folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Son Zamanlarda Tv"De Ve İnternette Rastladığımız Salakça Reklamlar....

Son Zamanlarda Tv"De Ve İnternette Rastladığımız Salakça Reklamlar....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Evet konu gayet açık...

Eminim hepinizin dikkatini çekiyordur..

Tv den bir kaç örnek vermek gerekirse ;

xxxx Bey Anneniz üşümüş !!!  ( Salakca bir soba reklamı )

Siberalem reklamı. ( Mecnun leyla diye bağırıyor kafasına pat diye bir laptop düşüyor)

Kuruyemiş yiyipde Aslan gibi kikreyen adam.( yada öküz gibi böğüren demeliyim)

Şu dolmuşta geçen illaki zıkkım sucuk reklamı

Bir çok ünlüyü rezil Eden Bırrrrrrrrr zıkkımın kökü kolaları

Varmı Nazo gibisiiii ( Arkasından Yoooook diye bir böğürme sesi)

Zaten bu türk avrupa kanallarında olan reklamlar başlı başına bir salaklık abidesi..(Peynir süt reklamları filan)

Cem yılmazın telekom reklamları

Dandik bir çikolata için eşşek kadar adamların çamurda 8 takla attıkları reklam

Aptal bir sarışının pembe bir corvette ile  bir ton tuvalet kagıdını devirdiği reklam.

Kaşar eğilimli olan bir kızın dijiturkü olan çocukların kucağına atladığı reklam

Hacker Ana

Sizinde eklemek istediğiniz reklamlar varsa ekleyin lütfen

Bu liste böyle uzayıp uzayıp gider.Kimse dur demezmi bu salak reklamlara.Bu reklamları denetleyen bir kusurm yokmu ?Daha yayınlanmadan kontrol edilsin bizde böyle iğrenç şeyler izlemeyelim

İnternet örnekleri ise ;  

20 şınavı önce sen çek kazan ( ne kadar mause tıklarsan o kadar şınav çekiyor )

15 tane ip atla hediye kazan ( Yukarıdaki aynı taktik )

5 tane ninja vur,üfle bayanın eteğini kaldır,3 tane arabanın üzerine sıç v.s v.s

Son zamanlarda birde msn in altında çıkmaya başlamış olanlar var.Hangisi tarkanın şarkısı ? Hangisi Kemal sunan filmi V.s

Buraya kadar herşey normal olabilir :) Ama zaten şıklardan yanlışını seçme şansınız yok.Doğruyu seçene kadar oyun devam ediyor.

Tabi bilmiyorum hala bunlara inanıpda hediye kazandığını zanneden buraya numarasını yazıp gelen şifreyle farkında olmadan

yüzlerce kontürünü kaptıran kişiler varmıdır acaba.Yazık günah insanlar göz göre göre kandırılıyor.Çekilişsiz kurasız herkese 100 Kontor

Çekilişsiz kurasız herkese Cep telefonu

V.s V.s Uzar gider

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek
    kakilişsiz kurasız 100 tane sazan hakkaten kanan salaklar varmıdırki

SEMPER PARATUS
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Birde O Salakça Bir Çay Reklamı var Konusu Uzaylılar Olan varya, Anlamadığım Uzayla Uzaylılar la Çayın Alakasını Nasıl Kurmuşlar Hangi Mantık... Neyse Haklısın Kısacası.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

bi de nette evlenmek için dğmeye bas yazıyor..yalanci reklam. bastim butona ama evlenemedim ki. hani nerde?

google reklamlarında azıcık kalite olsa basıcam reklamlara da..

edit:zamanla bu tutarsa "bas boşan "düğmeleri de çıkabilr

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Hepsi Bir Yana Bu Kaşar eğilimli olan bir kızın dijiturkü olan çocukların kucağına atladığı reklamı GüzeLdi Bence. Merveydi Kızın Adı. İyiydi İyi ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Birde O Salakça Bir Çay Reklamı var Konusu Uzaylılar Olan varya, Anlamadığım Uzayla Uzaylılar la Çayın Alakasını Nasıl Kurmuşlar Hangi Mantık... Neyse Haklısın Kısacası.

Hani uzaylılar yabancı ülkelerde tarlalara değişik semboller bırakır ya bu sefer türkiyede çay bahçesine bırakıyorlar.Bahçenin sahibi hatunda buna sinirlenir o alaka yani :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    bide şu çamaşır suyu reklamı var kadın bilmem ne çamaşır suyunu kullanmaya başlıo sonra sözde bundan kar edip gece ışıklandırma yapıp gecede yemek satıo zaten gece orası tıklım tıklım olmuş durumda insan borç eder taktırır illa ayşe teyzenin mi gelmesi Lazım nasıl bi mantıkdır

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Coca-Cola'nın Brrr reklamı ve Cem Yılmazın Ttnet reklamları abestliğin sınırlarını zorluyor

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

AlienOne bunu yazdı:
     Coca-Cola'nın Brrr reklamı ve Cem Yılmazın Ttnet reklamları abestliğin sınırlarını zorluyor

o zaten yalakalığın son noktası ele ayağa düştüler anasını satıyım ...

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

OnlyDeath bunu yazdı:
    bide şu çamaşır suyu reklamı var kadın bilmem ne çamaşır suyunu kullanmaya başlıo sonra sözde bundan kar edip gece ışıklandırma yapıp gecede yemek satıo zaten gece orası tıklım tıklım olmuş durumda insan borç eder taktırır illa ayşe teyzenin mi gelmesi Lazım nasıl bi mantıkdır
    bırak o şırfntyıya onun dostu vardr o veriyodur parayı kacasınn kandırmak için çamaşır makinasında 30 d yıkıyorum yalana bak nah ykarsın

SEMPER PARATUS
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Son zamanlarda bu reklama bayılıyorum.Reklama değilde ordaki mustafa sandalın sözlerine :)

-Dostum naber?
    -Arabanın yanındayım.
    -Şu benim 150-200 katlı plaza varya, gel biz onu satalım be!
    -Eee, yoruluyorum in-çık in-çık.
    -Ne Çırağanı? Ben Çırağan'da parti yapar mıyım?
    -Aspendos kalesini kapatacağım Aslanlar oynayacak içinde.
    -Sen bugün gazeteleri okudun mu?
    -Benim yalıya tanker girdi. Giren tanker de benim kendi tankerim he.
    -Bilet alacaktım uçağa... ''Yer yok'' dediler bana... Bana!
    -Satın aldım tabii hava yolu şirket..

Toplam Hit: 8795 Toplam Mesaj: 63