folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sonsuz Bir Sevgili İstiyorsan ..İmkansizi İste

Sonsuz Bir Sevgili İstiyorsan ..İmkansizi İste

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

arkadaşımın bi sözü vardı,o bu sözü söylediğinde çok kızmıştım ona halan da kızarım...

adam şöyle demişti... "Aşk bir göttür,koy koy öttür.." 

ulan terbiyesiz ismet...hayırla anamıycam seni kusura bakma...

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Beyler kusura bakmayın ama aşk boş işlerin adamı bu kanıya sonunda vardım.Niye? Aşık olunca bir müddet hatta bu müddet bayağı uzun olabiliyo sadece karşıdaki için çalışıyosunuz düşünüyosunuz kafanıza takıyosunuz cart curt.Hele tanışma fasılları birbirimizi tanıyalım yok öle böle nerden baksan 1 ayın boşa gitti.Ha sora bide bunun reddedilme faslı var bunu kolayca atlatmak için başkasına aşık edersin kendini oda seni reddederse babayı alırsın ben 1 aydır kısa devreyim.Enteresan bi durum.Ama tekrar diyorum boş adamların işiymiş ben gene toplanıyorum yavaş yavaş.Biraz bekleyin gelir elbet o zaman sizde aheste aheste hareket edin olacağı varsa olur kasmaya gerek yok...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:

arkadaşımın bi sözü vardı,o bu sözü söylediğinde çok kızmıştım ona halan da kızarım...

adam şöyle demişti... "Aşk bir göttür,koy koy öttür.." 

ulan terbiyesiz ismet...hayırla anamıycam seni kusura bakma...

arkadaşın çook doğru söölemiş

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    ArKadasLar Durumu Drama Haline getirdiniz bile ..ask a koymak ? cok berbat terimlerle burayi isgal ediyonuz ..biraz forumlara ve konuya saygi duyalim ..!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    robotix bunu yazdı:

Beyler kusura bakmayın ama şak boş işlerin adamı bu kanıya sonunda vardım.Niye? Aşık olunca bir müddet hata bu müddet bayağı uzun olabiliyo sadece karşıdaki için çalışıyosunuz düşünüyosunuz kafanıza takıyosunuz cart curt.Hele tanışma fasılları birbirimizi tanıyalım yok öle böle nerden baksan 1 ayın boşa gitti.Ha sora bide bunun reddedilme faslı var bunu kolayca atlatmak için başkasına aşık edersin kendini oda seni reddederse babayı alırsın ben 1 aydır kısa devreyim.Enteresan bi durum.Ama tekrar diyorum boş adamların işiymiş ben gene toplanıyorum yavaş yavaş.Biraz bekleyin gelir elbet o zaman sizde aheste aheste hareket edin olacağı varsa olur kasmaya gerek yok...

Aşk Boş adamların işiymiş ( tek nokta )! BaBa doğru sölemişin önceden yani konunun lale devrini yaşarken ben kesinlikle bir ihtiyaç olmazsa olmaz diyodum ama şimdi yani çöküş devrindeyim ve sana kesinlikle katılıyorum.. Aşk boş işlerin adamı... 
                                                                                                                           SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

mantık şu abicim

"toprağa hayat verir diktiğin her çam, ömrüne ömür katar siktiğin her am"

...::: BarettamazZ :::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    osmansan bunu yazdı:

hoca aşkı sen bulmazsınki; aşk seni bulur :(

imkansızı bulmayacaksın imkansızı yaşayacaksın

kalbimimi beynimimi dinleyim

anlamadımki ben şimdi nerdeyim

seni çıkarıp içimden atamıyorum

hayır hayır ama artık olmaz

bundan sonra yerin dolmaz

seni çaldığın kalbime gömüyorum... :(

osmeeen napdın sen..:D    hacı benim sewdiğim bi hatun vardı yanına falan gitcekdim goırmeye neyse ulan bi ogrendimki kızın başı mafyayla beladaymış bunun cıkdıgı 2-3 cocuk oldurulmuş şimdi yusuf ysuf basıom kızdan kurtulmaya calısıorm:S

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    arKadas Sahiden de yanlis yapmissin kurtulmak

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 2303 Toplam Mesaj: 19