Soruların Cevaplarını Bul Para Kazan
-
kaydoldum ;)
nickim: systemexp
-
Üyelik adı kartalenes
-
mettoman nickiyle aldım
-
Hocam umarım fake haraketlerden zarar uğramazsın. Ve bayadır bu proje ile uğraşıyorsun. Kullanıcı için gelir modeli oluşturmuşsun. Reklam olarakda itiraf.com daki gibi sponsor itiraflara göz atarsan o yöndede bir reklam yöntemi oluşturabilirsin.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------Hocam umarım fake haraketlerden zarar uğramazsın. Ve bayadır bu proje ile uğraşıyorsun. Kullanıcı için gelir modeli oluşturmuşsun. Reklam olarakda itiraf.com daki gibi sponsor itiraflara göz atarsan o yöndede bir reklam yöntemi oluşturabilirsin.
-----------------------------
Hocam acele etmeden duzene oturta oturta gidiyorum cunku cok uzun soluklu bir proje bu sitem. Zamanla bircok sey daha devreye girecek. Zarara ugramam cunku denetim surekli. Her haltin istatostigi tutluyor :) giruslerin icin sagolasin -
kartalenes bunu yazdı:
-----------------------------Üyelik adı kartalenes
-----------------------------
Once dogru cevap varmi diye bakalim hocam. 2 tane dogru cevabi olan konuya yazMissin hani ugrasmaman acisindan soyluyorum :) -
Eee gençler para kazanmak isteyen yokmu ?
Ramazan oruç zaman geçirmek, para kazanmak içinde güzel daha ne istiyonuz la :|
-
Üyelik adım zafer321 :)
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 11:59'da Zfr321 tarafından düzenlendi. -
yawuz olarak kayıt oldum )
-
Burdan tekrar yazıyorum arkadaşlar soruda aşağıya indiğinizde doğru cevabı seçilmiş soruları bir daha cevaplamanın anlamı yok :)
Bide cevap verilmiş soruya aynı cevabı vermeninde anlamı yok :)
Yanlış anlamayın sizin için diyorum uğraşmayın diye :)
http://www.isminiunuttum.com/unanswered ----> cevapsız sorulara ulaşabilirsiniz.