Sopsy Ve Sanalpazar Kullanacaklar Dikkat Paranızla Rezil Olmayın
-
HeyQirs bunu yazdı
yav he sen öyle dedin diye öldürücez vay amk üç günlük bebelerin lafıyla milyarlık ticaret yaptıgımız adamlardan vazgeçicez he yavrum he sen haklısın.
Hocam bende sanaldan iş yapıyorum bende şikayetçiyim geçte olsa yatırıyorlar gerçi o yüzden ses etmiyorumda sabah sabah tersinden mi kalktın adam fikrini söylemiş. Uyarmış.
Bu nasıl bir üslup böyle :) sakin olun alt tarafı internet sitesi insan kırmaya değecek birşey değil o milyarlar.
-
HeyQirs bunu yazdı
yav he sen öyle dedin diye öldürücez vay amk üç günlük bebelerin lafıyla milyarlık ticaret yaptıgımız adamlardan vazgeçicez he yavrum he sen haklısın.
sanal kurulduğundan beri kullanıyorum , gg kurulduğuundan beri kullandım ben bir satıcıyım o paraları zamanında alamamak benim için nekadar önemli sen biliyormusun ?
Satış Tarihi 18/01/2016
İşleminiz sanalpazar.com tarafından onaylanmıştır. Ödemeniz yapılacaktır.
8 gün olmuş alıcı ürünü alıp onaylayalı ben ürünü kargoya verdiğimin ertesi günü kargo varmıştı karşı tarafa.
senden çok seviyorum sanalı merak etme gg alternatifsiz kalmasın listelemeye bile satış olmayan para alıyorlar ve yüksek komisyon çekiyorlar fakat seni bilmem ama tüm ödemeler geç gelirse böyle ben satış yapamam oradan zaten ürünlerimi çektim.
dünkü bebe dediğin adamın sanalpazar grafiği
626 İşlem %97 Olumlu Puan 600 Yorum
milyarlık iş yapılan firmalar genelde daha kolay batıyorlar. senin paranda sonra onlarla gidiyor.
PanxeR tarafından 26/Oca/16 09:36 tarihinde düzenlenmiştir -
HeyQirs bunu yazdı
Sayın milyarlık ticareti olan arkadaşım.
ürünün satış tarihi
18/01/2016 ve 19/01/2016
şuanda hala param yatırılmadı İşleminiz sanalpazar.com tarafından onaylanmıştır. Ödemeniz yapılacaktır.
tarih 01.02.2016
pardon ya sen haklısın..... biz bebeyiz.
-
Burada hiç hoş şeyler demiyorlar.
Nasıl itibarlarını kazanacaklar merak ediyorum?
-
@panxer hocam bende oradan çalışıyorum benimde 1 haftadır yatırmıyorlardı. En sonunda mesaj attım böyle sürecekse iş yapamam başka alternatifler arayacağım diye öncelik verdiler aynı gün yattı mesaj attığımda.
Bu olay cuma günü oldu bu arada. Perşembeden onay alan siparişlerin parası hala geçmedi
-
Easx bunu yazdı
@panxer hocam bende oradan çalışıyorum benimde 1 haftadır yatırmıyorlardı. En sonunda mesaj attım böyle sürecekse iş yapamam başka alternatifler arayacağım diye öncelik verdiler aynı gün yattı mesaj attığımda.
Bu olay cuma günü oldu bu arada. Perşembeden onay alan siparişlerin parası hala geçmedi
öncelik vs aynısını bana da dediler fasa fiso o traş yani
-
PanxeR bunu yazdıEasx bunu yazdı
öncelik vs aynısını bana da dediler fasa fiso o traş yani
Zaten büyük ihtimal tek seferlik gözboyamak için birşeydi. Çünkü bu gecikenler içinde mesaj attım geri dönüş yapmadılar
-
an itibari ile 22 gün oldu ödemeler onaylanalı ödemelerimi alamadım şahsi ödemelerimi yapamadım...
-
Eskiden sanalpazar mı vardı Tayfun, çarşıya pazara çıkar nakitle alışveriş yapardık kredi kartı kullanılmazdı dolandırma olmazdı, ey gidi günler eyyy
-
Arkadaşlar ben de ürün sattım ve ürün onaylandı 4 gün falan oldu hala ödeme yok gidip savcılığa şikayetmi edelim ne yapalım fikir verin arkadaşlar.