Son Model Msn Messenger Plus...
-
!np kmouyutla bir şey olduğu yok sadece ismini çıkarıyor (!NP) :)
-
Msn plus scriptle güzel şeyler yapılıyor gerçekten ilgilenen varmı hiç?
-
scriptleri çalıştıramıyorum karşıdaki arkadaşında mi yüklemesi gerek acep?
-
güsel bi alet her bi işi yapıor eyw kokainman :D:)
-
hocalar dikkali olun virüsün çeşidini anlamadım ama kokainman hoca bi şey olmaz bende ona güveniorum ama bi fotosunu yinede yayınlıorum:)
http://www.loadtr.com/resim/upload/resimuploadcaf3fb6b832d1da67d9e76f10d25b534.jpg -
Hoca korkutma milleti yok virüs falan :) En güvenilir msn eklentisi msn plus.
-
1.komutların çalışması için karşıdada yüklü olması gerekir.
2.vırus falan yok.deca test etti ir test etti herşeyden önemlisi ben test ettim diyorum murid kardeşlerim :P
şimdi şöle.mesela adamın şarkısını kendine ona sormadan yollayabiliyorsun.ya da adamın kabul etmesini beklemeden şarkıyı yollayabiliyosun.ya da adamın ne dinlediğini ona sormadan gorebılıyorsun.yani sonuçta karşı tarafın isteği olmadan bişeyler yapıyorsun bi nevi onun bilgisayarına karışıyomuşsun gibi
e bu sizin içinde geçerli bu olaylar sizede oluyo pc nize karışılıyomuş uzaktan kontrol ediliomuş gibi oluyo.
bazı gerizekalı av'lerde mantık olarak çok benzediği için trojana benzetiyolar bunu öyle ötüo işte.kasper kullanmassanız böle olur hıhh :P -
ponsor program olmadan yükleyin
o sponsor dalgasını virüs olarak algılıyor -
_Amele_2 kardeş doğru diyor onu demei unutmuşuz,sponsor vb program yüklemeyin.. Birçok programda var butür spywareler Bsplayer ın ( freesi ) gibi. Sponsorsuz , toolbarsız yükleyin daima yükleyeceğiniz programları..
-
eet sponsor olayına girince Antivirüs sıçalak oldu :D
ben zaten sponsorsuz kuruomda bi de sponsorlu şaapim dedim
virüs varmı diea varmı$:D
Toplam Hit: 4993 Toplam Mesaj: 44