Sony Xperia Z Şebeke Problemi
-
gozkopat bunu yazdı
Şebeke modum--wcdma(tercih edil)/Gsm olarak seçili. buna benzer sorunu bende yaşamıştim şebeke ayarını böyle yaptım düzeldi.ayrıca bu modda da olmazsa,avea turkcel hangisi ise olara danis faydası olacaktır
hocam şebeke dediğin gibi seçili zaten hatla alakası yok denedim başka bu sorunu yaşayan varmı nette baktım var
-
Aynı sorun arkadaşımın yurtdışından getirdiği Z2'de var çözüm bulursanız paylaşın.
-
Telefonun ekranı kapalıyken mi ulaşılamıyor? Aynı sorun başka bir telefonda vardı ekran açıkken şebeke geliyordu ancak ekran kapalıyken şebeke gidiyordu ve ulaşılamıyordu. İlk başlarda ekran kapalıyken de ulaşılıyor ancak 10 dk. filan sonra şebeke gitmeye başlıyordu ve çözümü Engineer Mode'da. Sorun dediğim gibiyse bi çözüm bulabiliriz.
-
Caliber bunu yazdı
Telefonun ekranı kapalıyken mi ulaşılamıyor? Aynı sorun başka bir telefonda vardı ekran açıkken şebeke geliyordu ancak ekran kapalıyken şebeke gidiyordu ve ulaşılamıyordu. İlk başlarda ekran kapalıyken de ulaşılıyor ancak 10 dk. filan sonra şebeke gitmeye başlıyordu ve çözümü Engineer Mode'da. Sorun dediğim gibiyse bi çözüm bulabiliriz.
Engineer Mode nerden ulaşıyoruz hocam bi deneyelim
-
Şöyle bi' zıkkım buldum nette ama hangisi direkt engineering mode'u açar bilmiyorum.
http://forum.xda-developers.com/xperia-z/help/secret-menu-codes-sony-z-t2408517
Bi' de şu var ki xposed yükleyip oradan da gravitybox'ı yüklersen engineering mode'a erişim olabiliyor. Bunun için de root gerekiyor tabi.