Son Şeçim Anketi
-
Sonar araştırma şirketi Eylül ayı seçim araştırmasını tamamladı. "Türkiye Geneli Siyasi Eğilimler Araştırması" adı altında 15 il, 20 ilçe ve 20 köyde gerçekleştirilen ankette bu ayın 1 ile 20'si arasında gerçekleşti.
Chp yükselişte bidahaki seçime kadar inşallah iyice tırmanır...Ama ben mhp nın bidahaki seçime kadar oylarının çok daha artacağını, mhp'nın durusunu ortaya koyduğunu dusunuyorum. Bitarafları oynamazsa bidaki secimde oyumu ona vermeyi bile dusunebilirm..Aman Akp duşsunde..
-
Kaynak:haber3.com
-
hangi 15 il, 20 ilçe ve 20 köyde gerçekleştirildiği önemli hocam.
-
Mesaj AsilKan tarafindan 30 Eylül 2009 (Çarsamba) 19:07 tarihinde yazildi.
---------------------------
aynen öyle. :/
-
oldu :)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj AsilKan tarafindan 30 Eylül 2009 (Çarsamba) 19:07 tarihinde yazildi.
---------------------------
aynen öyle. :/
-----------------------------Kaynakta öle bi bilgiye rastlamadım :/
-
size göre sonuç nasıl olacak peki?
-
Neyzen Tevfik in bir sözü vardır
"BU TÜRK MİLLETİ GARİPTİR HER BİR LAFI KALDIRMAZ İBNE DERSİN KIZARDA SİKERSİN ALDIRMAZ" diye :D
-
osman nerde? :)
-
Araştırma; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mersin, Samsun ve Van illerinde yapıldı. 15 il, 20 ilçe ve 20 köyde gerçekleştirilen anketlerin, yüzde 31’i kır özelliği taşıyan ilçe ve köy merkezlerinde yapıldı.
Saha çalışması 8 - 22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Çalışma, farklı sosyo�ekonomik ve sosyo�demografik gruba mensup kişilerden, yaş, cinsiyet ve ilçe/belde kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilen 2 bin 853 kişi ile görüşülerek gerçekleştirildi.Başka bir kaynaktan ekleme yaptım.
-
chp hükümet kuracakmış, öyle diyorlar :|