Soruların Cevaplarını Bul Para Kazan
-
Evet arkadaşlar sizlere şöyle bir teklifim var.
isminiunuttum.com daki cevapsız sorulara cevap verin DOĞRU cevaplarınız karşılığında 25 kuruş kazanın.
Sistem nasıl işliyor ?
Üye olduğunuz ismi bana buradan bildiriyorsunuz. Daha sonra ister araştırarak ister bildiğiniz soruları cevaplıyorsunuz.
Soruyu soran kullanıcının soruyu doğru olarak işaretlemesi halinde yada belli bir süreç içerisinde soruyu soran cevaplamazsa (3-4 gün ieçrisinde) benim doğru kabul etmem halinde 25 kuruş kazanmış olacaksınız.
Ödemeler 10 tl ve katlarında banka ödemesi yada paypal ( o anki duruma göre değişir paypal için söz veremiyorum ) olarak ödenemecektir.
İllaha hiç cevaplanmamış sorular değil cevaplanmış fakat cevapları bulunamamış sorularda bunlara dahildir.
Sadece cevap değil kullanıcıya detaylarıda sorabilirsiniz bilgi almak amacı ile..
ödemesini alan arkadaşla görüşeceğim, sayfadaki soru cevaps ayısına göre işe devam edip etmeyeceğimizi o zaman konuşacağız.
Neden böyle bir şey yapıyorum ? Gördüğünüz gibi sitede cevaplama alt yapısı arama olduğu kadar film müzik kültürünede dayanmaktadır. Sitenin devamiyeti ve kalitesi için yapıyorum.
Neden gizli ? : herkesin atlamamsı için güvenilir tbt müridlerine açıyorum bu olayı.
Film sorularında : bulunan filmin ismi, altınada imdb linki
Müzik sorularında bulunan müziğin ismi, altınada youtube linki koyulması tercihimizdir.
-
ben yaparım hacım
üyelik adım saybirs
-
NoTolerance olarak kayıt yaptım bende bi denerim hocam.
-
elimden geldiğince bende yardımcı olayım
Dr-X üye kaydı yapıldı
-
Eyvallah arkadaşlar iyi şanslar diliyorum sizlere.
@ NoToLeRaNcE en iyi cevap olarak işaretlenmiş sorular zaten cevapları bulunmuş sorulardır onlara kasmaya gerek yok :)
Örneğin burda bulmuşsun :) http://www.isminiunuttum.com/468/atari-salonundaki-bir-oyunun-adi
-
hocam şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasın ama bi ibne çıktı sürüyle üyelik açtı farklı iplerden filan sordu cevapladı 20 sorudan 5lira yapar neyse kimse 5 lira içinn bu kadar uğraşmaz yazarken farkettim saçma olduğunu :)
-
blackseaboy28 nickim hocam
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------hocam şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasın ama bi ibne çıktı sürüyle üyelik açtı farklı iplerden filan sordu cevapladı 20 sorudan 5lira yapar neyse kimse 5 lira içinn bu kadar uğraşmaz yazarken farkettim saçma olduğunu :)
-----------------------------ip kontrolü vs var zaten hacım :)
Ki zaten 1 senedir gelenin gidenin şunun bunun ne olduğunu biliyorum. Çok rahat anlaşılır yani :)
-
benim de üyelik var soru sormuştum da gören bilen duyan çıkmadı daha :)
üyelik gitmiş yenisini açtım :/
-
vallaha hacım hani bizimde film müzik oyun vs.. kültürümüz bi yere kadar. ara ara anamız ağlıyo wallaha :D
-
2 haftadır şu şarkıyı arıyorum hala bulumadım mesala :D siteyede koydum ses seda yok delircem
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150976815089228&saved