folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sonunda Kambur Oldum (Kesinlikle Bakın )

Sonunda Kambur Oldum (Kesinlikle Bakın )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Sadece kambur olsam iyi hafif astım ve ağır alerjide cıktı.Sebebi ev tozları,yeterli güneş almama gibi şeyler saydı.Röntgen filmime bakıp sende kamburlukda var fizik tedaviyede git dedi.Bunların hepsi pcde uzun süre kalmanın eseri.Şimdi hayatımın geri kalanını elimde o astım hastalarının gezdirdigi kücük fıs fıs tüplerle geçirebilme ihtimalim var.Allah korusun böle bişey cok kötü olur inşallah olmaz.

NOT:Sizede tavsiyem arkadaslar gencliğinizi eğer işiniz değilse bu pc basında masa basında katletmeyin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

geçmiş olsun karamsar olma birden çok doktor ve tetkik dene sonuçların ne kadar çok değiştiğini göreceksin.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

bodybuilding çalış düzelir

====>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olm kalk git dısarda gez biraz zorun ne o kadar ?

Allah korusun, o aleti filmlerde gördügümde bile fena oluyorum.

zaten hemen karamsar olmanın bi anlamı yok, tedaviye itaat et.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

olm daha yaş kaç baş kaç. bilgisayar başından kalk dik yürümeye çalış. bende de az biraz kamburluk vardı ama 1 hafta kadar kendimi sıktım dik yürüdüm. yine ağrıyor belin ama 1 haftadan sonra bak göreceksin dimdik yürürsün.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

bendeki bağımlılık heralde pc'siz olmuyor

-allah şifa versin.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    PC BAĞIMLILIĞI-AŞIRI PSİKOLOJİK BOZUKLUK(bozuktan kasıt mutlu olamama sorunu )-2. VEYA 3. DERECE BASUR VAR HERALDE TAM EMİN DEĞİLİM. KAMBUR BAŞLAYABİLİR BELLİ OLMAZ. tekrar edit:göz bozukluğunuda eklemek lazım. 24 SAAT EVDEN ÇIKMAM. ÇIKARSAM HAVAYA AZICIK KATKIM OLSUN DİYE MURATTI FALAN. benimde sonum hayır değil pek mesaj büyük olmuş k.bakmayın edit:allah şifa versin cümleimze hocam ne diyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    düzenli spor yap. bir süre sonra bağımlılık haline gelecektir.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun acil şifalar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam sonumuz aynı galiba ama astım olmam ben benim ciğerler tıkanmayan tiptenmiş kunduracı göğsü mü ne varmış bende zararsız mış

I am Jack's inflamed sense of rejection
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

buna benzer konularda da yazmıştım ama cevap veren olmamıştı bir umut buraya yazıyorum artık :|

bende dik duramama sorunu var ve sonu kamburluğa doğru gidicek.evdekilerin oğlum dik dur demesinden bıktım.bende dik durmak istiyorum ama alışkanlık olmadığı için bir süre sonra farkında olmadan yine eğri büğrü oluyorum.bunun için body'e başlamak istiyorum ama 18 yaşından küçüklere tavsiye etmiyorlar.sizce ne yapmalıyım,body filan yapanlarınız varsa bana tavsiye ederler mi?

Toplam Hit: 5234 Toplam Mesaj: 38