Sony Bu Sefer Yapmış : Xperia Z5
-
Orta segmente de ayrı önem vermeye başladı Sony M5 ve C5 bunun örneği. Özellikle M5 çok iyi olmuş.
-
bu sene gördüm ki lg ve samsung dışında xiaomi gibi kral çinli üreticiler dışında herkez bok yesin.
abi batmak için telefon üretiyorlar , sony daha az adet ürün satmak için elinden geleni yapıyor heralde ? yine htc de o şekilde.
abi kaliteli ürün yapman yada en iyi ekranı koyman önemli değil. kullanıcıları dinlemiyorsun kafana göre ürün yapıyorsun o zaman olmuyor işte.
bir zamanlar sony istediğim herşeyi kendinde barındırıyor diyordum en yüksem mp kamera, metal kasa , cam arka tasarım 3 gb ram büyük pil.
sonra baktım ki ne kamerasi iyi , ne arayüzü iyi , ne ekran paneli iyi. olmuyor sony olmuyor. samsung lg ve apple dan başka istikrarla büyümeyi ürünü devam ettirmeyi hiç biri sağlayamıyor.
-
çok kötü olmuş.
şu anda all in one özellikleri barındıran ve parasını hak eden bir lg var.
bu arada ayfon faciasından sonra cihazlara göz gezdirirken z3 takıldı gözüme. ama sony nin çok şahit olduğum bır sıkıntısı var.
yere düşümü çoğu zaman dokunmatik gidiyor. sağlam gibi duran çok sikik bir cihaz.
ulan ekranına baktım hiç tatmin edici değil. z5 de adama benzemiyor.
lg ile mutlu bir evlilik düşünener hiç kaçırmasın.
lg ye devam
-
hepsini hacamat ettiğim için (nokia dahil) en iyisi en ucuzunu alıp kullanmak, en son motordan uçtu gitti piranha :| çok üzülmedim 400 liraydı, 1000 lik bir şey olsaydı çok koyardı. pahalı telefon dikkatli titiz adam işi, kaba adama gelmiyor.
-
Bu sene , son çeyrekte benimde dikkatimi çekenler,
* Fiyat performans olarak : xiaomi son çıkan modelleri.
*kamera olarak: meizu mx5
*hız olarak : note5
-
RETRET bunu yazdı
hepsini hacamat ettiğim için (nokia dahil) en iyisi en ucuzunu alıp kullanmak, en son motordan uçtu gitti piranha :| çok üzülmedim 400 liraydı, 1000 lik bir şey olsaydı çok koyardı. pahalı telefon dikkatli titiz adam işi, kaba adama gelmiyor.
Dark değil miydi motordan serbest düşüş yapan ?
Bu arada Z5 Premium (en lüks modeli) ile çekilen fotoğraflara baktımda arka kamera tırt geldi bana :
-
ilk z serisini aldım gayet memnundum suya toza karşı dayanıklıydı ki ben bir elektrikciyim yankeski pense vs birde telefon bir sıkıntı yok çalışıyordu taki bir yerde unutana kadar
sonrasında z3 aldım aynı ölcüde kullandım fakat telefonla denize girdigimde içi akvaryum gibi olmuştu su kaçırmıştı o da yalan oldu şimdi Z5 bakıyorum ve defalarca düşünerek karar verecem
-
Foxxxxxx bunu yazdı
ilk z serisini aldım gayet memnundum suya toza karşı dayanıklıydı ki ben bir elektrikciyim yankeski pense vs birde telefon bir sıkıntı yok çalışıyordu taki bir yerde unutana kadar
sonrasında z3 aldım aynı ölcüde kullandım fakat telefonla denize girdigimde içi akvaryum gibi olmuştu su kaçırmıştı o da yalan oldu şimdi Z5 bakıyorum ve defalarca düşünerek karar verecem
Eski Z serisinde şarj girişi ve kulaklık girişini suya sokarken kapakçığını kapatmak gerekiyordu. Tabi zamanla o kapakçıklar aç kapa yalama olup içine su alıyordu. Sony bu model o kapakçıkları kaldırdı direk su geçirmez yaptı.
mkyb tarafından 05/Eyl/15 22:21 tarihinde düzenlenmiştir
-
Herşey iyi güzelde şu sıralar oneplus two da güzel duruyor. Piyasada international olarak en sağlam iş yapanda LG bence
-
Telefon sürekli 4K görüntü vermiyor. Video, fotoğraf oyun vs açınca 4K moduna geçiyormuş.