Son Zamanlarda Tv"De Ve İnternette Rastladığımız Salakça Reklamlar....
-
Evet konu gayet açık...
Eminim hepinizin dikkatini çekiyordur..
Tv den bir kaç örnek vermek gerekirse ;
xxxx Bey Anneniz üşümüş !!! ( Salakca bir soba reklamı )
Siberalem reklamı. ( Mecnun leyla diye bağırıyor kafasına pat diye bir laptop düşüyor)
Kuruyemiş yiyipde Aslan gibi kikreyen adam.( yada öküz gibi böğüren demeliyim)
Şu dolmuşta geçen illaki zıkkım sucuk reklamı
Bir çok ünlüyü rezil Eden Bırrrrrrrrr zıkkımın kökü kolaları
Varmı Nazo gibisiiii ( Arkasından Yoooook diye bir böğürme sesi)
Zaten bu türk avrupa kanallarında olan reklamlar başlı başına bir salaklık abidesi..(Peynir süt reklamları filan)
Cem yılmazın telekom reklamları
Dandik bir çikolata için eşşek kadar adamların çamurda 8 takla attıkları reklam
Aptal bir sarışının pembe bir corvette ile bir ton tuvalet kagıdını devirdiği reklam.
Kaşar eğilimli olan bir kızın dijiturkü olan çocukların kucağına atladığı reklam
Hacker Ana
Sizinde eklemek istediğiniz reklamlar varsa ekleyin lütfen
Bu liste böyle uzayıp uzayıp gider.Kimse dur demezmi bu salak reklamlara.Bu reklamları denetleyen bir kusurm yokmu ?Daha yayınlanmadan kontrol edilsin bizde böyle iğrenç şeyler izlemeyelim
İnternet örnekleri ise ;
20 şınavı önce sen çek kazan ( ne kadar mause tıklarsan o kadar şınav çekiyor )
15 tane ip atla hediye kazan ( Yukarıdaki aynı taktik )
5 tane ninja vur,üfle bayanın eteğini kaldır,3 tane arabanın üzerine sıç v.s v.s
Son zamanlarda birde msn in altında çıkmaya başlamış olanlar var.Hangisi tarkanın şarkısı ? Hangisi Kemal sunan filmi V.s
Buraya kadar herşey normal olabilir :) Ama zaten şıklardan yanlışını seçme şansınız yok.Doğruyu seçene kadar oyun devam ediyor.
Tabi bilmiyorum hala bunlara inanıpda hediye kazandığını zanneden buraya numarasını yazıp gelen şifreyle farkında olmadan
yüzlerce kontürünü kaptıran kişiler varmıdır acaba.Yazık günah insanlar göz göre göre kandırılıyor.Çekilişsiz kurasız herkese 100 Kontor
Çekilişsiz kurasız herkese Cep telefonu
V.s V.s Uzar gider
-
kakilişsiz kurasız 100 tane sazan hakkaten kanan salaklar varmıdırki
-
Birde O Salakça Bir Çay Reklamı var Konusu Uzaylılar Olan varya, Anlamadığım Uzayla Uzaylılar la Çayın Alakasını Nasıl Kurmuşlar Hangi Mantık... Neyse Haklısın Kısacası.
-
bi de nette evlenmek için dğmeye bas yazıyor..yalanci reklam. bastim butona ama evlenemedim ki. hani nerde?
google reklamlarında azıcık kalite olsa basıcam reklamlara da..
edit:zamanla bu tutarsa "bas boşan "düğmeleri de çıkabilr
-
Hepsi Bir Yana Bu Kaşar eğilimli olan bir kızın dijiturkü olan çocukların kucağına atladığı reklamı GüzeLdi Bence. Merveydi Kızın Adı. İyiydi İyi ...
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Birde O Salakça Bir Çay Reklamı var Konusu Uzaylılar Olan varya, Anlamadığım Uzayla Uzaylılar la Çayın Alakasını Nasıl Kurmuşlar Hangi Mantık... Neyse Haklısın Kısacası.
-----------------------------Hani uzaylılar yabancı ülkelerde tarlalara değişik semboller bırakır ya bu sefer türkiyede çay bahçesine bırakıyorlar.Bahçenin sahibi hatunda buna sinirlenir o alaka yani :)
-
bide şu çamaşır suyu reklamı var kadın bilmem ne çamaşır suyunu kullanmaya başlıo sonra sözde bundan kar edip gece ışıklandırma yapıp gecede yemek satıo zaten gece orası tıklım tıklım olmuş durumda insan borç eder taktırır illa ayşe teyzenin mi gelmesi Lazım nasıl bi mantıkdır
-
Coca-Cola'nın Brrr reklamı ve Cem Yılmazın Ttnet reklamları abestliğin sınırlarını zorluyor
-
AlienOne bunu yazdı:
Coca-Cola'nın Brrr reklamı ve Cem Yılmazın Ttnet reklamları abestliğin sınırlarını zorluyor
-----------------------------o zaten yalakalığın son noktası ele ayağa düştüler anasını satıyım ...
-
OnlyDeath bunu yazdı:
bide şu çamaşır suyu reklamı var kadın bilmem ne çamaşır suyunu kullanmaya başlıo sonra sözde bundan kar edip gece ışıklandırma yapıp gecede yemek satıo zaten gece orası tıklım tıklım olmuş durumda insan borç eder taktırır illa ayşe teyzenin mi gelmesi Lazım nasıl bi mantıkdır
bırak o şırfntyıya onun dostu vardr o veriyodur parayı kacasınn kandırmak için çamaşır makinasında 30 d yıkıyorum yalana bak nah ykarsın -
Son zamanlarda bu reklama bayılıyorum.Reklama değilde ordaki mustafa sandalın sözlerine :)
-Dostum naber?
-Arabanın yanındayım.
-Şu benim 150-200 katlı plaza varya, gel biz onu satalım be!
-Eee, yoruluyorum in-çık in-çık.
-Ne Çırağanı? Ben Çırağan'da parti yapar mıyım?
-Aspendos kalesini kapatacağım Aslanlar oynayacak içinde.
-Sen bugün gazeteleri okudun mu?
-Benim yalıya tanker girdi. Giren tanker de benim kendi tankerim he.
-Bilet alacaktım uçağa... ''Yer yok'' dediler bana... Bana!
-Satın aldım tabii hava yolu şirket..