Sonunda Dövmelerimi Yaptırdım
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
hayirli olsunda benim anlamadiğim önde atatürk imzası arkada osmanlı turasi burda bi çelişki yokmu?
osmanlı tuğrası değil benim adıma özel bir tuğra çelişki yok birisi atatürk biriside bizim soyumuz -
VIGILANTE bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
hayirli olsunda benim anlamadiğim önde atatürk imzası arkada osmanlı turasi burda bi çelişki yokmu?
osmanlı tuğrası değil benim adıma özel bir tuğra çelişki yok birisi atatürk biriside bizim soyumuz
-----------------------------sen multimisin :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
ahanda buda benim kalıcı döwmem yaklaşık 2 ay önce yaptırdım :)
ordda forever kg yazıo yani anlamı
her zaman K(afama) G(öre) arkadada ying yang war öle bişe yaptırdım işte :D
-----------------------------Hocam Kafama Göre mi yoksa Koy G..ne mi? :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------SilenC3 bunu yazdı:
ahanda buda benim kalıcı döwmem yaklaşık 2 ay önce yaptırdım :)
ordda forever kg yazıo yani anlamı
her zaman K(afama) G(öre) arkadada ying yang war öle bişe yaptırdım işte :D
-----------------------------Hocam Kafama Göre mi yoksa Koy G..ne mi? :D
-----------------------------amk şu evin duvarlarını bi silin artık :D
-
Fikir orjinal dövmeler orjinal. Güzel olmuş. Tavsiyem altyapıyı biraz kuvvetlendirmen. Biraz vücut yaparsın, kılları temizletip banvit pilici gibi çıkarsın. O zaman über olur :D
Bu arada abdest din iman konuları işin içine girmiş. Hocam bırakın bu ayakları yaw. Tamam dediklerinin hepsi doğru şeyler, ayetlerle ispatlamışsın ama olan bitenin davasını yapmaya gerek yok. Bu adam yanacaksa yansın kime ne? Kaşı gözü boyamak günah diyorsun. Bugün sokağa çıksan bir tomar boya küpüne düşmüş sıkmabaş görüyorsun. Sorsan senden benden müslümandırlar. Bu konular hassas konulardır. Deşmeye gelmez. Bu adam kalp kırmıyorsa çevresine hayırlı bir elemansa, herkes tarafından iyi biliniyorsa, şerefli namuslu bi adamsa bana göre 1000 tane imamdan daha hayırlıdır.
-
günah o günah günah.abdest alamazsın bre kafir.
ha bu arada ankarada oturan arkadaşlar varsa salonumuza gelip ücretsiz olarak Atatürk'ün imzasının dövmesini yaptırabilirsiniz :) hatta muhabbetiniz çokta güzelse bir çiçekte çiziveririm yanına :) -
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------günah o günah günah.abdest alamazsın bre kafir.
ha bu arada ankarada oturan arkadaşlar varsa salonumuza gelip ücretsiz olarak Atatürk'ün imzasının dövmesini yaptırabilirsiniz :) hatta muhabbetiniz çokta güzelse bir çiçekte çiziveririm yanına :)
-----------------------------Salonunuz nerde birader=)
-
Antikky bunu yazdı:
RoadMaster bunu yazdı:
ha bu arada ankarada oturan arkadaşlar varsa salonumuza gelip ücretsiz olarak Atatürk'ün imzasının dövmesini yaptırabilirsiniz :) hatta muhabbetiniz çokta güzelse bir çiçekte çiziveririm yanına :)
=) U.T.H.O mu yazdırcan -
Marilyn bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
RoadMaster bunu yazdı:
=) U.T.H.O mu yazdırcan
-----------------------------Onu arabamın plakası yapıcam hoca,kola TBT logosu çizdiricem.
-
Yahu konuyu yine dine çekmişsiniz. Sizine arkadaşlar yaptıran yaptırır, günahsa günah. Size yazılmıyor ya ?
Adam bunları merak etse araştırırdı, koluna , bacagına , orasına burasınada çizdirmezdi.
Yani her konuda dini , siyaseti karıştırmayın be kardeşim. Beğenmeyen yaptırmaz , beğenen yaptırır günahıda alır bukadar basit.