Sony Mp4 Player Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    selam arkadaşlar ben bir arkadaşımdan sony mp4 player aldım da dinlemek için bilgisayara usb ile taktığımda pc hiç tanımıyor bilgisayarımda da yeni birim olarak görünmüyor mp4 playeri tanıtmak için illa ki cd si mi olması gerekiyor eğer öyleyse ben bunun programını nereden bulabilirim yani internetten indirme imkanım var mı ? eğer programını bulabilirsem mp4 ü pc tanır mı şimdiden teşekkür.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    abi sony dediğin çakma sony lermi? eğer çakma sony ise boşver at gitsin iflah olmaz bidaa

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ala ala hiç mi tepki vermiyor bildiğim kadarıyla flash disk gibi yığın depolama aygıtı olarak görmesi lazım farklı bir kabloyla dene çakma sony mi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

yenisin galiba asfasfasfasf :D:D

sırf bundan dolayı mp4 almak istemiyom  :) çalışmaz da elimde patlar diye (:

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    kardeş bnce aldığın yere git götür yeniyle değişsinler hiç uğraşma tanıtma zımbıtılarıyla:D

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Tanıtma gerekmıyor yani benimkinde öle bir sorun yok.....kabloyu kontrol et mumkunse baska bir kablo ile dene...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek
    usb girişinde temassızlık olabilir.bende benim telefonu pc ye bağlarken sorun yaşıyorum.

neyse ne laannn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ufoclassic
    ufoclassic's avatar
    Erkek

aldıgın orjınal  sony degıl ama bılgısayarındakı usb gırıslerı calısmıyor olabılır veya  bozuk olabılır. olmuyorsa sayet gerı ıadesını ver

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    anakartının cd sinde usb driverları falan varsa bunları kurup çalıştırmayı dene...

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    evet sony lerin bi orijinalı var bi de korsanı var. seninki korsan ise (ucuzları korsan olur) hata üstüne hata verir. benim ki mesela sony marka ama %100 dijital ses çok net geliyor ve orijinal. 200-250 gayme para ödedim :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

gharghamel bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi sony dediğin çakma sony lermi? eğer çakma sony ise boşver at gitsin iflah olmaz bidaa
    -----------------------------

olur mu hajı bende var bi çakma sony canavar gibi.Alalı yaklaşık bi sene oldu iyi ki de almışım walla çok işimi gördü hem sesi de güzel.

bi gün merak edip içini açtım için de de samsung 1Gb flash disk vardı. O arkadaşın pc dedir sorun usb açık değildir falan filan...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 4219 Toplam Mesaj: 18