folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sopsy Ve Sanalpazar Kullanacaklar Dikkat Paranızla Rezil Olmayın

Sopsy Ve Sanalpazar Kullanacaklar Dikkat Paranızla Rezil Olmayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

yav he sen öyle dedin diye öldürücez vay amk üç günlük bebelerin lafıyla milyarlık ticaret yaptıgımız adamlardan vazgeçicez he yavrum he sen haklısın.

Hocam bende sanaldan iş yapıyorum bende şikayetçiyim geçte olsa yatırıyorlar gerçi o yüzden ses etmiyorumda sabah sabah tersinden mi kalktın adam fikrini söylemiş. Uyarmış.

Bu nasıl bir üslup böyle :) sakin olun alt tarafı internet sitesi insan kırmaya değecek birşey değil o milyarlar.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

yav he sen öyle dedin diye öldürücez vay amk üç günlük bebelerin lafıyla milyarlık ticaret yaptıgımız adamlardan vazgeçicez he yavrum he sen haklısın.

sanal kurulduğundan beri kullanıyorum , gg kurulduğuundan beri kullandım ben bir satıcıyım o paraları zamanında alamamak benim için nekadar önemli sen biliyormusun ?

Satış Tarihi 18/01/2016 

İşleminiz sanalpazar.com tarafından onaylanmıştır. Ödemeniz yapılacaktır.

8 gün olmuş alıcı ürünü alıp onaylayalı ben ürünü kargoya verdiğimin ertesi günü kargo varmıştı karşı tarafa.

senden çok seviyorum sanalı merak etme gg alternatifsiz kalmasın listelemeye bile satış olmayan para alıyorlar ve yüksek komisyon çekiyorlar fakat seni bilmem ama tüm ödemeler geç gelirse böyle ben satış yapamam oradan zaten ürünlerimi çektim.

dünkü bebe dediğin adamın sanalpazar grafiği 

626 İşlem %97 Olumlu Puan 600 Yorum

milyarlık iş yapılan firmalar genelde daha kolay batıyorlar. senin paranda sonra onlarla gidiyor.

PanxeR tarafından 26/Oca/16 09:36 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

Sayın milyarlık ticareti olan arkadaşım.

ürünün satış tarihi 

18/01/2016 ve   19/01/2016

şuanda hala param yatırılmadı İşleminiz sanalpazar.com tarafından onaylanmıştır. Ödemeniz yapılacaktır.

tarih 01.02.2016 

pardon ya sen haklısın..... biz bebeyiz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Burada hiç hoş şeyler demiyorlar.

Nasıl itibarlarını kazanacaklar merak ediyorum?

https://www.sikayetvar.com/sanalpazarcom

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

@panxer hocam bende oradan çalışıyorum benimde 1 haftadır yatırmıyorlardı. En sonunda mesaj attım böyle sürecekse iş yapamam başka alternatifler arayacağım diye öncelik verdiler aynı gün yattı mesaj attığımda.

Bu olay cuma günü oldu bu arada. Perşembeden onay alan siparişlerin parası hala geçmedi

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

@panxer hocam bende oradan çalışıyorum benimde 1 haftadır yatırmıyorlardı. En sonunda mesaj attım böyle sürecekse iş yapamam başka alternatifler arayacağım diye öncelik verdiler aynı gün yattı mesaj attığımda.

Bu olay cuma günü oldu bu arada. Perşembeden onay alan siparişlerin parası hala geçmedi

öncelik vs aynısını bana da dediler fasa fiso o traş yani 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

öncelik vs aynısını bana da dediler fasa fiso o traş yani 

Zaten büyük ihtimal tek seferlik gözboyamak için birşeydi. Çünkü bu gecikenler içinde mesaj attım geri dönüş yapmadılar

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

an itibari ile 22 gün oldu ödemeler onaylanalı ödemelerimi alamadım şahsi ödemelerimi yapamadım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Eskiden sanalpazar mı vardı Tayfun, çarşıya pazara çıkar nakitle alışveriş yapardık kredi kartı kullanılmazdı dolandırma olmazdı, ey gidi günler eyyy

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben de ürün sattım ve ürün onaylandı 4 gün falan oldu hala ödeme yok gidip savcılığa şikayetmi edelim ne yapalım fikir verin arkadaşlar.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 4081 Toplam Mesaj: 37
sanalpazar sopsy