Sonsuz Bir Sevgili İstiyorsan ..İmkansizi İste
-
Evet ArKadasLar ..her Foruma giren agliyor ..dert yaniyor ..Nie siradan yani Tanimadan kizlarla ask yasamaya calisiniyoz ki ..benim düsüncem ..aci cekersem dert yanmam ..ve eger bir sevgili bulmak istersem ..hemen bulmam ..cünkü arastirma ..ve kizla ilgili herseyi ögrenme asamasi vermelisin kendine ama bu 2 3 hafta gibi kisa bir zaman biriminde olmamali ..ha bunlarin harici ..kizla niyeti farkli olanlara sözüm ..sizlerde ..cikmadan isch görün biraz akilli olun kendinize laf getirmeyin ..Neyse ..size Tafsiye Che'nin Sözünü dinleyin ..imkansizi Basarmayi isteyin !
-
hoca aşkı sen bulmazsınki; aşk seni bulur :(
imkansızı bulmayacaksın imkansızı yaşayacaksın
kalbimimi beynimimi dinleyim
anlamadımki ben şimdi nerdeyim
seni çıkarıp içimden atamıyorum
hayır hayır ama artık olmaz
bundan sonra yerin dolmaz
seni çaldığın kalbime gömüyorum... :(
-
Arkadas yazdiklarimi net oku imkansizi istemessen yasayamassin ..
-
benimde çok güzel bir sözüm var!
"aşkın a.q."
-
Kürdüm Sen Filozof felan olsana ..icimden geceni yaziosun ama biraz kaba dille ..Not Swear ok :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
benimde çok güzel bir sözüm var!
"aşkın a.q."
ahuahuahuauhaklı bebe az dili yanmadı:D
-
Birbirinize acimasiz olmayin arkadaslar.:) Fakat su kadarini söyliyim bu sitemler isyanlar yasanmis olaylarin günümüzde ki görüneni ..Keske Karanliga küfredecegimize birer mum da biz yaksak ..kötü mü olur?
-
deliboran17 bunu yazdı:
Birbirinize acimasiz olmayin arkadaslar.:) Fakat su kadarini söyliyim bu sitemler isyanlar yasanmis olaylarin günümüzde ki görüneni ..Keske Karanliga küfredecegimize birer mum da biz yaksak ..kötü mü olur?
Hoca ne diyon yaw
karıştırdın bıraktın.ziktir et aşkı bu kadar karıştırma dilediğin gibi yaşa a.q:D üzülmekte aşkın bir tarafı :D
sev ağla zik:D üzül sevin gül ne yaparsan yap yeterki dolu dolu yaşa gerisini ziktir et:D
-
Önemli olan allah aşkı hocalar şair boşuna dememiş kimsesizim bir sokak ortasından yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum...
-
Hocam kusura bakmada ..Aşk ile ilgisi var ama sonsuz bir sevgili istiyorsan konunun basligi (:
-
calısmalarım dewam edıyo askın kımyasının uzerıne tam olarak ıxırı hazırlayım soz hepınıze bırer sıse yollayacam