Sony Vaio Laptop Ve Digerleri
-
Arkadaşlar sakin olun;
Hocam T9600 biraz daha fazla ısınacağı için HP cihaz almanı tavsiye etmem,sony hakkında fikrimi zaten belirttim.en mantıklısı 1. postumda yazdığım SAMSUNG yada
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39192
bu olabilir.
-
Sony vaio fw serisinden biri.
http://www.hepsisony.com/?urun-detay_1537_Sony_VGN-FW4ZTJ_H_Vaio_Notebook.html
acayip ozellikte bir makina.ama fiyati yakiyor.
-
görsellik deyince tek bir cihaz var. tasarım ödüllü pavillion dv 6000 serisi. bende amd*2 var turion 64... ve gayet memnunum. fiyat aralığı da fena değil. 1000$ civarı. her amd işlemci gibi biraz daha fazla ısınıyor. ama kesinlikle abartıldığı kadar değil! toshiba ve sony de kullandım daha önce.alternatif olarak toshiba yı da şiddetle tavsiye ediyorum. asla sorun yaşamazsın.
-
Aylar olmuş ama laptop sa Dünyada 3 üretici laptop satar 7 kıtada.2 si japon biri amerika lı.Dell,Toshiba ve Sony Vaio.ilk 3 te bunlar vardır ve en büyük pazar kuzey amerika da bu şekildedir.Antikky sony yide irdelemiş.doğrudur uygun yada ihtiyacınıza göre modeller önemlidir.buna yönlendirmiş zannımca.Vaio nun kalitesi ve ergonomisi yıllardır kullananlara sorarak anlayabilirsiniz.serviside ismi ile paralel kalitededir.Dell de sony gibidir.antikky nin Sony için dediklerini ben dell için kullanabilirim.eğer uyumsuzluk yaşarsanız o dell çöpe kadar gider.ama makinanız sevdiğiniz kadını elde etmişsiniz ve onunla bütünleşip mutluysanız aynı duyguları alırsınız.gelelim toshiba ya.kendimden örnek vereyim.2005 ten bu yana toshiba kullanıyorum.ve hala emsallerine bin basar tık demeden çalışır.servisi konusunda türkiye standartlarında hizmet verirler.ama ilave olarak worldwide toshiba garantisininde dünyanın her yerinde geçerli olduğunu bildirdiler.pilimi değiştirmek istediğimde servise götürdüm.yeni pil takıldı eskisinin yarısı kadar ufalmış ama donanım sorunu hiç yok süper uyum.servis ekibi bir 5 yıl sonra yine bekleriz diye de cümleler kurdular.HP en boqtan laptoplardan.2007 makinaya şimdi parça tak olursa olur olmazsa orjinalinin orjinalini getir yine uymaz o kadar lanet arkadaşa otel hediye pavillon verdi makinayı kullanmadan geri aldılar yenisini verdiler.sıfır makina işlemcisi sakat çıktı bios çaka çaka kaldı arkadaş başıma bela almış kadar oldum dedi şimdi evde servise verip vermeme konusunda kararsız.Laptop alacak olanlar için benim makina Qosmio serisine güzel DDR3 sistemler koymuşlar.eğer ben alacak olsam şu an f50 alırdım süper alet yapmışlar.Ebay da da güzel şeyler konuşuyorlar.
-
Bence DELL Diyorum En sağlamı dell