folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Son Günlerdeki Avea Çekim Alanındaki Düşüş.Fikri Olan ?

Son Günlerdeki Avea Çekim Alanındaki Düşüş.Fikri Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Yahu harbi artik dayanilmaz oldu bu iş. Onceden bizim evde 1 2 diş çeken avea hattim. Hic cekmiyor 1 dis bile. Arama yapamiyorum, sms gonderemez oldum. Ustune ustluk bizim sokakta , bazi yerlerde disarida bile cekmiyor. Bu son 3 4 gundur boyle. Fikri olan varmi ?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam sorun ya baz istasyonundadır ya da hattında. Önce başka bir avea hatla deneme yapıp bu olasılıklardan birini ele. Ondan sonra sorun hattaysa hat değişirsin, baz istasyonundaysa forumda zaten avea baz istasyonlarıyla ilgilenen mürit var ona söylersin hallederler.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ttnet bir avea iki. Illet resmen bu avea lanet olasica Ankaranin ortasinda internete girmez, evim 5. Katta telefon cekmez hic bi sekilde. Arayani bil olmasa dunya yansa haberim olmicak. Sabah evden cikinca aksam kim aramis anca haberim oluyo.

Avea pismanlik hocam baska bisey degil.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam istanbulun neresindesin bilmiyorum ama ben avrupa yakasında her yerde sıkıntısız bir şekilde 3g hizmeti dahil alabiliyorum.. anadolu yakasında da herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar geçenlerde şile-ağva arasında dağın tepesinde bile full çekiyordu.. telefonunla da alakalı bir sıkıntı olabilir kontrol etmen lazım

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Allah belasını versin aveanın. Evde telefonla konuşabilmek için masanın sandalyenin üstüne çıkıyoruz amk. Hiç durmayın Turkcell e geçin. 31 Aralığa kadar 25 yaş altına 500dk 1000sms 2gb int 25TL. Üstelik kontörlü hat.

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

buda benim konum. Şebeke ve internet problemi.

http://tahribat.com/Forum-Avea-Ile-Problem-202266/

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bölgendeki baz istasyonunda bir şey vardır. Muhtemelen kira kontratı bittiği için kaldırmışlardır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

benimde ttnet ile problemim var şu sıralar, ikide bir kopuyor. Var mı aynı problemi yaşayan?

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Anadolu yakasi capitolun arka tarafinda altunizadedeyim hocam. Senelerdir belkide 10 senedir ayniydi. 2 3 ay once baya iyiydi. Mahallemdeki spor salonuna gidiyorum 2 sendedir. Ust kat cardio alt kat agirlik. Agirliga gecince 1 2 dis cekerdi. Simdi hat yok diyor. Keza evde de ayni sekilde. 900dk yaptim paket olarak inan kullanamiyorim arayamiyorum. Turkcell kampanya yapmis arkadasin dedigi gibi ona mi gecsem acaba 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone candır, gerisi heyecan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

4g geliyor önümüzdeki haziran ayında. hala şebeke sorununu çözemediler amk. rusyada ukraynada 3g bile yok ama metroda bile telefon çekiyor amk.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 20