folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı

Son Zamanlardaki Et Dönerci Çılgınlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bizim burada ustanın söylediğine göre sabah 300 kilo et asılıyor akşama kadar bitiyor dedi.

Ekrem Çoşkun'u taklit eden firmalarda var evet. Özellikle Bakırköy'ü bilenler bilir yarısı telefoncu yarısı dönercidir. Dönerciler dayanabilmek için fiyat kırmaya başladı. Birde Ekrem Çoşkun mantığında gramajla satan yerlerde açılınca millet ete doydu resmen.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

açıldı bizim burayada

RimPalace tarafından 15/Eyl/19 22:00 tarihinde düzenlenmiştir

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Aşırı şekilde kavram yağı var , yağdan döner yenmiyo neden asitli içecek satmadıklarını biliyo musunuz ?

neden ? 

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

Yüzde 30 40 lık bir yağ var bence ürünlerde ama onun dışında bir hile var mıdır bilmiyorum. Bende Örneğinbugün ilk defa yedim bence ortalama nun 1 tık üstünde lezset olarak .fiyat olarak daha iyisi yok . 2 dilim domates koysalar tam olcak . kasaptan et alıyorssnız dikkat edeceğiniz bazı noktalar var . Bazı kasaplar ölü hayvan alıyor . Bazıları sakat hayvanları ucuzdan alıp satıyor. Mesela kasap ta en cok hile dönen sey sucuk tur . Ciğer garanti var çoğunda , daha kötğlerğnde sakatat ve dil koyuyorlar gramjı arttırmak için . İç yağ koyuyorlar yine .Ama bu kadar subesi olan biri hile yapamaz diye düşünüyorum muz cumhuriyetinde yasamıyorsak . Tavuk alıyorsanız soslu almayın cünkü soslu tavuk son kullanması yaklasmıs tavuktur . Köfte de yine çok hile döner . Ama köfte bir nebze damak tadı ve görünüşle anlaşılabilir .

my4 tarafından 15/Eyl/19 22:24 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

https://www.sikayetvar.com/ekrem-coskun-doner?page=10

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Aşırı şekilde kavram yağı var , yağdan döner yenmiyo neden asitli içecek satmadıklarını biliyo musunuz ?

neden ? 

Gazlı içecek ile yenildiğinde et ağızda köpürüyor ve eriyor hocam denermisiniz lütfen.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Aksaray - dönerci sadık usta

Maltape - dönerci Ali usta

Bu işin sonudur.)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

O yağlı tepsiyi görüp nasıl yiyor millet anlamak güç..

Kendine İyi Bak ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

O yağlı tepsiyi görüp nasıl yiyor millet anlamak güç..

Gönül ister Nusret'te yiyelim ama dönercilerin hepsinde öyle hocam. Hele tavuk dönerciler yağ konusunu aşırı abartıyor. Yağsız olsun diyorsun o yağ değil sos diyor adam direk. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

Dışardan cok mecbur kalmadıkça et ve tavuk yemiyorum. Bunları çıkarınca yeni yerler arayışına girip çok güzel yemekler keşfediyorum. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 8348 Toplam Mesaj: 71
döner