




Son Kitap Tavsiyeleri
-
Son günlrde okuyup beğendiğiniz kitapları paylaşalım.
Mutluluk, zen öğretisi gibi konularda (bence herkesin okuması gerek) Osho'dan "Her Gün " kitabı.
Ayrıca Kıbrıs sorunları neymiş, ne değilmiş onun için : Çılgın Türkler - Kıbrıs .
Ki bu kitapta Kıbrısta, Kurtuluş Savaşında, Kardak Kayalıklarında nasıl mahfolduklarıda mevcut. Yani neymiş ? onların acısı onca mitolojinin ardından dünyayı kandırırken ; Türklerin gelip ellerinden Ayasofya'yı, kıbrısı, egeyi almaları ve bütün efsanelerini yerle bir etmeleri imiş. Koymuşuz mu ? Çok pis. Üstelik tek zaferleri yok :)
Okuyunca anlayacaksınız. Milliyetçillik duygularınıda kabartıcı bir kitap.
--
Tavsiyelerinizi bekleriz.
-
üstüne basa basa
kinyas ve kayra
-
Ayşegül tatilde en son okudugum kitaptır. Tavsiyede ederim.
-
Bozkır Kurdu-Herman Hesse
-
Yeni dünya düzeni - mahir kaynak
-
Bir Bilim Adamının Romanı: Mustafa İnan
Oğuz Atay'ın 1987 yılında yazdığı bir kitap. Ama ben yeni tanıştım. Herkeze tavsiye ediyorum. Bu ülkede bilim adamlarının nasıl yetiştiğinin kısa bir özeti olabilecek nitelikte bir kitap.
-
Bir Bilim Adamının Serüveni - Celal Şengör Kitabı
Söyleşi: Sefa Kaplan
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=568856&sa=109126901
Videolardan Celal hocanın uslubunun akıcılığını ve söylediklerinin doluluğunu bilenler bilir. Kitaptan kafamı kaldıramadım. Herkese tavsiyemdir.
-
Elime Nihal Atsız'ın Ruh Adam kitabı geçti dili biraz ağır geldi ama okuyacağım. Onun haricinde Freud ve Adler okurum genelde.
-
ironi - max barrybir ekonomik tetikçinin itirafları - john perkins
-
Tess Gerritsen'in tüm kitapları.
polisiye seviyorsunuz hepsini kısa sürede bitirirsiniz zaten.
-
siber marx