Sony Mp4 Player Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şimdi tanıtabildim teşekkürler ama bir sorun daha var arkadaşlar taktığımda iki tane yeni birim olarak görüyor birisi müzik için boyutu 15 mb biri ise 945 mb ben bu işten bişey anlamadım 945 mb olana şarkı attığımda çalmıyor 15 liğe attığımda ise 4 tane şarkı alıyor ve musıc klasörü içinde onu görüyor sanırım bu mp4 playerin illa ki kurulum programı olması gerek cihazın kendi ayarları içinden ise tek bölüme ayarlayabiliyorum fakat o zaman da 15 mb olarak görüyor bu sorunun çözümü için bana yardımcı olursanız ço sevinirim.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hajı anlaşıldı sen bu işlerden pek anlamıyorsun.

mp4 player in kendi içinde en son sekmede SETTINGS(ayarlar) var.oradan hem dilini türkçeye çevirebilir hem de disk seçenekleri var bu şekilde deneyerek bulabilirsin.

"945 mb olana şarkı attığımda çalmıyor 15 liğe attığımda ise 4 tane şarkı alıyor" demişsin.

o 945Mb olan kısım kriptolu yani şifreli kısım yani sen o flash diski ikiye bölebiliyor bir kısmını şifreleyip önemli dosyalarını şifre ile koruyabiliyor,diğer kısmıyla da müzik ve veri depolayabiliyorsun.

en sonda sys set var oraya gir >online mode>çoklu sürücü(senin işte bu açık ki sen her ikisini de görüyorsun) veya yalnızca normal seçeneğini seçersen o zaman da sadece şifresiz flash diski görür,eğer şifreli bölüm seçersen o zaman da senin dediğin o 945 Mb lık alanı görür yüklediğin müzikleri dinleyemezsin.

eğer bişey şifrelemeyeceksen o zaman yalnızca normal seçeneğini işretle ve vereceğim şu programı kur,sonrada mp4 playerına bu programla format at

ahanda program: http://dosyam.net/?id=hx49ea

yalnız kurmadan önce bi antivirüs te tarat

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    ipod gorunumlu 1gb cakma sony mp4 war her turlu fonksıyonlarını kullanabılıyorum sarjda alıyor ama pcye taktıgımda flash dısk olarak gorunuyodu onceden sımdı pc gormuyor nasıl cozum bulacam yardımcı olursanız sevınırım?

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    orjinal sony ise pc sonicstage ile kontrol etmen gerekiyor..sanırım sadece bi iki modeli sonicstage e gerek duymuyor

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    nasıl temın edecegımıde yazarmısın?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Android bunu yazdı:
    -----------------------------
    nasıl temın edecegımıde yazarmısın?
    -----------------------------
    Hoca çakma sony'le sonicstage'in bi alakası olamazki..

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    ıyıde o zaman konuyla alakası nedır?

Toplam Hit: 4221 Toplam Mesaj: 18