Son Zamanlardaki Güzel Filmler / Diziler (Tavsiye)
-
The man from earth tavsiye ederim değişik bi konusu var.
-
zumsuk bunu yazdı
Benim tavsiyem
eğer sıkılan varsa şimdi gördüm Suits'in 3. sezonu çıkmış. Güzel diziydi. Arrows, Breaking Bad güzeldi. Elektriklerin gittiği bir diiz vardı, onun 2-3 bölümünü izledim ; devamını izleyeyim şimdi. Adını hatırlayınca yazarım.
Revolution? revolution kadar tırt bi oyuncu kadrosu görmedim. o kızın mimiklerdeki abartı yüzünden bıraktım diziyi. bütün dizilerden soğudum.
Dizi Olarak Tavsiyelerim.
- Chuck
- Dexter
- FlashForward (dicem de, konusu bitmemiş ve dizinin devamı çekilmedi) ama tek sezonu bile candır :D
- Fringe
- Game of Thrones
- Harper's Island
- Heroes
- Leverage
- Lie To Me
- Merlin
- Sherlock
- Suits
- The Big Bang Theory
- The Vampire Diaries
-
How to Make it in America olabilir, güzel diziydi kısadır da öyle çok zamanını çalmaz. Farklı birşey, gaza da getiriyor hafiften atılımcı tuhu tetikliyor. :)
Son dönemden de Under the Dome izliyorum, dördüncü bölümü izledim en son güzel gidiyor fakat oyunculuklar çok zayıf, Stephen King kitap uyarlaması olduğunu da belirtmek lazım. Umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.Darkparadise bunu yazdı- Chuck (Böyle dizi tekrar gelmez, hem aksiyon hem komedi çok dengeliydi, keşke bitmeseydi. Karakterler de çok orijinal.)
- Dexter (Çok uzun olduğu için dayanamadım, tarzını sevmiyorum sanırım. Negatif yorum yapmayacağım o yüzden.)
- FlashForward (Çerez niyetineyse izlenebilir, beklentileri çok yukarıda tutmamak lazım)
- Fringe (İzlemeyeni dövüyorlar.)
- Game of Thrones (Kitabını okuyun şansınız varsa, izlemeyin derim, yoksa böyle alternatif izleyin tabi.)
- Harper's Island (Kısa ve "yuh" dedirten dizilerdendir, sırf Katie Cassidy için dahi izlenebilir.)
- Heroes (Yapmayın, şunu önermeyin artık :D)
- Leverage
- Lie To Me
- Merlin (Fantastik kurgu seven biri olarak sonuna kadar izledim fakat kepçe kulak yakışmıyor merlin karakterine)
- Sherlock
- Suits
- The Big Bang Theory (Geçen dönem sıçıp batırdığını düşünsem de toparladılar, en sevdiğim. :p)
- The Vampire Diaries (Gaylord lel)
Parantez içleri benim yorumlarım, hiç değişiklik yapmadıklarıma bir göz atacağım. Sherlock'u duymuştum ingiliz dizisi diyorlardı, avaraj falan diyorlardı ama bakalım. Suits pek ilgimi çekmedi gerçi.
NigraSilva tarafından 18/Tem/13 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam eğer izlemediysen diğer bütün önerileri bi kenara bırak.
Bırak ya at gitsin diğer filmleri, diziler falan hiç sikine takma.
Aç hemen izlemeye başla: http://www.dizi-mag.com/black-mirror
Hem de mis gibi 6 bölüm. İzleyebileceğin en muhteşem de dizidir yani.
Tekrar diyorum bak, ciddiyetimi farket, eğer Black Mirror'ı izlemediysen hemen aç, diğerleri ne yazmış diye bakma bile. Sonra bakarsın. :)
-
Baskın
Underground tarafından 18/Tem/13 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
mahzal bunu yazdı
Hocam eğer izlemediysen diğer bütün önerileri bi kenara bırak.
Bırak ya at gitsin diğer filmleri, diziler falan hiç sikine takma.
Aç hemen izlemeye başla: http://www.dizi-mag.com/black-mirror
Hem de mis gibi 6 bölüm. İzleyebileceğin en muhteşem de dizidir yani.
Tekrar diyorum bak, ciddiyetimi farket, eğer Black Mirror'ı izlemediysen hemen aç, diğerleri ne yazmış diye bakma bile. Sonra bakarsın. :)
çok iddalı konuşmuşsun hoca ben de izleyecek dizi bakınıyodum başlıyım bari black mirror a
-
Baskın
Veer Zaara (Hint)
Kahaani (Hint)
Fanaa (Hint)
Limitless (Tek kelimeyle harika)
Shaolin Futbolu
Tanrının Kitabı
Ted
Umut Işığım
Saksı Olmanın Faydaları
Benim hit listemde de bunlar var