlar :D + iyisinden adaptör koy dedim bak okadar posta parası verdim felan onuda koydu
toplamda parça olarak 300 dolara yakın mal gelmesi gerek müşteriden alınmıştır diyo çinden sorguluyom oda değişim ofisinde diyor bugün perşembe yarına yola çıkmazsa tamam amk yine 2 ay bekeleyecez
metankolik aga air post mu senin? hong kong mu?
Tableti yakma olayı neymiş öyle :D
-
noname bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
o değilde 2 hafta içinde verdiğim siparişlerin hepsi aynı gemiyle gelecek herhalde yine gümrük yolu görünecek bana
geçen gelen tableti yakmıştım ya onun yenisini gönderiyorlar :D + iyisinden adaptör koy dedim bak okadar posta parası verdim felan onuda koydu
toplamda parça olarak 300 dolara yakın mal gelmesi gerek müşteriden alınmıştır diyo çinden sorguluyom oda değişim ofisinde diyor bugün perşembe yarına yola çıkmazsa tamam amk yine 2 ay bekeleyecez
eletrikler gitti geldi şarjdalydı elimde bir kaç defa oldu ilk adaptörden kokular gelsi sonra tabletten izmire gönderdim servise dedi ana işlemci yanmış biz yapamayız
çinliye dedim sikerim senin satacağın malı abi gönder dedi gönderdim yenisini gönderdi şimdi yolda :D
-
DJ_Alper bunu yazdınoname bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
eletrikler gitti geldi şarjdalydı elimde bir kaç defa oldu ilk adaptörden kokular gelsi sonra tabletten izmire gönderdim servise dedi ana işlemci yanmış biz yapamayız
çinliye dedim sikerim senin satacağın malı abi gönder dedi gönderdim yenisini gönderdi şimdi yolda :D
Servisi mi varmış izmirde?? Garanti?
-
Walla amk 31 Mart ta kart aldım hala gelmedı amk ...
Bugun 19.GÜN ... Şimdi patlattım elemana mesajı :)
I purchased on 31 March 2013 Sandisk 16GB Extreme memory card still has not arrived, or your money back, or give a tracking code for your information, or I'll write about the bad and negative comments ....
Yıne gelmezse kaçtı k*çımıza 45$ :) -
ben 2 nisan da sipariş verdıydım 17 sinde geldi normal gibi
-
EmQceR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
http://dx.com/p/kit-p104-4-ch-d1-real-time-network-cctv-dvr-security-system-w-4-x-ir-cameras-black-181153
beyler bu kamera gümrükten geçer mipaket ağırlığı?
bu arada türkiyeye girdi kargolar :D
sitede yazıyor hocam, Ağırlık: 56.54 oz (1.603 g) 1,6 kg demekki sorun olur mu ?
dijey bana bi cevap ver hocam :)
-
26 Subatta verdiğim sipariş daha yeni Send item abroad (EDI-received) aşamasına geçebildi. dx nası singapure post ile yoluyor anlamış değilim.
-
Tinydeal dan aldigim miknatislar ~15 gunde geldi. :)
-
3 haftadır gönderi müşteriden alındı (china) modunda duruyor halen
-
DX'ten alışveriş yapmaya korkuyorum amk..
üç-beş stylus kalem var, parmaktan kalın neredeyse çoğunun ucu nereden aldıysam (BIC vs) kullanışlı değil, DX'te ince uçlu olanlar var.
Ama aldığımı unuttuğumda gelsin istemiyorum amk! :/