Son Kullanma Tarihi Geçmiş Olan Yoğurt
-
Alo gida hattina olayi anlat. O reyonu tarif et. Ayni yerdeki tum urunler aynidir. Numune alirlar ve labaratuvara gider ayrica. Rapor cikinca buyuk bi ceza yer firma
-
seagate189 bunu yazdı
Hocalar dun bir supermarketten meyveli yoğurt aldim eve geldim stt 23.11.2014 yaziyor fisini parcalamistim copte buldum 8 parca olmus bantladim ama tek parcada tarih saat fisno yaziyor yasal olarak ne yapabilirim gidip adamlara soylicem önce onlar degiselim fln dicek ben oyle kalsin istemiyorum kıl oldum yasal olarak ne yapabilirim
bir tane daha kalmisti onuda alacam bugun stt gecmisse
git yeni yogurt al aynı yerden eskı aldıgını gotur geri
-
Git gotur yada son kullanma tarihi gecmis de kurumsal turm firmalar para iadesi yaparlar hatta a101 de kullanmis olsan bile para iadesi yaparlar
-
futurist bunu yazdı
git fişini atmışım bu yoğurt bozuk dersin dene. israr et.
zaten barkoddan o ürünün kaydı olmuyormu. yani fiş olmadanda o ürünün satıldığını sitemede çıkmıyormu ? yeri gelmişken öğreneyim.
çünkü büyük firmalarda bu var biliyorum teknosa gibi yerlerde. programda stoktan düşüyormuş ya..
son kullanması geçmiş için ebnde çok huylanırım çünkü geçmiş şeyler bende alerji yapıyor.
ama yoğrut bozulma değilde ekşime varsa süper ayran olur özellikle ekşi yapıyorum.
Barkod la anca stok takibi yapabilir kaç tane kalmış kaç tane satmışım diye.Çünkü barkodlar mağazaya özel olmuyor, eczanelerdeki ilaçların kare kod ları falan ürüne özel anca.
-
samaccc bunu yazdı
müşteri hizmetlerini ara mallarınız bu şekilde satılıyor sizi şikayet edicem de azda sert çık
nette ss atıcam de salla bişeyler .
ertesi gün ellerinde bi poşet proosyon ürünle bile gelirler
Aynen bir aylık yiyeceğini karşılasınlar yoksa süründürürsün.
Hele marketler zinciri varsa oooo.
Okul yaptırmaz, şehrine şube açmak dışında yatırım yapmaz, işçileri gece yarılarına kadar çalıştırır.
Zaten bir ailenin aylık yiyecek masrafını günün yarısında çıkarıyorlar git iste hocam koymaz. İnsanlığa faydaları olsun biraz.
DadasAdam tarafından 29/Kas/14 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Stt geçmiş ürüne hiç bişey olmaz Üretenin suçu ne?
Stt den sadece satan firmaya ceza kesilir. Alo 174 ararsan.
Ondada gidip orda ürünü bulmak lazım.
Yani mahkemelik falan o kadarlık işin yok. Git ver yenisini al uğraştığına değmez
-
nurulmac11 bunu yazdı
geçen sene falandı bi marketteyim kadının teki girdi içeri peynir reyonuna geldi
kadına küflü peynir vermişler kadın bağırdı çağırdı bi beş dakika falan "o peynirden çocuğu görmeden yedi ya bişey olursa" vs diye sonra reyondaki adam konuşmaya başladı küflü peynirin faydalarını küflü peynirden ilaç yapıldığını falan anlattı kadın "hııı tamam" dedi gitti
Hocam peynir küfü antibiyotik zaten bitşey olmaz :D haaa aman diyim benim gavat arkadaşım gibi küflü ekmek yeme şifadiye ölürsün bak PEYNİR :D
Ama o küflü olan ekmek dahi olsa o kadın yine hıı tamam der giderdi,biz falcılardan medet bekleyen insanlarız
erebos tarafından 29/Kas/14 20:41 tarihinde düzenlenmiştir