Sony Xperia Z Şebeke Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gozkopat bunu yazdı

Şebeke modum--wcdma(tercih edil)/Gsm olarak seçili. buna benzer sorunu bende yaşamıştim şebeke ayarını böyle yaptım düzeldi.ayrıca bu modda da olmazsa,avea turkcel hangisi ise olara danis faydası olacaktır

hocam şebeke dediğin gibi seçili zaten hatla alakası yok denedim başka bu sorunu yaşayan varmı nette baktım var

misafirdir ne kafirdir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Aynı sorun arkadaşımın yurtdışından getirdiği Z2'de var çözüm bulursanız paylaşın.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Telefonun ekranı kapalıyken mi ulaşılamıyor? Aynı sorun başka bir telefonda vardı ekran açıkken şebeke geliyordu ancak ekran kapalıyken şebeke gidiyordu ve ulaşılamıyordu. İlk başlarda ekran kapalıyken de ulaşılıyor ancak 10 dk. filan sonra şebeke gitmeye başlıyordu ve çözümü Engineer Mode'da. Sorun dediğim gibiyse bi çözüm bulabiliriz.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Telefonun ekranı kapalıyken mi ulaşılamıyor? Aynı sorun başka bir telefonda vardı ekran açıkken şebeke geliyordu ancak ekran kapalıyken şebeke gidiyordu ve ulaşılamıyordu. İlk başlarda ekran kapalıyken de ulaşılıyor ancak 10 dk. filan sonra şebeke gitmeye başlıyordu ve çözümü Engineer Mode'da. Sorun dediğim gibiyse bi çözüm bulabiliriz.

Engineer Mode nerden ulaşıyoruz hocam bi deneyelim

misafirdir ne kafirdir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Şöyle bi' zıkkım buldum nette ama hangisi direkt engineering mode'u açar bilmiyorum.

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/help/secret-menu-codes-sony-z-t2408517

Bi' de şu var ki xposed yükleyip oradan da gravitybox'ı yüklersen engineering mode'a erişim olabiliyor. Bunun için de root gerekiyor tabi.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 3182 Toplam Mesaj: 16