Sony Mp4 Player Hakkında
-
selam arkadaşlar ben bir arkadaşımdan sony mp4 player aldım da dinlemek için bilgisayara usb ile taktığımda pc hiç tanımıyor bilgisayarımda da yeni birim olarak görünmüyor mp4 playeri tanıtmak için illa ki cd si mi olması gerekiyor eğer öyleyse ben bunun programını nereden bulabilirim yani internetten indirme imkanım var mı ? eğer programını bulabilirsem mp4 ü pc tanır mı şimdiden teşekkür.
-
abi sony dediğin çakma sony lermi? eğer çakma sony ise boşver at gitsin iflah olmaz bidaa
-
ala ala hiç mi tepki vermiyor bildiğim kadarıyla flash disk gibi yığın depolama aygıtı olarak görmesi lazım farklı bir kabloyla dene çakma sony mi
-
yenisin galiba asfasfasfasf :D:D
sırf bundan dolayı mp4 almak istemiyom :) çalışmaz da elimde patlar diye (:
-
kardeş bnce aldığın yere git götür yeniyle değişsinler hiç uğraşma tanıtma zımbıtılarıyla:D
-
Tanıtma gerekmıyor yani benimkinde öle bir sorun yok.....kabloyu kontrol et mumkunse baska bir kablo ile dene...
-
usb girişinde temassızlık olabilir.bende benim telefonu pc ye bağlarken sorun yaşıyorum.
-
aldıgın orjınal sony degıl ama bılgısayarındakı usb gırıslerı calısmıyor olabılır veya bozuk olabılır. olmuyorsa sayet gerı ıadesını ver
-
anakartının cd sinde usb driverları falan varsa bunları kurup çalıştırmayı dene...
-
evet sony lerin bi orijinalı var bi de korsanı var. seninki korsan ise (ucuzları korsan olur) hata üstüne hata verir. benim ki mesela sony marka ama %100 dijital ses çok net geliyor ve orijinal. 200-250 gayme para ödedim :)
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------
abi sony dediğin çakma sony lermi? eğer çakma sony ise boşver at gitsin iflah olmaz bidaa
-----------------------------olur mu hajı bende var bi çakma sony canavar gibi.Alalı yaklaşık bi sene oldu iyi ki de almışım walla çok işimi gördü hem sesi de güzel.
bi gün merak edip içini açtım için de de samsung 1Gb flash disk vardı. O arkadaşın pc dedir sorun usb açık değildir falan filan...