Son Buluşma - Gerçek Bir Kahramanlık Hikayesi
-
Bu filmden kaçımızın haberi var bilmiyorum...
Mutlaka fragmanı izleyin,izledikten sonra filme de gideceğinize eminim..
www.sonbulusma.com
O dedenin sözü "Yumruk kadar ekmek,çamur,yumruk kadar,o da varsa.."
Allah bir daha böyle savaş yaşatmasın..
-
insanın tüylerini diken diken ediyor gercekten...
umarım bir daha öyle savaslar hicbir yerde yaşanmaz.Kimse kimsenin vatanını işgal etmeye kalkışmaz...
-
Türk sineması kendı milletinin tarihine şöyle göz ucuyla baksa 100lerce şahane filim çıkar. Herkesde izler bizim rambo gibi polat gibi süpermen gibi çakma kahramanlara ihtiyacımız yok.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Türk sineması kendı milletinin tarihine şöyle göz ucuyla baksa 100lerce şahane filim çıkar. Herkesde izler bizim rambo gibi polat gibi süpermen gibi çakma kahramanlara ihtiyacımız yok.
-----------------------------
hemfikir -
Şu genç nüfüs geçmişini bir bilse ah bir bilse önümüzdee hiç bir ülke duramaz.
o yüzden de böyle tarih filmlerinin arkasında duralım . örneğim holigan arkadaşımızın söylediği gerçekten çok mantıklı hani 1. dünya savaşında mı kurtuluş savaşında mı ne ? adını tam olarak aklında tutamadığım bir yiğit vardı hani izmirde düşman askerine ilk kurşunu sıkan ha hasan tahsin onun hayatı hakkında fazla bir bilgi olmasada hayatı tam film olcak bir insandır kendisi eğer böyle yönetmen veya yapımcı olmak istiyen müritlere iyi bir fikir olbilir.
-
Allah'ım benim ömrümden alıp o yüce insanlara verebilseydin keşke...
-
Asıl sizler Hakkınızı Helal edin :(
Dostum ellerine sağlık ne desem azdır, RABBİM senden razı olsun bu paylaşım için..
O aziz yürekler bilinir, ne için gittiler göz kırpmadan ölüme,
Gelde anlat ey insan, bu vefasız hayatı gönlüme...
ağla yüreğim ağlaa....:(
-
mükemmel
-
Çok iyi olmuş,bayağı hoşuma gitti.
-
çok iyi de nerden nereye
-
Herkesin bu vatanı nasıl kazanıldığını bir kez daha anlaması için güzel bir film.