Sopsy Ve Sanalpazar Kullanacaklar Dikkat Paranızla Rezil Olmayın
-
bir ay oldu ödeme yok
-
PanxeR bunu yazdı
bir ay oldu ödeme yok
Ne yapabilirz peki illa şikayet mi edelim ne zaman yapacaklar bilgide vermiyorlar.
-
JuMaN bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
bir ay oldu ödeme yok
Ne yapabilirz peki illa şikayet mi edelim ne zaman yapacaklar bilgide vermiyorlar.
Hocam sen de varya... Ödeme alınamıyor işte daha ne iş yapıyosun ordan. Yazık olmuş.
-
Apolitik bunu yazdıJuMaN bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
bir ay oldu ödeme yok
Hocam sen de varya... Ödeme alınamıyor işte daha ne iş yapıyosun ordan. Yazık olmuş.
Aynı durumdayız 25 gündür ödeme yok bugün gold üyeliğimin parasıno yatırın illa tüketici haklarına göndermeyin beni dedim 1000 liraya yakın alacağım var içerden en yakın onaylanan 5 gün en uzunu 25 mesaj atmışlar özür dileriz vs utanmadan 150 lira para yollamışlar
-
bana ödeme geliyor . gold dükkan.
-
HeyQirs bunu yazdı
yav he sen öyle dedin diye öldürücez vay amk üç günlük bebelerin lafıyla milyarlık ticaret yaptıgımız adamlardan vazgeçicez he yavrum he sen haklısın.
yalnız şu yorumun son durumunu merak ettim. hazır konu yukarı gelmişken son durum nedir hocam? milyarlık ticaretin devam ediyor mu :)
-
1049 bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
yav he sen öyle dedin diye öldürücez vay amk üç günlük bebelerin lafıyla milyarlık ticaret yaptıgımız adamlardan vazgeçicez he yavrum he sen haklısın.
yalnız şu yorumun son durumunu merak ettim. hazır konu yukarı gelmişken son durum nedir hocam? milyarlık ticaretin devam ediyor mu :)
tahsilat yapmaya gitmiştir hocam ondan sesi çıkmyor geri gelemedi çünki para yok.
500 tl alacağımın 1 aylık faizini istemek hakkım mıdır ?
-
my4 bunu yazdı
bana ödeme geliyor . gold dükkan.
Hocam bende goldum 25 günlükleri ödediler hala 15 18 gün arasında kalanlar duruyor
-
devam ediyor hocam bana yamuk yapamazlar :D tahsilatımıda 100grlık altın olarak yapıyorum her seferinde :D olum siz neden bu kadar bni kasıyonuz kafanızda :D satın alması bnm adamım muhasebesi bnm adamım insan kaynakları bnm adamım :D bana kalkamaz zkleri. dedigim gibi 100grlık külçe altın olarak yapıyorm aylık olarak tahsilatımıda. hızlıal gold metro pegasus buraların insan kaynakları ablam bnm çok fazla sıkıntım yok bnm
-
hocam o bu değilde sopsy e girip baktın, adamların yaptığı örnek siteleride gördün.
Gittin bide üye oldun bilgimi bıraktın.
Valla ben senin gibi bir müridden beklemezdim bu tufaya gelmeni.
Geçmiş olsun