Sonunda Kambur Oldum (Kesinlikle Bakın )
-
Sadece kambur olsam iyi hafif astım ve ağır alerjide cıktı.Sebebi ev tozları,yeterli güneş almama gibi şeyler saydı.Röntgen filmime bakıp sende kamburlukda var fizik tedaviyede git dedi.Bunların hepsi pcde uzun süre kalmanın eseri.Şimdi hayatımın geri kalanını elimde o astım hastalarının gezdirdigi kücük fıs fıs tüplerle geçirebilme ihtimalim var.Allah korusun böle bişey cok kötü olur inşallah olmaz.
NOT:Sizede tavsiyem arkadaslar gencliğinizi eğer işiniz değilse bu pc basında masa basında katletmeyin.
-
geçmiş olsun karamsar olma birden çok doktor ve tetkik dene sonuçların ne kadar çok değiştiğini göreceksin.
-
bodybuilding çalış düzelir
-
olm kalk git dısarda gez biraz zorun ne o kadar ?
Allah korusun, o aleti filmlerde gördügümde bile fena oluyorum.
zaten hemen karamsar olmanın bi anlamı yok, tedaviye itaat et.
-
olm daha yaş kaç baş kaç. bilgisayar başından kalk dik yürümeye çalış. bende de az biraz kamburluk vardı ama 1 hafta kadar kendimi sıktım dik yürüdüm. yine ağrıyor belin ama 1 haftadan sonra bak göreceksin dimdik yürürsün.
-
bendeki bağımlılık heralde pc'siz olmuyor
-allah şifa versin.
-
PC BAĞIMLILIĞI-AŞIRI PSİKOLOJİK BOZUKLUK(bozuktan kasıt mutlu olamama sorunu )-2. VEYA 3. DERECE BASUR VAR HERALDE TAM EMİN DEĞİLİM. KAMBUR BAŞLAYABİLİR BELLİ OLMAZ. tekrar edit:göz bozukluğunuda eklemek lazım. 24 SAAT EVDEN ÇIKMAM. ÇIKARSAM HAVAYA AZICIK KATKIM OLSUN DİYE MURATTI FALAN. benimde sonum hayır değil pek mesaj büyük olmuş k.bakmayın edit:allah şifa versin cümleimze hocam ne diyim.
-
düzenli spor yap. bir süre sonra bağımlılık haline gelecektir.
-
Geçmiş olsun acil şifalar
-
geçmiş olsun hocam sonumuz aynı galiba ama astım olmam ben benim ciğerler tıkanmayan tiptenmiş kunduracı göğsü mü ne varmış bende zararsız mış
-
buna benzer konularda da yazmıştım ama cevap veren olmamıştı bir umut buraya yazıyorum artık :|
bende dik duramama sorunu var ve sonu kamburluğa doğru gidicek.evdekilerin oğlum dik dur demesinden bıktım.bende dik durmak istiyorum ama alışkanlık olmadığı için bir süre sonra farkında olmadan yine eğri büğrü oluyorum.bunun için body'e başlamak istiyorum ama 18 yaşından küçüklere tavsiye etmiyorlar.sizce ne yapmalıyım,body filan yapanlarınız varsa bana tavsiye ederler mi?