Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı
-
Bizim burada ustanın söylediğine göre sabah 300 kilo et asılıyor akşama kadar bitiyor dedi.
Ekrem Çoşkun'u taklit eden firmalarda var evet. Özellikle Bakırköy'ü bilenler bilir yarısı telefoncu yarısı dönercidir. Dönerciler dayanabilmek için fiyat kırmaya başladı. Birde Ekrem Çoşkun mantığında gramajla satan yerlerde açılınca millet ete doydu resmen.
-
açıldı bizim burayada
RimPalace tarafından 15/Eyl/19 22:00 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
Aşırı şekilde kavram yağı var , yağdan döner yenmiyo neden asitli içecek satmadıklarını biliyo musunuz ?
neden ?
-
Yüzde 30 40 lık bir yağ var bence ürünlerde ama onun dışında bir hile var mıdır bilmiyorum. Bende Örneğinbugün ilk defa yedim bence ortalama nun 1 tık üstünde lezset olarak .fiyat olarak daha iyisi yok . 2 dilim domates koysalar tam olcak . kasaptan et alıyorssnız dikkat edeceğiniz bazı noktalar var . Bazı kasaplar ölü hayvan alıyor . Bazıları sakat hayvanları ucuzdan alıp satıyor. Mesela kasap ta en cok hile dönen sey sucuk tur . Ciğer garanti var çoğunda , daha kötğlerğnde sakatat ve dil koyuyorlar gramjı arttırmak için . İç yağ koyuyorlar yine .Ama bu kadar subesi olan biri hile yapamaz diye düşünüyorum muz cumhuriyetinde yasamıyorsak . Tavuk alıyorsanız soslu almayın cünkü soslu tavuk son kullanması yaklasmıs tavuktur . Köfte de yine çok hile döner . Ama köfte bir nebze damak tadı ve görünüşle anlaşılabilir .
-
-
samaccc bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Aşırı şekilde kavram yağı var , yağdan döner yenmiyo neden asitli içecek satmadıklarını biliyo musunuz ?
neden ?
Gazlı içecek ile yenildiğinde et ağızda köpürüyor ve eriyor hocam denermisiniz lütfen.
-
Aksaray - dönerci sadık usta
Maltape - dönerci Ali usta
Bu işin sonudur.)
-
O yağlı tepsiyi görüp nasıl yiyor millet anlamak güç..
-
darkroques61 bunu yazdı
O yağlı tepsiyi görüp nasıl yiyor millet anlamak güç..
Gönül ister Nusret'te yiyelim ama dönercilerin hepsinde öyle hocam. Hele tavuk dönerciler yağ konusunu aşırı abartıyor. Yağsız olsun diyorsun o yağ değil sos diyor adam direk. :D
-
Dışardan cok mecbur kalmadıkça et ve tavuk yemiyorum. Bunları çıkarınca yeni yerler arayışına girip çok güzel yemekler keşfediyorum.