Son Zamanlarda Tv"De Ve İnternette Rastladığımız Salakça Reklamlar....
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Birde O Salakça Bir Çay Reklamı var Konusu Uzaylılar Olan varya, Anlamadığım Uzayla Uzaylılar la Çayın Alakasını Nasıl Kurmuşlar Hangi Mantık... Neyse Haklısın Kısacası.
-----------------------------Hani uzaylılar yabancı ülkelerde tarlalara değişik semboller bırakır ya bu sefer türkiyede çay bahçesine bırakıyorlar.Bahçenin sahibi hatunda buna sinirlenir o alaka yani :)
Alaka o Alakada Uyumlumu Değilmi O Tartışılabilir Kanaatimce. :) Birde Çay Demi Atılır Atılmaz Uzay Gemisinin Çaydanlık Şekli Alıp Uzaklaşmasıda Ayrı Bir Psikolojik Baskı Unsuru Gibi Geliyor Seyirciye Ne dersin... Almam Ben O Çayı Almaaaam Vallahada Almam. :) -
cem yılmazın YIL 2053 diye başlayan bi telsim reklamı vardı hatırayanlar olacaktır..O reklam kaliteli bişeydi ama ..şimdilerde rastlamıyorum ..
edit: izleyin
http://www.vidivodo.com/181225/cem-yilmaz-2053
-
bi de şu biz de kontör istiyoruz diye şarkı söyleyen insanların olduğu bi reklam war. duyunca hayat enerjim bitiyo :D iğrenç bi reklam bence.
ama çok güzel reklamlar da war mesela reklam gibi olmasın ama fish card ın reklamı çok güzel bence direk alasım geldi kartı :D
-
Hea bir de perwol reklamı var :D Görmeyen arkadaşlar için ;
www.youtube.com/watch?v=ZDvCM8Uulc0
-
mmT bunu yazdı:
-----------------------------bi de şu biz de kontör istiyoruz diye şarkı söyleyen insanların olduğu bi reklam war. duyunca hayat enerjim bitiyo :D iğrenç bi reklam bence.
ama çok güzel reklamlar da war mesela reklam gibi olmasın ama fish card ın reklamı çok güzel bence direk alasım geldi kartı :D
-----------------------------Evet fish reklamı çok güzel yapılmış.Erikli su'nun yaptığı ilk reklam çok güzeldi.Bir de Becel reklamı var.Adamlar reklam işini biliyor abi :)
-
olsun işe yaramadıgını pek zannetmiyorum.
-
alinin karnı acıkıtıııııııııı
-
Vodafone reklamı :) çok salakça buluyorum :) yapsalar birşey eyw da : ama ne yapmak ıstedıklerı belli degıl :D
-
AlienOne bunu yazdı:
Coca-Cola'nın Brrr reklamı ve Cem Yılmazın Ttnet reklamları abestliğin sınırlarını zorluyor
-------------------------------internet vitamindir :)
-
bence en güzel reklam mr.muscle ordaki adama bayılıom süper bi tip bide sürekli temizlikten sonra eve karı atıo :):)