Son Dakika : Erzurum"Lu Hacker Google"I Hackledi
-
zuaa adamın adrese bakın HackerEbrar@Gmail.Com ( yanlıs olmasın gmail :D )
-
ohaaa vay hayvan vay
-
ben katılcam bu gruba :D:D
-
Grup bilgisi
Üyeler: 1 Etkinlik: Düşük etkinlik Dil: Türkçe Grup kategorileri: Kategorize edilmemiştir beyler yok hack mack ya adamlar hackethtml diye bi gurup oluşturmuşlar sadece googlen hacklendiği filan yok :S
group.google.com a girin anlarsınız ne demek istdeiğimi :D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------Grup bilgisiÜyeler: 1 Etkinlik: Düşük etkinlik Dil: Türkçe Grup kategorileri: Kategorize edilmemiştir beyler yok hack mack ya adamlar hackethtml diye bi gurup oluşturmuşlar sadece googlen hacklendiği filan yok :S
-----------------------------Hadi bee..Lan nası yeriz böyle bişeyi :S Madalyalıksın sen madalya :D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------Grup bilgisiÜyeler: 1 Etkinlik: Düşük etkinlik Dil: Türkçe Grup kategorileri: Kategorize edilmemiştir beyler yok hack mack ya adamlar hackethtml diye bi gurup oluşturmuşlar sadece googlen hacklendiği filan yok :S
-----------------------------way beeeee :| ciddi diyosun heee
heeeeeeeeeeeeeeee şimdi anladıııım :|
hocam sen dinlen biraz :|
byük ihtimalle kurufasülyenin madalyadan sanada vercekler :D
sende ışık var gördüm o ışığı :D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
zeka işte böle bişe olsa gerek :| takdir ettim açıkçası :F
-
vayy be ben nie anlayamadım bunu :| ehehehee azuhahah =)
-
Way at hırsızı way..
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------tebrik ediyorum açıkcası :|