Sony Xperia Z Şebeke Problemi
-
arkadaşlar sony xperia z aldım 10 gün oldu beni arayanlar bazen ulaşamadığını söylüyorlar bakıyorum arada şebeke gerçekten sinyal hiç yok ben bir arama yapunca şebeke hemen geliyor nette aratırdım xperia larda böyle bir problem varmış sizde de varmı böyle problem yardımcı olursanız sevinirim
bazı forumlarda konu açılmış
http://indirwap.tk/m_95819476/tm.htm
-
Simkartın eskiyse bayiye git yenile hocam genelde kb olarak eski olan kartlarda yeni cihazlar bu tip sorun yaratıyor. Ayrıca yazılımsalda olabılır kartla düzelmezse servise yollayıp yazılım güncellemesi yaptırabilirsin
-
ben de zr var hiç böyle sorunlar yaşamadım ilginç, diğer tellinde aynı yerlerde olmuyor muydu?
-
maserati bunu yazdı
ben de zr var hiç böyle sorunlar yaşamadım ilginç, diğer tellinde aynı yerlerde olmuyor muydu?
yok hocam diğer telefonumda problem yoktu gidip kartı yeniledim ama problem devam ediyor
-
bende de z var hocam mesela çekmeyen bir yerden çeken bir yere geçince hemen anında algılamıyor ama en geç 1-2 dk sonra algılıyor.Bu aynı dert sonylere kronik değil bir çok telefon yapıyor bunu.Ama senin problemin biraz daha ilgnç geldi bana.Sony nin yazılımı ile pc den onarım yapmanı öneriyorum ondan sonra gönder servise gitsin 3 haftaya gelir muhtemelen
-
jawsap67 bunu yazdı
bende de z var hocam mesela çekmeyen bir yerden çeken bir yere geçince hemen anında algılamıyor ama en geç 1-2 dk sonra algılıyor.Bu aynı dert sonylere kronik değil bir çok telefon yapıyor bunu.Ama senin problemin biraz daha ilgnç geldi bana.Sony nin yazılımı ile pc den onarım yapmanı öneriyorum ondan sonra gönder servise gitsin 3 haftaya gelir muhtemelen
yok hocam sorun telde belli başka varmı bu sorunu yaşayan
-
tbtgezgini bunu yazdı
Simkartın eskiyse bayiye git yenile hocam genelde kb olarak eski olan kartlarda yeni cihazlar bu tip sorun yaratıyor. Ayrıca yazılımsalda olabılır kartla düzelmezse servise yollayıp yazılım güncellemesi yaptırabilirsin
onuda yaptım hocam aynı sorun devam
-
Engineering Mode'da "Sleep" li bir zıkkım vardı ekranı kapatınca şebekeyi filan kesiyordu makine. Netten bakamadım Eng. Mode'a girmeye bak ve ara sanırım çözümün orada olacak. Aynı sorunu görmüştüm ve öyle çözmüştük.
Cal
-
Caliber bunu yazdı
Engineering Mode'da "Sleep" li bir zıkkım vardı ekranı kapatınca şebekeyi filan kesiyordu makine. Netten bakamadım Eng. Mode'a girmeye bak ve ara sanırım çözümün orada olacak. Aynı sorunu görmüştüm ve öyle çözmüştük.
Cal
STAMINA özelliğinimi diyorsun hocam
-
Şebeke modum--wcdma(tercih edil)/Gsm olarak seçili. buna benzer sorunu bende yaşamıştim şebeke ayarını böyle yaptım düzeldi.ayrıca bu modda da olmazsa,avea turkcel hangisi ise olara danis faydası olacaktır
-
Benim dusunceme göre yüksek ihtimal şebeke moduyla alakalı.