Son Dakika : Erzurum"Lu Hacker Google"I Hackledi
-
abi eziğe bakın ya...daha küçülemezdi heralde...
-
Belki adamın maksat Security Show değilde Stand-Up Show yapmaktır hemen üstüne gitmeyin yawf . . .
-
manyakusta bunu yazdı:
-----------------------------
Belki adamın maksat Security Show değilde Stand-Up Show yapmaktır hemen üstüne gitmeyin yawf . . .
-----------------------------sendemı erzurumlusun yoksa
-
sonuç olarak hepimiz türkiyede yaşıyoruz.
bu yetmez mi ?
-
:D hay allam yaa neyseh :D allah akıl fikir wersin ne diyim ki :\
-
MAL :)
-
arkadaşlar bu resmen insanlarla dalga geçmektir. Şimdi bu olaya gülüyoruz ama aslında ağlamamız gerekiyor. Türkiyede böyle insanlar yetişyor(maalesef).Adam ya çok gerizekalı ya da çok cesur. Resmen insanlara aptal diyor(bu vukuatıyla).
-
lordvader89 bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
:S aynısını bende yapayım ? group ekleden kendi group eklio gmail mailinden :S ordan indexi hazırlıyor ... kaydet dior oluyor :S
vay anasını ya :| bizde heykledi sanıyoz sabadan beri lan :S
-----------------------------esat ! lordum ! kralsın abi ! bu ne cevap ya... wallahi yarıldım :)))
-
vay amk...google hacklendi mi lan harbiden :) hoca bırak bu işleri.bak benden sana tavsiye.acilen terket bu ülkeyi.yunanistan a kac amk.beles kacıyolar izmirden.yunana varınca ben burdayım diyerek şöyyle bi gerine gerine ossur.Sonra Yunanistan hacked :) yok yani.boyyle kucuk seyler sana yakısmıyor.ülkeyi fethet bence yani kendimden diyorum ben... :P
-
amerikan filmerindeki gibi olmuş :D
"hey" dostum kapatın şu açığı :D ufff çok salaksınız ne bu açık burda :D sildirtmeyin bana sistemi ...akşam akşam günaha sokmayın adamı de hade yörüyün gidin :D