Son Kullanma Tarihi Geçmiş Olan Yoğurt
-
tam unuttum dersin hayatına devam edersin
bi murid gelir meyveli yoğurt der bütün anıların depreşir vay aq ya millet bi şarkıdan hatırlar biz yoğurttan hatırlıyoz
-
Market çalışanları sanki ne sattıklarını biliyorlar. Dit dit dit dit dit barkod okutulur. Nakit mi kredi karti mı hanımefendi beyefendi taksit yapalım mı? Ve sonunda ücret ödenir. Poşet verilir. Müşteri kapıdan çıkar.
Gideceksin güzelce bunun tarihi geçmiş değiştirelim ya da para iadesi hepsi bu. Onlarda firmaya iade edecekler. Firmada paketini değiştirip tekrar satacak. Müthiş döngü.
-
geçen sene falandı bi marketteyim kadının teki girdi içeri peynir reyonuna geldi
kadına küflü peynir vermişler kadın bağırdı çağırdı bi beş dakika falan "o peynirden çocuğu görmeden yedi ya bişey olursa" vs diye sonra reyondaki adam konuşmaya başladı küflü peynirin faydalarını küflü peynirden ilaç yapıldığını falan anlattı kadın "hııı tamam" dedi gitti
-
hacı madem işin yok eğlence olsun. git saydır. beyfendi değiştirelim cart curt derler. kabul etme mk. ben bunu yesem ne olurdu cart curt karı gibi dırdır et işte.
en son bi müride yapmışlardı öyle olabilir. bi kolisini verip yollayabilirler :D
-
Ağabeyim bir ara bu büyük yerlerden birinde bir alt eşofman beğenmiş işte fiyatı 20-30 tl gibi bişeydi.
Kasaya gidince 50 lira falan demişler, o da hayır orada öyle yazmıyor yanlışınız var falan demiş.
Gidip bakmışlar harbiden 50 Tl yazmıyormuş.
"Efendim özür dileriz size hediyemizdir bu, ücret almayacağız" demişler :)
Abimde teşekkürler diyip çıkmış.
-
Ürün alırken rafın diplerine yönelmek lazım. Son kullanma tarihi yaklaşan hatta son günü olan ürünleri öne diziyorlar ki alınsın, elde kalmasın. BİM ve A101'de bununla çok karşılaştım kasaya gitmeden kontrol etmesem kaktıracaklardı. Bir defasında Tansaşta benzer bir mevzu benim başıma geldi, fişle gittim yenisini aldım geldim kimse bir şey demedi, üzerine getirdiğim için mağaza müdür teşekkür etti.
-
arkadaşlar aklı selim şeyler söylemiş bende uç bişey yazayım ;
yoğurdu ye hocam zehirlen sonra tazminat davası aç :D -
kaç para lan bi yoğurt!!
(alıntı)
-
akmarky bunu yazdı
arkadaşlar aklı selim şeyler söylemiş bende uç bişey yazayım ;
yoğurdu ye hocam zehirlen sonra tazminat davası aç :DTabi la en iyisi bu niye ugrasiyon :D yogurdu ye git bi hastane acilinde pusuya yat.
-
git fişini atmışım bu yoğurt bozuk dersin dene. israr et.
zaten barkoddan o ürünün kaydı olmuyormu. yani fiş olmadanda o ürünün satıldığını sitemede çıkmıyormu ? yeri gelmişken öğreneyim.
çünkü büyük firmalarda bu var biliyorum teknosa gibi yerlerde. programda stoktan düşüyormuş ya..
son kullanması geçmiş için ebnde çok huylanırım çünkü geçmiş şeyler bende alerji yapıyor.
ama yoğrut bozulma değilde ekşime varsa süper ayran olur özellikle ekşi yapıyorum.