folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Kullanma Tarihi Geçmiş Olan Yoğurt

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Olan Yoğurt

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Alo gida hattina olayi anlat. O reyonu tarif et. Ayni yerdeki tum urunler aynidir. Numune alirlar ve labaratuvara gider ayrica. Rapor cikinca buyuk bi ceza yer firma

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Hocalar dun bir supermarketten meyveli yoğurt aldim eve geldim stt 23.11.2014 yaziyor fisini parcalamistim copte buldum 8 parca olmus bantladim ama tek parcada tarih saat fisno yaziyor yasal olarak ne yapabilirim gidip adamlara soylicem önce onlar degiselim fln dicek ben oyle kalsin istemiyorum kıl oldum yasal olarak ne yapabilirim

bir tane daha kalmisti onuda alacam bugun stt gecmisse 

git yeni yogurt al aynı yerden eskı aldıgını gotur geri

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Git gotur yada son kullanma tarihi gecmis de kurumsal turm firmalar para iadesi yaparlar hatta a101 de kullanmis olsan bile para iadesi yaparlar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

git fişini atmışım bu yoğurt bozuk dersin dene. israr et.

zaten barkoddan o ürünün kaydı olmuyormu. yani fiş olmadanda o ürünün satıldığını sitemede çıkmıyormu ? yeri gelmişken öğreneyim.

çünkü büyük firmalarda bu var biliyorum teknosa gibi yerlerde. programda stoktan düşüyormuş ya..

son kullanması geçmiş için ebnde çok huylanırım çünkü geçmiş şeyler bende alerji yapıyor.

ama yoğrut bozulma değilde ekşime varsa süper ayran olur özellikle ekşi yapıyorum.

Barkod la anca stok takibi yapabilir kaç tane kalmış kaç tane satmışım diye.Çünkü barkodlar mağazaya özel olmuyor, eczanelerdeki ilaçların kare kod ları falan ürüne özel anca.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

müşteri hizmetlerini ara mallarınız bu şekilde satılıyor sizi şikayet edicem de azda sert çık

nette ss atıcam de salla bişeyler .

ertesi gün ellerinde bi poşet proosyon ürünle bile gelirler

Aynen bir aylık yiyeceğini karşılasınlar yoksa süründürürsün.

Hele marketler zinciri varsa oooo. 

Okul yaptırmaz, şehrine şube açmak dışında yatırım yapmaz, işçileri gece yarılarına kadar çalıştırır.

Zaten bir ailenin aylık yiyecek masrafını günün yarısında çıkarıyorlar git iste hocam koymaz. İnsanlığa faydaları olsun biraz.

DadasAdam tarafından 29/Kas/14 19:33 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Stt geçmiş ürüne hiç bişey olmaz Üretenin suçu ne? 

Stt den sadece satan firmaya ceza kesilir. Alo 174 ararsan. 

Ondada gidip orda ürünü bulmak lazım. 

Yani mahkemelik falan o kadarlık işin yok. Git ver yenisini al uğraştığına değmez

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

geçen sene falandı bi marketteyim kadının teki girdi içeri peynir reyonuna geldi

kadına küflü peynir vermişler kadın bağırdı çağırdı bi beş dakika falan "o peynirden çocuğu görmeden yedi ya bişey olursa" vs diye sonra reyondaki adam konuşmaya başladı küflü peynirin faydalarını küflü peynirden ilaç yapıldığını falan anlattı kadın "hııı tamam" dedi gitti

Hocam peynir küfü antibiyotik zaten bitşey olmaz :D haaa aman diyim benim gavat arkadaşım gibi küflü ekmek yeme şifadiye  ölürsün bak PEYNİR :D

Ama o küflü olan ekmek dahi olsa o kadın yine hıı tamam der giderdi,biz falcılardan medet bekleyen insanlarız

erebos tarafından 29/Kas/14 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 3560 Toplam Mesaj: 28