Sonunda Tecil Ettirdim
-
Bunu yazıyorum çünki internette herkez farklı farklı yazıyor kime sorsam farklı cevap veriyor , kendim gördüm yaptım yazıyorum
Bu pazartesi Cosmic ve ben gittik tecil ettirmeye
diplomam yeni basıldıgı için muğlaya gidip almam gerekti
gereken evraklar
4 vesikalık foto
2 kimlik önlü arkalı fotokopisi
2 diploma fotokopisi (ve gerçeği kontrol ettikten sonra diplomayı geri veriyor)
bunları verip kimlik bilgilerinizi doldurduktan sonra sizi muayaneye yolluyorlar
bi ton yol yürüdükten sonra gittim hastane gibi bir yer askeriyenin içinde 2 kişi vardı boyumu kilomu sordu yazdı kan grubumu yazdı imzalattı damgaladı verdi
geri götürdüm ilk belgeleri aldım yere hepsini verdim tamamdır 2013 e kadar tecilli 2014 de askersin dedi
üniv i sayarsak en erken 2015-2016 gibi askere giderim
----
yok boxer dışı herşeyi çıkarıoz , gününü geçirdiğimiz için ceza ödücez vs vs olmadı muayanede doktorun odasına bile girmedim ,doktoru görmedim bile
umarım benden sonraki arkadaşlara faydalı olur , şu stress i atlatmak kadar güzel birşey yok
-
yurt disinda cok daha basitmis : D
gittim okudugumu soyledim. nufus cuzdani fotokopisi istediler cektirdim sonra birkac kagit imzalatti 39 yasima kadar tecilliyim ne zaman istersem gidicem : D
-
hayırlı olsun kurtulmuşsun :))
ben 4 yıldır gitmedim muayene filan kimsede çağırmadı üniv bitsin bakacaz artık.
-
beni kilo fazlalığından ankara beytepeye yollamışlardı 2 hafta önce tam 4 gün uğraştım işlemleri bitirmek için 1 sene ertelediler askerlimi sonrada...
-
bende pazartesi günü tecil ettirdim.
gittim zaten tanıdık vardı yardımcı oldular,tartılma boy ölçümü falan, bide form doldurdum sonra askeriyenin arkasında sağlık ocağı vardı orda doktor bi sağlık sorunun varmı diye falan sordu sonra kagıdı imzaladı.
geri götürdüm verdim kağıdı 2013 e kadar tecillisiniz dediler sonra çıktım geldim :)
hiç öyle korkacak birşey yok beyler.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
yurt disinda cok daha basitmis : D
gittim okudugumu soyledim. nufus cuzdani fotokopisi istediler cektirdim sonra birkac kagit imzalatti 39 yasima kadar tecilliyim ne zaman istersem gidicem : D
-----------------------------arkadaş ı almanyada çagırmıslar askere orda da zorunlu sanırsam , muayanede toplarına bile bakmıslar saglıklımı diye iç çamaşırı da çıkarttırmıslar yani :'
-
ben daha yaptıramadım yapmıyolar :| yarın muğlaya gidicem öğrenci olduğuma dair belge alıcam tecil hakkımı kullanmayıp açıköğretimden faydalanıcam .hı
-
ben adana da tecil ettirdiğimde
önce muayene olacaksın, heyetten çıkan raporu bana getireceksin sonra ben tecil işlemini onaylayacağım demişti.
gittik muayene filan olduk sonra kadına götürdüm muayene kağıdını, diğer belgelerle zımbaladı tamam tecillisin demişti. Pisi pisine neden muayene yaptırdılar
-
muayne falan hikaye ,gidip bitirin gelin çok pişmn olursunuz sonra geç gittim diye
-
1.5 hafta uğraştım bende
amman dikkat kilonuzu orantılı söyleyin (şubede tartmıyorlar zaten sen kendin söylüyorsun) sevk derdinden kurtulun. -
şu tecil ettirme olayı hayata her zaman 1 sıfır malup başlamak bunu gördüm ben 1 yıl tecil ettirdim köpek gibi pişmanım o bir yıl için 18 yaşında alsalardı 18 yaşında gelirdim askere gerçekten ne kadar zaman ilerlerse o kadar kötü çok kötü