Sony Bu Sefer Yapmış : Xperia Z5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Android de Sony her zaman daha kaliteli ürünler yapıyor. Arayüzü de gayet sade ve hafif. Tek sıkıntı tasarımda o da çerçeve boşluğunun fazla olması. Biraz küçültmeleri gerek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

daha önce iphone kullanıcısıydım ki bilgisayarım bile macbook pro geçen ay sony z3 aldım size tek kelimeyle muhteşem bir alet bana göre appleda iyi yapıyor ama artık telefon konusunda bana göre boşa verilen fazla para cidden ekran olsun kamera olsun her türlü z3 daha iyi

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı

Android cihazların en iyisini sony yapıyor.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

z5 premium için ingiltere fiyatı 629 sterlin olarak açıklandı. yaklaşık 2.850 tl. türkiye fiyatını varın hesaplayın.

bugrahan45 tarafından 05/Eyl/15 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

videoyu izlemedim ısı ölçerle gösteriyomu sıcaklığı mustafa yoksa kendi fikrinimi söylüyo eğer kendi ısınma yok diyosa siktir çekecem de 

Siktir çekebilirsin o zaman hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sony'nin yeri ayrıdır bende her zaman ama 2. el piyasası yok alında uzun süre kullanmak için alınmalı.

ama z5 2900 dışarıda satılmaya başlandıysa burada doğan'ı satıp almak lazım.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

şu anda xperia z var, Z serisinin ilk telefonu olduğu için en abuklukluklar bunda zaten, geçen 2.5 seneden sonra da iyice yarağı yedi. Arka kamera lens önü tozlar birikti, açıp temizlemem lazım da kim uğraşacak ayrıca yazılımdan dolayı kronik siyah lekeler var. USB girişi kapakçıklı olduğu için yalama oldu. hayvan gibi ısınıyor. Batarya bitik. Ancaaak, elime biraz para geçsin ben alırım bu telefonu yurtdışına çıkınca. Zaten Xperia Z ile tıpatıp aynı gibi. Çok daha sağlam duruyor, geçmiş tecrübelere dayanarak hepsini halletmişler gibi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İlk çıkan Xperia Z tam bir hayal kırıklığıyıd. O zamanlarda rakipleri arasında ilk çıkan 1080p ekrana sahip telefondu yanılmıyorsam forumlarda bir reklam oldu millet öve öve bitiremedi telefon Türkiye'ye geç geldi vs. Fakat sonran telefonu biraz kurcaladım ekranı hiçte 1080p kalitesini sağlayamıyordu.

Umarım tarih tekrar etmez kendini.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

gösterdiğin görsel bence çok saçma kusura bakma. Ekran kalitesi eğik açıyla bakarak anlaşılmaz, düz şekilde bakıldığında ise bence çok gerçekçi renkler vermesi açısından beni çok tatmin etti. Ekran renkleri açısından zamanında diğer markalara göre bariz üstünlüğü vardı o da gerçekçilikti. Samsung ve HTC modellerinde renkler gerçek dışı şatafatlı koyu renklerdi çoğu insanı da öyle kandırdılar zaten. Neyse ki akıllandılar da artık tüm markalar gerçek renk kullanmaya başladı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Android de HTC nin üstüne marka yoktur. tek sorun biraz tuzlu olması

EWELANCHE tarafından 05/Eyl/15 04:08 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3894 Toplam Mesaj: 32
sony xperia z5