Sonunda Askere Gitmeye Karar Verdim
-
jayde bunu yazdı
ne yap ne et açıktan bitirip 4 seneliği tamamla.aksi halde 460 günün 460ndada niye okulu bitirmedim diye kafanı yerlere sürtersin
aynen 2 yıllık okumuşun zaten, tamamla 4 yıla, kısa dönem git. Çok pişman olursun, 15 ay çekilir mi la o eziyet.
-
Insallah soyle 5 yila kadar kalkar su zorunlu askerlik sacmaligi da kurtuluruz.
-
konpi bunu yazdıInsallah soyle 5 yila kadar kalkar su zorunlu askerlik sacmaligi da kurtuluruz.
kalkmaz hacı kalkmaz. ipneler düzeni kurmuşlar niye bozsunlar, askeriyenin yüzde doksanı hazır yiyici tim. yüzde beşi ancak hakkıyla askerlik yapıyo, komutanlık yapıyo..
-
bende 2 yıllık mezunuyum dostum aynı durum bendede vardı dediler açıktan oku başladım, intibağı geçtim devam edecektim etmesinede iş yok güç yok para yok huzur yok , kimseyi takmadım gittim askere iyikide gitmişim askerden döndükten sonra iş buldum.eğer açıktan okumaya devam etseydim hala işsiz evde oturuyor olacaktım.bence direk git.özellikle teknik bi bölüm mezunuysan direk git derim.kafana takılan bişey olursa yazabilirsin bana.ayrıca 2 yıllık mezunları 15 ay yapar askerliğini :) buna emin olabilirsin
-
Sırf askerlik için 4 yıl üni okulur aklına başına topla,
-
CEO kardeşim hayatıma güneş gibi doğdun :D Böyle birşey yapana başına gelen birine rastladın mı?
Açıklama; Ben 83 lüyüm ve açık öğretimde 4. sınıftan lanet Türkiye Ekonomisi 1 dersim kaldı ve bu yıl sınav haziranda askere götürürlerse askerdeyken mayıs ve haziran başı sınavlarına girip mezun olduğumda kısa ya dönebiliyor muyum şimdi, Allah'ım sen herşeye kadirsin ;)
fatih66 tarafından 04/Oca/13 22:16 tarihinde düzenlenmiştir -
elektrikçiyim açıktan 4 yıllık işletme bitirip kısa dönem olarak askere gittim geldim,Geldikten sonraki dediğim tek cümle şu oldu:
''varsın bu aq diploması bu saatten sonra hiçbir işe yaramasın,varsın hiç bir memuriyete giremeyim,şu askerde bana 460 yerine 155 gün şafak saydırdı ya o yeter bana.''
Aklına başına devşir ne yap et açıktan 4 yıllık okulunu bitir git paşalar gibi tatilini yap gel :)
Ama sakın ha uzun dönem gitmek gibi bi aptallık yapayım deme...
-
DaveReed bunu yazdı
delirdin mi hoca sen sakın!!!!!
memleketin durumu bozuk şuan askere fln gidilmez
hatta ankaradan sonrasına gitme bile!ankaradan ötedeyim, hiçte gocunmuyorum. sen ne yap biliyon mu edirne'den öteye geç ki ankaradan sonrasına daha uzak kalırsın.
-
abi , gitme hata yaparsın diyende var ; 1-2 yıl bekleme git yap gel diyende var ? Hanginizi dinliyeyim ? :)
Shephard tarafından 05/Oca/13 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
O '' 1-2 yıl bekleme git yap gel diyen'' lere sordun mu ki kaçı askerlik yapmış?