folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Sonunda Çin Malı Telefon Aldım . İşte Görüşlerim ...

Sonunda Çin Malı Telefon Aldım . İşte Görüşlerim ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

la foxlii telefon aynı sana benziyor :D :P

büyük ihtimal ben bu satırları yazarken sen "çin malı telefonları tamir eden bir yer var mı?" şeklinde konu açıyorsundur :D:D

neyse hayırlı olsun kardeşim, arada bi kontör atarsın artık :P

Ya da çinde ya$ayan mürid varmi vea çin e gidecek mürid varmi :F diea
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

la ilk kez burda gördüm teli çok merak ettim 2 saattir araştırıyorum elimde n73 var tv özelliğini duyunca duvara fırlattım ipneyi.

ama şöle sorunlar var diyolar sana soruyum dedim.

tv de manual ayarlanmıo dediler ilk 20 kanal kayıt sonrası değil ilk 20 de ne kadar adam kanal varsa artık

çok ısınma var diyolar

oyun moyun atılmıyomuş oyun var mı bari içinde

100 kb den büyük resimleri açmıyomuş

videolarda sekron sorunu varmış 

bide full tv izlesen ne kadar gider şarjı bu meletin

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Çin'den telefon alma eylemini gerçekleştirecek son birey olurdum herhalde.

Hayırlı olsun.  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca en fazla 3 ay veriyorum ben ama hayırlısı güle güle kullan

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bide şarj aleti yok diyolar doğrumu :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Bende alacaktım n99i diye geçiyor telefoncularda 290'a anlaşmıştım telefoncunun birisiyle..Çift sim kartlı,tvli filan foxxly'nin anlattığı gibi..Van da bol miktarda mevcut bu telefonlardan..Kapanma riskini sordum adama hiçbişey olmaz bizde box var kapanırsa tekrar açarız ücret almayız dedi :) Fotoğraf çekimi konusunda ikilemde kaldım ama güzel çekiyormu??Birde sağlammı bu meret elimizde kalmasın alınca,ben şahsen sağlamlık konusunda şüpheliyim o yüzden se w810i almayı düşünüyorum çektiğin fotolardan örnek koyabilirmisin?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    bende 2 gün önce aldım söylediğin teli hataydan 250 ytl ye bencede müthiş tel de yok yok sanki
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Bolvadinli bunu yazdı:
    bende 2 gün önce aldım söylediğin teli hataydan 250 ytl ye bencede müthiş tel de yok yok sanki

Çektiğin fotolardan örnek koyarmısın bir bakayım foto çekimi nasıl? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek

benimde arkadasim kullanıyor suanda :) Fiyatlari en fazla 350 tl falan mesela N95 in çakmasını işte 300 e satiyorlar Nokia Luna nın çakmasını da 350 ye falan bu civarlarda bişi aslında içindeki özellikler vs hersey iayni dokunmatik ekran çift simkart vs vs sadece diğerlerindn farkli olan yanları Mesela Nokia 3.2 mp bi kamerasinda carlzeiss mercek veya özel nokia merceklerinden kullaniyorlar ama bu çin malilarda ki mercek kalitesi biraz kötü oluyor :) Pil olayi nokiadan daha iyi :D ve özellik bakımındanda gercekten güzel makinalar sonucta insanlarin gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayacak ürünler herzaman tutulur ister çin ister japon olsun :) Nokia bunu bi telefonda yapıyor diğerinde yapmıyor :) hep yarım sanki verio müşterilerine özellikleri eee hersey içinde bi çin malıtelefon u kim istemezki :) bnce güzel aletler yani kötü diyemem :)

Ayrıca son olarak resim i kapalı alanda pek başarılı çektiği söylenemez ama açık alanda  ve güneş - ışık  vs ayarlari tam güzel ayarladığınızda güzel resim çekiyor :)  

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hojam niye hiphone almadin, ayip etmisin (: aramizda hiphone sahibi olan varsa goruslerini belirtsin bende almayı dusunuyorum. saglam yerden gorus almam lazım, nettede anca teli satan gorus belirtmis ki dogal olarak ovmuste ovmus. neyse iste, alan olursa boyle bi konu acsın.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 23206 Toplam Mesaj: 82