Son Buluşma - Gerçek Bir Kahramanlık Hikayesi
-
Eyvallah hocam , ellerine sağlık ..
120 bu film ve daha niceleri var o anları yaşayamasakta bi şekilde hissetmemizi sağlıyor ..
-
yaşamını yitiren o denemin gazilerine rahmet sağ olanlara daha da uzun ömür ver allahım. kardeşim naptın sen ya tam yatıcakken hıçkıra hıççkıra ağlıyurum of ulan
-
sonlarında doğru "..hakkını helal et" demiyo mu dedem... cız ediyo insanın içi...
-
yakup çavuş eski üyelerden kokainman'ın dedesiydi yanlış hatırlamıyorsam.
gerçekten insanın yüreğini burkan bir fragman olmuş.izleyince üzülüyoruz.layık olamadık. -
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Türk sineması kendı milletinin tarihine şöyle göz ucuyla baksa 100lerce şahane filim çıkar. Herkesde izler bizim rambo gibi polat gibi süpermen gibi çakma kahramanlara ihtiyacımız yok.
aynen hocam.Sağlam bir bütçeyle istanbulun fethi çekilsin bi kaçta ünlü star oynasın maksat burda türk tarihini dünyaya duyurabılmek neden yabancı oynasın flan dıe şeyler söylemek yersiz.. O zaman siz film görün Private Ryan,The red line vs. alayını atarız kenera.. -
evet yıllarca tarihimizle ilgili şöyle adamakıllı bi film çekilsin diye herks söylüyordu... umarım bu iyi bi başlangıç olur, insanın tüyleri diken diken oluyor... gözlerim doldu şu an... filmde kesinlikle aglarım zaten... utanıyorum bunları gördükçe, maalesefki utanıyorum...başka bir devletin izniyle hareket etmekten utanıyorum... kanla aldıgımız her karışımız üzerinde biz hariç herkesin söz hakkına sahip olmasından utanıyorum... inş atalarım bugunleri pek anlamıyolardırda içleri cız etmiyodur...
-
Yazmayı unuttum,gösterim tarihi 14 Kasım..Recep İvedik'e abanan ülkem,bu filme gidecek mi acaba?
-
fatihack bunu yazdı:
yakup çavuş eski üyelerden kokainman'ın dedesiydi yanlış hatırlamıyorsam.
gerçekten insanın yüreğini burkan bir fragman olmuş.izleyince üzülüyoruz.layık olamadık.
-----------------------------kız arkadaşının dedesi. hepimizin dedesi aslında.
-
Merhabalar,film vizyona 14 Kasım'da giriyor,izleyenler buraya duygularını,düşüncelerini yazarsa çok sevinirim.
-
İstiklal savaşının son gazisi 105 yaşındaki emekli albay Mustafa Şekip Birgöl hayatını kaybetti.
Bugun son gaziyide kaybettik.
Toplam Hit: 4043 Toplam Mesaj: 22