Son Şeçim Anketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek
    Veri ne kadar çoğalırsa hata oranı da o kadar çoğalır.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Veri ne kadar çoğalırsa hata oranı da o kadar çoğalır.
    -----------------------------
    emin misin :)

o zaman veriyi 70 küsür milyona kadar çoğaltalım bakalım hata oranı nolacak :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam sonar araştırmanın sonuçlarına kesinlikle güvenmem! daha önce bir anket firmasında çalıştım sonarın siyasi anketlerini cok yaptım! olay şöyle başlar 100 tane akpli 50 tane chpli 40 tane mhpli adam bulun der... (sayılar sallamasyondur burada olay akp>chp>mhp) gider bulursunuz onlara sorulan sorulardan bazıları şunlardır...

gecen seçimde kime oy verdiniz?

bu seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz?

şu partiye oy verecem dediniz neden?

bu sorularda pek bişey yok gibi gözüksede işte olay burada başlıyor... sadece parti değil aynı zamanda yaş kotaları mevcuttur. bunun yanında siyaset ile yakından akrabası olan reklamcı ya da anketör tanıdığı olan adam bu anketlere katılamamaktadır ayrıca son 6 ay içerisinde ankete katılmışsa bu ankete yine katılamaz... genelde anketör firmalarının her yerde bürosu bulunmadığı için anketin yapılacağı şehirde bulunan bir anketör firmasına verilir iş (adanada extrem araştırma) bu tip şirketler kota sıkışıklığı olduğunda ya da verilen sürede işi yetiştiremediği durumlarda kalan kotayı sallamasyon doldurur... bunun için belli akrabalar seçilir telefon kontrolünde yalan söyletilir anket doğruluğu sahtekarlıkla kabul ettirilir...

eğer illa bir araştırma firmasının değerlerine bakmak isteniyorsa milward brown şirketinin yaptığı siyasi anketlerin sonuclarını değerlendirin derim... bilgisayar ve gps sistemi kullanan bu firma anketörleri bulundukları sokaklara kadar tek tek izlemektedir kuralları cok katıdır ve yapılan anketlerin doğruluk derecesi %99,5 dir...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    eşşekler adam olur bu fener ayrıca milletimiz adam olmaz.
    yada bu cehalet nezamn ortadan kalkacaksa ozamn birşeyler olabilir.

eğitim sistemini kınıyorum. MEBi ve nimet'i de kınıyorum.

Im Boned, All Boned.
Toplam Hit: 1770 Toplam Mesaj: 15