folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Kullanma Tarihi Geçmiş Olan Yoğurt

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Olan Yoğurt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

tam unuttum dersin hayatına devam edersin 

bi murid gelir meyveli yoğurt der bütün anıların depreşir vay aq ya millet bi şarkıdan hatırlar biz yoğurttan hatırlıyoz 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Market çalışanları sanki ne sattıklarını biliyorlar. Dit dit dit dit dit barkod okutulur. Nakit mi kredi karti mı hanımefendi beyefendi taksit yapalım mı? Ve sonunda ücret ödenir. Poşet verilir. Müşteri kapıdan çıkar.

Gideceksin güzelce  bunun tarihi geçmiş değiştirelim ya da para iadesi hepsi bu. Onlarda firmaya iade edecekler. Firmada paketini değiştirip tekrar satacak. Müthiş döngü.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

geçen sene falandı bi marketteyim kadının teki girdi içeri peynir reyonuna geldi

kadına küflü peynir vermişler kadın bağırdı çağırdı bi beş dakika falan "o peynirden çocuğu görmeden yedi ya bişey olursa" vs diye sonra reyondaki adam konuşmaya başladı küflü peynirin faydalarını küflü peynirden ilaç yapıldığını falan anlattı kadın "hııı tamam" dedi gitti

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı madem işin yok eğlence olsun. git saydır. beyfendi değiştirelim cart curt derler. kabul etme mk. ben bunu yesem ne olurdu cart curt karı gibi dırdır et işte.

en son bi müride yapmışlardı öyle olabilir. bi kolisini verip yollayabilirler :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ağabeyim bir ara bu büyük yerlerden birinde bir alt eşofman beğenmiş işte fiyatı 20-30 tl gibi bişeydi.

Kasaya gidince 50 lira falan demişler, o da hayır orada öyle yazmıyor yanlışınız var falan demiş.

Gidip bakmışlar harbiden 50 Tl yazmıyormuş.

"Efendim özür dileriz size hediyemizdir bu, ücret almayacağız" demişler :)

Abimde teşekkürler diyip çıkmış.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ürün alırken rafın diplerine yönelmek lazım. Son kullanma tarihi yaklaşan hatta son günü olan ürünleri öne diziyorlar ki alınsın, elde kalmasın. BİM ve A101'de bununla çok karşılaştım kasaya gitmeden kontrol etmesem kaktıracaklardı. Bir defasında Tansaşta benzer bir mevzu benim başıma geldi, fişle gittim yenisini aldım geldim kimse bir şey demedi, üzerine getirdiğim için mağaza müdür teşekkür etti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

arkadaşlar aklı selim şeyler söylemiş bende uç bişey yazayım ; 
    yoğurdu ye hocam zehirlen sonra tazminat davası aç :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

kaç para lan bi yoğurt!!

(alıntı)

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

arkadaşlar aklı selim şeyler söylemiş bende uç bişey yazayım ; 
    yoğurdu ye hocam zehirlen sonra tazminat davası aç :D

Tabi la en iyisi bu niye ugrasiyon :D yogurdu ye git bi hastane acilinde pusuya yat.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

git fişini atmışım bu yoğurt bozuk dersin dene. israr et.

zaten barkoddan o ürünün kaydı olmuyormu. yani fiş olmadanda o ürünün satıldığını sitemede çıkmıyormu ? yeri gelmişken öğreneyim.

çünkü büyük firmalarda bu var biliyorum teknosa gibi yerlerde. programda stoktan düşüyormuş ya..

son kullanması geçmiş için ebnde çok huylanırım çünkü geçmiş şeyler bende alerji yapıyor.

ama yoğrut bozulma değilde ekşime varsa süper ayran olur özellikle ekşi yapıyorum.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 3561 Toplam Mesaj: 28