Son Zamanlardaki Güzel Filmler / Diziler (Tavsiye)
-
Bu sıralar Gezi Olayları derken politik/siyasal şeylere daldım. Politik oyunlar, politik filmler, politik/casus dizileri ... Sinir stress oldum iyice.
Üzerine kedim yavruladı ; 2 yavrudan biri öldü, anneyi zor kurtardık kısırlaştırdık falan derken baya bi stress...
Üzerine kolestrol ve karaciğer yağlanması sorunları çıktı (çok ciddi değil). Geçen gün 2 tüp kan verdim, bayılıyordum zor toparladım.
Kısacası kafamı dağıtmam gerek.
---
Adam gibi film önerisi olan var mı ? Yeni film olsun, komedi daha sağlam olabilir. Romantikte olabilir ama Adam Sandler 'ın filmleri gibi olsun (50 First dates tarzı)...
Hansel Gratel ile Identity Thief indiriyorum.
Sadece film olmasına gerek yok. Fakat bağlamayıcı diziler olabilir. Mad Men ve How I Met Your Mother'ı severdim, sonra The Americans'a bağlandım, gerçi o casus filmiydi de...
Güzel filmleriniz varsa kafa dağıtmak için tavsiye bekliyorum (dizide olabilir).
Schindler's List, Fight Club, I'm Legend, Turuman Show, Matrix tarzı filmler son 2-3 senedir fazla çıkmıyor sanırım. Inception vardı bir kaç film daha vardı.
O tarz kült film derseniz ; konusuna bakmaksızın onuda izleyebilirim. Ama kurgusu, yapısı falan "vay aq" dedirtsin.
-
hocam benim film listem ;
the godfather serisi
the walkging dead(dizi)
olağanüstü sesli ve olağanüstü yakın
3 idiots
life of pi
mama
mutlu aile tablosu (stress atmak için iyi)
-
Maalesef hepsini izledim
-
Young People Fucking
Değişik ilişki seviyelerindeki 5 çiftin sorunlu ve bir o kadar da komik seks hayatları etrafında seksin 6 aşamasının anlatıldığı tempolu ve eğlenceli bir komedi filmi...
https://thepiratebay.sx/torrent/6249442/Young_People_Fucking_%5B2007%5D_480p_BRRip_x264-ExtraTorrentRG__
-
hızlı ve öfkeli 6 (100000000000 numara)
ted (türkçe altyazılı izle kesinlikle . komik )
zor ölüm 5
offender (9 numara )
battleship (10 numara )
savages (10 numara)
john carter (çok güzel )
hesher (fena değil . küfürü ve metali seviyorsan izle . komik bir film :D )
lawless ( tom reis . 10 numara oynuyor . )
hepsini altyazılı izle hocam . türkçe dublajdan pek keyif almıyorum .ama tercihine saygı duyarım.
-
Takipteyim
-
my4 bunu yazdı
hızlı ve öfkeli 6 (100000000000 numara)
ted (türkçe altyazılı izle kesinlikle . komik )
zor ölüm 5
offender (9 numara )
battleship (10 numara )
savages (10 numara)
john carter (çok güzel )
hesher (fena değil . küfürü ve metali seviyorsan izle . komik bir film :D )
lawless ( tom reis . 10 numara oynuyor . )
hepsini altyazılı izle hocam . türkçe dublajdan pek keyif almıyorum .ama tercihine saygı duyarım.
Altyazı candır (:
Ted zaten bu senenin favori komik filmi. John Carter izledim. Hızlı ve Öfkeli pek istekli değilim de ; diğerlerine bakayım izledim mi hatırlayamadım.
Teşekkürler.
--
Şöyle Schindler's List, Matrix, Fight Club, Inception tarzı çok taşaklı filmler çıkmıyor. Hangover çıktı millet kırılıyor, ben sevemedim nedense...
Benim tavsiyem
eğer sıkılan varsa şimdi gördüm Suits'in 3. sezonu çıkmış. Güzel diziydi. Arrows, Breaking Bad güzeldi. Elektriklerin gittiği bir diiz vardı, onun 2-3 bölümünü izledim ; devamını izleyeyim şimdi. Adını hatırlayınca yazarım.
-
hocam sana o tarz bi film bulabilirim bakınıyım biraz
-
-
takip istanbul
my name is khan
127 hours (mükemmel ötesi)
göçebe
melancholi
yaşam şifresi
war horse
bunlar izlediğim en iyi filmler