Sony Xperia 1 II Tanıtıldı: Snapdragon 865, 8GB RAM, 256GB Depolama Alanı
-
mkyb bunu yazdı
Sony bu sene bu zamana kadar sadece 400.000 tane telefon satabilmiş. Aslında mobilden çekilerek mantıklı bir karar aldılar. Zaten o koca çerçeveli tasarımlarla satamıyorlardı yok yere telefon geliştirmeye para harcıyorlardı. Şimdi en azından o parayı başka bir yere harcarlar.
Nereden nereye be Sony...
Var kaliteli pazarlarda var amerika İngiltere Avustralya Avrupa Japonya Vs gibi .
-
weskeyy bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sony bu sene bu zamana kadar sadece 400.000 tane telefon satabilmiş. Aslında mobilden çekilerek mantıklı bir karar aldılar. Zaten o koca çerçeveli tasarımlarla satamıyorlardı yok yere telefon geliştirmeye para harcıyorlardı. Şimdi en azından o parayı başka bir yere harcarlar.
Var kaliteli pazarlarda var amerika İngiltere Avustralya Avrupa Japonya Vs gibi .
Pazarın kalitelisi nasıl oluyor ? :) Avustralya kıtasında satmıyor. Amerika kıtasındada sadece Birleşik devletletlere satıyor. Ancak orada iPhone ile aynı fiyatlara satıldığından ve Amerikan vatandaşları milliyetçi olduğundan satamıyor.
Avrupada Fransa, İtalya, İspanya, İsveç ve İngiltere'ye satıyor sadece.
-
mkyb bunu yazdıweskeyy bunu yazdımkyb bunu yazdı
Pazarın kalitelisi nasıl oluyor ? :) Avustralya kıtasında satmıyor. Amerika kıtasındada sadece Birleşik devletletlere satıyor. Ancak orada iPhone ile aynı fiyatlara satıldığından ve Amerikan vatandaşları milliyetçi olduğundan satamıyor.
Avrupada Fransa, İtalya, İspanya, İsveç ve İngiltere'ye satıyor sadece.
Sonuçta sony global bir pazarlama ağı var ve bu sayede istediği ürünü öne koyup market yapabiliyor film endüstrisi olmuyor elektronik oluyor telefon olmuyor teknoloji üretiyor bu döngüyü mutlaka sürdürüyor.
-
PanxeR bunu yazdı
Ekrandan parmak izi okuma yok
12gb ram seçeneği yok
Ekran görüntü oranı standart dışı olması sebebi ile uygulamalarda uyum problemi çıkabilir.
Onun dışında güzel cihaz yapılmış gibi ancak htc ve sony vaz geçmedi aşırı yüksek fiyat politikasından
guzel noktaya parmak basmıssın. bide ayrıca ısınma problemını cozmus olması lazım.
-
https://www.youtube.com/watch?v=CUUtioin3cs
Şu telefonu Sony 3-4 sene önce çıkaraydı şuan çok farklı bir konumdaydı.
-
1200$ ÇOK pahalı değil mi ya :(
-
Sony harici biç bir marka takıntım yoktur. XZ premium kullanıyorum 3 yıldır ve tek sıkıntım ikinci el piyasasının olmaması 3k ya aldığım telefonu 750tl ye satamadım :D Sony piyasadan çekilince de zaten satmak istemedim. Şimdi bu modeli görünce ahh ulan @mkyb bok vardı gözüme soktun telefonu :D Fiyatı cidden uçuk ama asıl aklıma taklılan amazondan neyim sipariş etsek tr'de rahat rahat kullanabilir miyim ?
edit: Yani teknik servis olayı ne olacak ??
Nikoteen tarafından 25/May/20 17:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Nikoteen bunu yazdı
Sony harici biç bir marka takıntım yoktur. XZ premium kullanıyorum 3 yıldır ve tek sıkıntım ikinci el piyasasının olmaması 3k ya aldığım telefonu 750tl ye satamadım :D Sony piyasadan çekilince de zaten satmak istemedim. Şimdi bu modeli görünce ahh ulan @mkyb bok vardı gözüme soktun telefonu :D Fiyatı cidden uçuk ama asıl aklıma taklılan amazondan neyim sipariş etsek tr'de rahat rahat kullanabilir miyim ?
edit: Yani teknik servis olayı ne olacak ??
Gümrükten geçirdinde garantisi kaldı. :) Vergisini vereyim bile desen yurtdışından kargoyla telefon getirtmek yasak.
-
Youtube da kamera inceleme videolarını da izledim güzel görünüyor cihaz. Seneye eski model olarak yurtdışından alınabilir ama Imei atılamıyor sanırım.
-
mkyb bunu yazdı
Ekrandan parmak izi okuma muhabbeti şuanda aşırı kalitesiz. Bazen okumamazlık yapıyor, ekranda koruyucu olunca hata veriyor vs vs.
Aslında tüm firmaların Apple gibi yüz tarama geçmesi gerek ancak taklit edemiyorlar. Apple dehşet yazılım mühendisliği yapmış o konuda.
Hocama katılıyorum ekrandan parmak izi okuma işi çok sağlıklı değil bencede, burda sanki pil biraz eksik kalmış gibi 4000mah. yetersiz olur, ön kamera ortada değil, sony kullandım ya o kamera tuşu güzelde bazende adamı çileden çıkarıyor :)
eliniz değmesin şak diye açılıyor :P ama Sony kaliteli telefon yapıyor eskidende şimdide paranın hakkını veriyor
Not: Ya benim kullandığım Sonyde aşırı bir ısınma problemi oluyordu kalite falan dedim ama bunuda dip not olarak geçeyim Kullandığım Telefon xperia Z5 DUAL
DeTr tarafından 25/May/20 23:13 tarihinde düzenlenmiştir