folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Son Zamanlarda İse Baslayan, İs Degistiren Oldu Mu?

Son Zamanlarda İse Baslayan, İs Degistiren Oldu Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

normal saglik raporu. masa basi is. isyerinin anlasmali oldugu yer yok. faturayi versem de odeme yapmazlar.  iki gundur iki buyuk siteye ayni basligi actim. adam akilli cevap alamadim. internette de hic bir kaynak yok. aile hekimi, cerem savastakiler de bir bok bilmiyor. bu ulkenin kara deligi, ezoterik bilgisi gibi amk. hic kimse bilmiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

aq işe başladım da ne oldu , 2. iş günümden iş  itelediler bana düz memur gibi düzen de yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Mayıs sonu gibiydi sanırım sağlık ocağında panoya asmışlar. Artık sadece spor için rapor veriyorlarmış diğer şeyler için vermiyorlarmış sağlık raporu.

Polikliniklerlere filan sor hocam fazla para istemezler diye düşünüyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

aile hekimi verem savaş  vermyo artık   s.ke s.ke gidip parayı bayılacaksın sana soyledım ya ya 25 lıra  ya 200 kıra sec begen

bensiz_aglama tarafından 26/Haz/14 23:44 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Hocam ben son zamanda işe başladım istanbuldayım diploma,sabıka kaydı falan onları geçiyorum.

Sağlık için benden pörtör mu portor mu bi muayene istediler içinde boğaz kültürü,burun kültürü birde sıçıttırdılar 1 haftada onu test ettiler :D:D

Neyse birde mikro akciğer grafisi sadece bunlara 

Testler ; 36

Grafi ; 20 

verdim malesef devlet kurumları yapmıyor parasız zor belki işletme muhasebesi verebilir geri dene şansını

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
Toplam Hit: 2300 Toplam Mesaj: 16