Sonunda Kambur Oldum (Kesinlikle Bakın )
-
bol bol yüz , odanı her gün temizle ve havadar olmasını sagla. bilincli ol kardes bilgisayar basında oturmayıda ogren yani yamuk yumuk oturup kendini kitleme.
-
Şeyh bi sandalye öner adam akıllı birşey lazım bana.
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------
OveRTaX bunu yazdı:
buna benzer konularda da yazmıştım ama cevap veren olmamıştı bir umut buraya yazıyorum artık :|
bende dik duramama sorunu var ve sonu kamburluğa doğru gidicek.evdekilerin oğlum dik dur demesinden bıktım.bende dik durmak istiyorum ama alışkanlık olmadığı için bir süre sonra farkında olmadan yine eğri büğrü oluyorum.bunun için body'e başlamak istiyorum ama 18 yaşından küçüklere tavsiye etmiyorlar.sizce ne yapmalıyım,body filan yapanlarınız varsa bana tavsiye ederler mi?
bir umut doktora git
bir umut derken hocam ? -
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------fth_ bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
buna benzer konularda da yazmıştım ama cevap veren olmamıştı bir umut buraya yazıyorum artık :|
bende dik duramama sorunu var ve sonu kamburluğa doğru gidicek.evdekilerin oğlum dik dur demesinden bıktım.bende dik durmak istiyorum ama alışkanlık olmadığı için bir süre sonra farkında olmadan yine eğri büğrü oluyorum.bunun için body'e başlamak istiyorum ama 18 yaşından küçüklere tavsiye etmiyorlar.sizce ne yapmalıyım,body filan yapanlarınız varsa bana tavsiye ederler mi?
bir umut doktora git
bir umut derken hocam ?
-----------------------------fitness hacı.
boy uzunluğu da önemli tabi.
-
japonların bi sözü var sırtı havaya bakan ber canlıyı yeriz die bence kambur insan olsa dahi yeriz diyorlar:)) şaka bi yana hocam gidip başka doktora gözük.
-
hocam konunu her gördüğümde oturarak hazır ol vaziyeti alıyorum yani sırtımı düzleştiriyorum =)
aslında anasayfaya böyle bir yazı yerleştirilirse güzel olur kambur vaziyetten kurtul gibi :P
-
Abi geçmiş olsun tekrar.
Benim de tanıdığım bir kaç eleman var bütün gün pc başındalar. Kamburları çıkmış. Bende de var gibi biraz. Dikkat etmek lazım özel sandalyeyle falan olmuyo bu işler.
Edit: Kamburluk deyince ayağını gören sanmayın. Farkedilmeyen kamburluk da var hatta bi çoğumuz kamburuz ama belli değil.
-
HolyOne bunu yazdı:
Kusura bakma ama 15 senelik hardcore yazılımcıyım. İlkokuldan beri PC'm var.
Hele hele senin yaslarında sadece yemek falan almak için evden çıkardım.
Hayatımda hiç spor yapmadım diyebilirim. yılda bir denize girmeyi kayağa gitmeyi saymazsak.
Çok abarttığımda baş ağrısı dışında sağlığıma en ufak bir yan etkisini görmedim desem yalan olmaz. Böyle birşeyin sebebi PC olsa ben çoktan geberdiydim.
Bence TVden daha zararlı birşey değil PC
Ama gidipte yamuk bir sandalyede saatlerce büzüşerek oturduysan bu suç PCnin sayılmaz bence.
-----------------------------NOT:Sizede tavsiyem arkadaslar gencliğinizi eğer işiniz değilse bu pc basında masa basında katletmeyin.
Masa basında demisim hocam masa basında pc için duruyorum zaten.Benim oturma seklimde yanlıslık olabilir ama bence bir cok arkadasda benim gibi yanlıs oturuyor.He sen etkilenmemiş olabilirsin ama cok masabası oturmanın sağlığa zararlı oldugu biliniyor zaten.
-
hacı ben internet kafe işletiyorum bir o kadarda net başındayım ama kesinlikle ps başında durmam 1 saat oturmam cıkar gezerim
-
astım ve alerjinin pc başında oturmayla alakası nedir ?